Lately

Lately1 Lately2

Aamiaistapaaminen Kampin kortteliin vastikään avatussa Date & Kalessa – supersöpö paikka pastellinvärisine kaakeleineen ja marmoripöytineen! Superfood-intoilijan taivas.

Lately5

Uutta työpöydällä, joka tosin useammin toimittaa meikkipöydän virkaa. Olen etsinyt kaunista meikkipeiliä, mieluiten kullanvärisenä ja viimein törppäsi.

Lately4 Lately3

Kahvi- ja kuvaustreffit Vienan kanssa. En muista koska olisin viimeksi kahvitellut Stockmannin Robert’s Coffeessa, mutta sisustus olikin saanut pienen faceliftin ja onhan tuo kieltämättä paras paikka tarkkailla ohikulkevia ihmisiä.

Telma1

Söpöläinen parturoinnin jälkeen. Telma muuten selvästi arvostaa laatua – se rakastaa tuota Balmuirilta saatua baby alpaca -vilttiä ja nukkuu päikkärinsä mieluiten sen päällä. Niin jos sylissä ei ole tilaa, siitä on tullut ihan mahdoton sylivauva!

Lately7

Sisustustavaroista rönsyilevä vitriini olohuoneessa – harkitsen hankkivani toisen samanlaisen viereen, niin lasisto mahtuisi paremmin ja saisi lisää tasotilaakin. Näiden upeiden yksinkertaisten joulukorttien perään muuten kyseltiin jo Snapchatisani – ne ovat Annika Välimäen käsialaa ja omani ostin Akateemisesta.

Enää neljä yötä jouluun, oihh!

8 thoughts on “Lately

 1. Mistä tuo peili on? Itselläni ollut myös vastaava hakusessa pidemmän aikaa ja tuo näyttää ainakin todella kelvolta

  1. Se on Stockalta, olikohan nyt Villa Stockmannin vai Decor Stockmannin mallistoa.. Veikkaan jälkimmäistä, mutta sieltä anyways pitäisi löytyä :) Tämä on kyllä kaunis, hyvä löytö siis!

  1. Peili on Stockalta, muistaakseni Decor Stockmannin mallistoa :) Löytyi ihan sattumalta, mutta on mielestäni tosi kaunis!

  1. Ei vitsi, kiitti vinkistä! Täytyypä harkita, en vain osaa päättää meneekö liian ahtaan näköiseksi jos laitan kaksi vierekkäin, mutta toisaalta saisi lisää säilytystilaa :D

 2. Mun mielestä tohon vitriinin viereen sopii hyvin toinen samanlainen :)
  Ja ihana tuo stockan peili, jos meille mahtuisi meikkipöytä, olisi tuo ehdottomasti ostoslistalla!

  1. Se voisi kyllä sopia, täytyy laittaa harkintaan.. :) Tuo kultainen peilihän kävisi myös hyvin esimerkiksi kylpyhuoneeseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *