Christmas Market

Tampereen Keskustorille oli avautunut viikonloppuna juuri sopivasti Joulutori, joten suuntasimme sinne sunnuntaina. Pakkanen paukkui ja maassa oli hento lumipeite, joten olosuhteet olivat mitä täydellisimmät tällaiseen tunnelmointiin.  Kierreltiin tovi torilla (aika monen muun sunnuntain viettäjän kanssa), lämmiteltiin kohmeisia sormeja Pyynikin Munkkikahvilassa kuuman glögin äärellä ja tutkittiin kojujen valikoimia. Napattiin lopulta kotiin viemisiksi saaristolaisleipää sekä paahdettuja manteleita ja cashewpähkinöitä – niiin hyviä!

Meillä on tulevina viikkoina aika vähän yhteistä aikaa poikaystävän kanssa toisen pakertaessa vielä tenttejä Vaasassa ja aatotkin vietämme molemmat perheidemme luona, joten oli kiva ehtiä tekemään jotain joulujuttuja yhdessä. Olisi ihana päästä vielä jonnekin kuuntelemaan joululauluja, mutta eiköhän Tallinnassakin vielä pääse fiilistelemään oikein olan takaa. Kiitos muuten hurjasti kaikista ravintolavinkeistänne niitä toissa postauksessa kyseltyäni, ihan iski valinnanvaikeus kun kaikki vaikuttivat niin mahdottoman hyviltä. Todennäköisesti täytyy suunnitella heti perään uutta Tallinna-visiittiä, jotta pääsee testailemaan useampia! Nyt on kuitenkin varattuna pari ravintolaa suositustenne perusteella, aloitetaan siis ensin niistä ;)

Tampere1 Tampere5 Tampere7 Tampere2 Tampere8 Tampere4 Tampere3 Tampere6

I can’t help it that all of my posts seem to be related to Christmas right now, but I hope you like this season as much as I do ;) Last weekend we visited a Christmas market with my boyfriend since it had just opened in Tampere and I really wanted to take a look there. It looked so lovely – all the beautiful lights, tiny booths selling all things hand-made and people looking happy and wondering around. I simply love the spirit there! Definitely need to visit the market in Helsinki as well. 

2 thoughts on “Christmas Market

  1. Voi miten ihanan tunnelmallisia kuvia! <3
    Minullakin on suunnitteilla visiitti Tuomaan markkinoille tunnelmoimaan joulua. Tuskin maltan enää odottaa. Ja johonkin konserttiin olisi mahtavaa päästä kuuntelemaan joululauluja. Joulun aika on niin ihanaa!

  2. Ihanan tunnelmallisia kuvia ♥ Huomenna olisi näin Tamperelaisena vihdoin aika käydä kiertämässä joulutori, koska onhan se nyt joka jouluinen perinne :) Nuo paahdetut mantelit näyttää niin hyviltä, että pakko ostaa niitä kyllä itsekkin matkaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *