Before Christmas Eve

Enää yksi yö jouluaattoon, jeee! Pari viime viikkoa on kyllä mennyt ihan hurjan nopeasti – lahjaostoksilla juosten, vuoden viimeisiä työjuttuja hoitaen ja ennen kaikkea myös kavereita ja perhettä nähden. Yleensä kaikki ovat varsin kiireisiä näin joulun alla, joten olen erityisen iloinen, että olen ehtinyt viettää paljon aikaa läheisten kanssa nyt pitkästä aikaa Helsingissä ollessani. Eilen kokoonnuttiin vielä Vaasan opiskelukavereiden kesken syömään Punavuoreen Lungiin, joka oli muuten tosi kiva itselleni uusi ravintolatuttavuus!

Joulu3 Joulu1

Enää ei tarvitse juosta kaupoilla lahjojen perässä ja kodin joulusiivouskin on tehty, joten nyt saa keskittyä huomisen odottamiseen. Nukuin tänään oikein pitkään torkuttaenkin autuudella pari kertaa, minkä jälkeen söin aamupalan kaikessa rauhassa. Olen muuten ihan koukussa joulukahviin – Nespresson koneella tehdessä ripottelen ihan vaan kanelia maitovaahdon päälle, suodatinkahvia keittäessä taas voi heittää jo purujen sekaan ripauksen sekä kanelia että kardemummaa. Kannattaa kokeilla, pelkkä kanelikin antaa ihanan jouluisen maun kahviin!

Joulu2 Joulu4 Joulu6

Kaikki viimeisetkin lahjatkin ovat viimein paketeissaan. Lasten lahjat on kääräisty punaisenkirjaviin tonttupapereihin tottakai, muutaman muun taas paketoin kullalla koristelluihin mustavalkoisiin paketteihin ja yhden söpöön lahjakassiin. Omista kuvissakin vilahtavista aikaisista joululahjoista kiitos Balmuirille – sohvalta löytyvän valkoisen Kid Mohair -viltin alle on ihana pujahtaa lämmittelemään ja tuo ylläolevan kuvan Alpaca Fur -tyyny on niiin kaunis (ja muuten tietysti eettisesti tuotettu!).

Hitaan aamun jälkeen tossua toisen eteen, kun lupasin mennä kotikotiin auttelemaan äitiä jouluruokien ja muiden valmistelujen kanssa. On nuo mammat muuten aikamoisia superihmisiä näin joulun alla, kun jaksavat aina puurtaa ja laittaa pöydän koreaksi. Nyt menoksi, ihanaa aatonaattoa ja toivotan teille vielä huomenna hyvät joulut! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *