Kahvilavinkki: IPI Kulmakuppila

Viime viikolla eräänä päivänä aloitin aamuni parhaalla mahdollisella tavalla, kun suuntasin Marsaanan järjestämään Kappahlin aamiaistilaisuuteen. Erityisen innoissani olin paikasta, jossa tilaisuus pidettiin, sillä minun oli ollut tarkoitus vierailla siellä jo kesällä ja nyt tulikin sitten oiva sauma. Seuraa siis taas kahvilavinkkiä Helsinkiin päin, korvat hörölle jos ei ole teille vielä tuttu. Kallion kirjaston vieressä sijaitseva IPI Kulmakuppila (Porthaninkatu 13) on nimittäin mitä sympaattisin ja inspiroivin kahvila, jossa suosittelen ehdottomasti käymään!

Ipi6 Ipi5 Ipi8 Ipi4

Tykkään tällaisista kahviloista, jotka löytyvät hieman kauempaa keskustan vilinästä, sillä niissä on ihan oma tunnelmansa. Lisäksi tila on valtava ja istumapaikkoja löytyy niin katutasosta, alhaalta kuin ylhäältä parveltakin, ja korkeuden sekä isojen ikkunoiden ansiosta kahvila on ihanan avara. Puhumattakaan siitä, miten kivasti täällä on laitettu kaikki ja sisustus oikein hivelee silmää! IPI:n sisustuksessa on sopivasti skandinaavista moderniutta olematta kuitenkaan tylsä, sillä lämpöä tuovia yksityiskohtia on paljon, kuten vaaleaa puuta, rouhea valkoinen tiiliseinä, kutsuvia lepakkotuoleja ja rutkasti vihreää.

IPI:stä saa niin aamiaista kuin lounastakin, brunssia taas on tarjolla lauantaisin. Juuri brunssille oli tarkoitus mennä kesällä, ja asia täytynee korjata mahdollisimman pian. Nettisivujen mukaan pöytävarauksia ei oteta vastaan, mutta kuten sanoin, niin onneksi asiakaspaikkoja on runsaasti. Veikkaan, että täällä tulee jatkossa käytyä ihan muutenkin – päiväkahvilla, lounaalla tai etätoimistoa pitämään. Niiin ihana ja lämminhenkinen paikka!

Ipi1 Ipi2 Ipi3

2 thoughts on “Kahvilavinkki: IPI Kulmakuppila

  1. Kävin itsekin samaisessa kahvilassa aiemmin tänä syksynä ja minusta oli ihanaa, että kahvilassa oli tarjoilijoina myös kehitysvammaisia työntekijöitä. Saimme todella herttaista ja hyvää palvelua. :) Paikasta jäi lämminhenkinen ja hyvä fiilis ja myös brunssi oli herkullinen!

    1. Muistankin lukeneeni tuosta jostain! Ihana ajatus ja varmasti tarjoaa hurjan tärkeän mahdollisuuden monelle kehitysvammaiselle :) Kiva kuulla myös, että brunssi oli hyvä, sitä täytyy siis ehdottomasti vielä testata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *