Faux Fur Coat

Vuoden näillä näkymin viimeistä asua pukkaa! Olen jo kasaillut kuluneen vuoden suosikkiasuja yhteen postaukseen, joten asumuisteloita luvassa luultavasti vielä loppuviikolla. Postaukseen meinasi eksyä useampikin asu Tiger of Swedenin harmaan tekoturkin kera, joka pääseekin ensimmäistä kertaa nyt tänä talvena jälleen parrasvaloihin. Takki oli ihan huikea saalis viime joulun aleista!

Joko te olette muuten käyneet alennusmyynneillä? Itse en ole vielä kerennyt, mitä nyt muutamia nettikauppoja selaillut mihinkään kuitenkaan vielä tarttumatta. Hyvät vaatelöydöt, etenkin roimilla alennusprosenteilla tehdyt sellaiset, lämmittävät mieltä vuodesta toiseen. Tämä tekoturkki tosin on ihan oikeasti todella lämmin ja täydellinen valinta pakkaspäiviin, kun villakangastakki ei ihan riitä,mutta haluaa pukea kuitenkin jotain muuta kuin untsikan. Hassua miten tuolloin takin ostoa liikkeessä pohtiessani pelkäsin jossain kaukaisissa mielensopukoissa, että entä jos tekoturkile ei tulekaan tarpeeksi käyttöä. Pelkoni osoittautui niin vääräksi kuin olla ja voi – kaivoin takin onnessani taas varastosta ja uskon että tulen tekemään näin vielä vuosia eteenpäin.

Fauxfurcoat5 Fauxfurcoat1 Fauxfurcoat3 Fauxfurcoat6 Fauxfurcoat4 Fauxfurcoat2

Faux fur coat / Tiger of Sweden
knit / Zara
bag / Mulberry
pants / Vero Moda
boots / Depeche

11 thoughts on “Faux Fur Coat

    1. Kiitos Pinja! Onneksi raaskin sen silloin ostaa, tuo varmasti iloa vielä monena vuotena ;) Kivaa päivää sinne!

  1. Ihan mielettömän lämpöisen näkönen takki ja asu, ihana oot ♥ Oon tollasia nahkahousuja miettinyt hankkivaksi, mutta en tiedä osaisinko sitten käyttää niitä :D Kaikilla muilla ne housut näyttää hyvältä, mutta en osaa kuvitella niitä vielä itelleni, ehkä joskus!

    1. Takki oli kyllä hyvä hankinta! Nämä on itse asiassa ihan vaan vahapintaiset housut, mutta menee tosiaan melkein nahkahousuista, eikö ;) Kannattaa testata, aivan supermukavatkin vielä!

  2. Siis äääh- en vaan pääse yli enkä ympäri kuinka siisti toi takki on!! Ihana asu muutenkin, tollaiset tekonahkaiset tai coutatut housut on kyllä harkinnassa, VILAssa olis yhet aika huokeat vaihtoehdot, maksaa vain 39,95!

    1. Nämä Vero Modan maksoi saman verran ja on ollut ihan huiput! Voin suositella ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *