Monday Mood

Huh, olipahan viikonloppu! Olen juossut pää kolmantena jalkana käyden kotona vain pyörähtämässä – sen näköinen on muuten keittiökin tiskivuorineen kaikkineen. Perjantaina kävin ensin aamusta vihdoin kampaajalla, sen jälkeen kotona hakemassa Telman ja lähdimme takaisin keskustaan Asennemedian joulukorttikuvauksiin. Taas kotiin, parin tunnin hengähdys ja illaksi samalla porukalla pikkujouluihin. Lauantaiaamusta sitten veimme poikaystävän kanssa hauvan hoitoon ja lähdimme Tallinnaan minilomalle, joka tuli kyllä niin oikeaan paikkaan, kun pääsimme kaksin rentoutumaan ja syömään hyvin. Tallinnasta kuitenkin lisää ylihuomenna!

Kotiin palasimme eilen illalla käyden vielä nopeasti perheeni pikkujouluissa – olipa ihana lopulta lysähtää kotisohvalle kiireisen viikonlopun jälkeen. Tänään sai onneksi nukkua rauhassa, mitä nyt koira herätti ennen kuutta halutessaan ulos, mutta pääsin kömpimään takaisin sänkyyn ja jatkamaan vielä unia. Nyt päivällä olisi tarkoitus saada vähän hommia tehtyä ja siivota kotia. Kiva viikko tiedossa taas – ihanaa maanantaita kaikille!

Lexingtonpyjama5

Pajama / Lexington (sponsored)

Niin ja hei! Kiitos Lexingtonin arvontaan osallistuneille, niitä tuli taas huikea määrä. Arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Janna – sinulle on laitettu sähköpostia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *