Puppy’s New Haircut

Telma kävi viime viikolla ihkaensimmäistä kertaa trimmauksessa. Turkki alkoi olla jo ihan vallaton ja vaati päivittäistä harjausta kuosissa pysyäkseen, lenkin jälkeisistä pesupuuhista puhumattakaan, joten oli jo aikakin viedä pikkuinen parturiin. Meillä kun ei ole mitään näyttelyaikeita Telman kanssa voi maltankoiran turkkia hyvin pitää lyhyenä, jolloin se on koirallekin mukavampi. Ja voi jestas miten söpö näky sieltä turkin alta paljastui – sydän sulaa!

Telmaparturi1 Lately6

Turkki ajettiin koneella noin sentin mittaiseksi ja nassu taas trimmattiin nätin pyöreäksi – lopputuloksesta tuli niin suloinen! Telmaa trimmistä hakiessani en meinannut edes tunnistaa samaksi koiraksi, nyt se vielä näyttää niin paljon pienemmältä, kun turkki ei hämää. Voin kyllä suositella Helsingin Pukinmäessä sijaitsevaa Ainikua lämmöllä, vaikka Telmaa varmasti pikkuisen jännitti (reppana tärisi kuin haavanlehti), sai se Ainikussa parasta mahdollista palvelua. Turkin pitäisi kestää helppohoitosena kolmisen kuukautta, joten vähän aikaa pärjätään tällä!

Kyllä nyt on kelvannut riehua ulkona juuri sataneessa lumessakin, kun pikkuisella ei ole pelkoa pesulle joutumisesta niiden inhojen lumipaakkujen takia. Telma lähtee muuten muutaman päivän päästä joulun viettoon Tampereelle poikaystävän kanssa, minä taas vietän aaton Helsingissä perheeni luona ja joulupäivänä sitten taas iloinen jälleennäkeminen. Ikävä tulee varmasti jo parissa päivässä – täytyy halia ja pusutella tuota pientä pumpulipalleroa varastoon.

2 thoughts on “Puppy’s New Haircut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *