Merry Christmas

telmajoulu

On aika toivottaa mitä mahtavinta joulua teille kaikille ihanille, karvaiset toivotukset myös Telmalta söpössä jouluneuleessaan, hih! Hiljennyn pariksi päiväksi sulkien läppärin visusti ja palailen linjoille viimeistään tapaninpäivän jälkeen. Toivottavasti tekin siellä ruudun takana ehditte jouluna kunnolla rauhoittua ja viettää aikaa läheisten kanssa. Tunnelmallista joulun aikaa kaikille <3

Just wanted to come and wish Merry Christmas to all of you my lovely followers! Hope your Christmas is full of joy, relaxing and time spent with loved ones. I’m going to take a couple of days off and I’ll get back here after the Christmas holidays. Once again – Merry Christmas! <3

6 thoughts on “Merry Christmas

  1. Merry Christmas to you and all your family!❤️
    Xx
    anxiouslystylish.blogspot.com

  2. Wishing you a wonderful Christmas filled with lot of love and happiness and. Create memories you’ll always treasure. Merry Xmas wishes to you!

    xx Carian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *