Jouluarvonta: Lexington

Ajattelin että olisi kiva järjestää jotain arvontaa tänne blogin puolelle joulun kunniaksi, siitä onkin taas vierähtänyt tovi kun täällä on viimeksi arvottu jotain. Oli siis aikakin ja ilokseni yhteistyökumppanini Lexington lähti mukaan ehdotukseeni! Lexingtonin joulumallisto on aina yhtä ihana, ja tällä kertaa valitsin arvottavaksi punavalkoisen Jacquard Shamin sekä Holiday Mug -mukin joulunpyhiä ilostuttamaan.

Lexington arvonta

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttisi tähän postaukseen sunnuntaihin 11.12 klo 21 mennessä! Muista täyttää sähköpostikenttä, niin voiton osuessa kohdalle sinuun saa yhteyden. Arpaonnea ihanat!

371 thoughts on “Jouluarvonta: Lexington

  1. Onpa kiva arvonta – tyyny ja muki olisivat juuri sopivat joululomailuun! :)

  2. Sun blogista saa niin paljon inspistä niin pukeutumisen kuin sisustuksenkin osalta, kiitos! Mukavaa joulun odotusta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *