The Best of Cyber Monday

Viikonloppuinen Black Friday -kampanja saa jatkoa vielä tänään Cyber Mondayn myötä. Täytyy sanoa, että ensin hieman petyin kauppojen valikoimiin niitä perjantaina selatessani – useasti alepuolelta löytyi pääasiassa viime kesän jämiä ja aleprosentit olivat korkeintaan -20%:n luokkaa. Nyt prosentteja oli sentään hieman nostettu ja törmäsin moniin sellaisiin juttuihin, joita olin katsellut aikaisemmin normaalihintaisinakin. Mitään ei ole vielä päätynyt omaan ostoskoriini, vaikka kuumeisesti yritinkin bongailla alennuksesta etsimääni harmaata villakangastakkia tai poikaystävälle joululahjaa, mutta ehkä vielä onnistaa. Vielä on kuitenkin tämä päivä aikaa shoppailla, joten nyt kipinkapin jos ette ole vielä tsekannet aleja. Mukavaa maanantaita!

Cybermonday

1. Takki, 2. neule, 3. kello, 4. kaulakoru, 5. saappaat, 6. huivi, 7. nahkahousut, 8. nilkkurit,
9. pusero, 10. neule, 11. laukku, 12. nahkahame, 13. takki, 14. karvatakki, 15. kauluspaita, 16. korot

Last weekend was all about Black Friday but the fun still continues today with Cyber Monday! Have you done any great sale purchases yet? I was a little disappointed on the selections as well as the sale percents at first but now I found a lot of things that I’ve had my eye on already on normal prized. Still searching for the perfect grey wool coat and a Christmas gift for my boyfriend, so today I still have a chance to find them on sale. Have a great Monday!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

6 thoughts on “The Best of Cyber Monday

 1. No siis niin, mä oonkin sitä mieltä että koko Black Friday on ihan huijausta :D En oo nettikauppoja niin selaillut mutta ainakin Jenkeissä vaatekauppojen tarjoukset olivat enimmäkseen jotain buy 2 get 1 free tyyppisiä, eli 30% alennus siis suurin piirtein jos tuotteet samanhintaisia. Todellisuudessa ei kovinkaan hyvä tarjous, ja pakottaa ostamaan hirveästi kamaa vaikka ei välttämättä haluaisi kuin yhden jutun. Mutta kyllä siellä näytti monella lähtevän homma ihan lapasesta, oli tarjous hyvä tai ei – kukaan ei vissiin jaksanut miettiä paljonko se alennus todellisuudessa on. Mutta kaipa niitä helmiäkin sitten osuu joukkoon!

  1. Vähän samoilla linjoilla, ainakin suurimmassa osassa nettikauppoja alennukset olivat ihan naurettavia :D Etenkin siihen nähden, että mainostetaan “jopa 70%:n alennuksia”, kun suurin osa on ainoastaan 20%:n luokkaa. Esimerkiksi Zalandon Black Friday oli minusta tosi köykäinen ja sisälsi paljon juuri niitä jämäjuttuja, Booztilta taas löysin enemmän mieluisia tuotteita ja edes 30%:n alennuksia.

   Jännä kuulla miten siellä Jenkeissä, itse kun olen kuvitellut meiningin siellä olevan juuri ihan superalennusten luokkaa, kun kamppiksesta hohkataan niin paljon. Järki päässä siis aleostoksillakin, ei pidä hämääntyä liikaa mainoksista ;)

 2. Olisin kiinnostunut kahvikoneestasi, sillä haluaisin ostaa itsekin samankaltaisen kotiin. Miten vertaisit esim.laitteella tehdyn laten makua kahvilan versioihin? En ole koskaan maistanut kotikahvikoneella tehtyä lattea ja se vielä epäilyttää laitteen ostossa :)

  1. Ah, rakastan sitä kahvikonetta! Omasta mielestäni laten maku pärjää hyvin kahvilan versioille, ei nyt tietenkään precis samaa luokkaa mutta mun makuuni toimii oikein hyvin. Poikaystäväni juo kahvinsa mustana, joten hän ei niin välitä konekahvista, mutta juuri nuo cappuccinot ja latet on tosi jees :) Ja tietysti makua voi säädellä kapseleiden mukaan, joko vahvempaa tai miedompaa. Omassa Lattissima Pro -koneessani on myös se kiva puoli, että kone vaahdottaa maidon automaattisesti, eli sitä ei tarvitse tehdä itse käsin kuten monissa koneissa.

   Nespressolla on muuten tammikuun loppuun asti -100€ kamppis, kuulin siskolta kun hän pohti koneen hankintaa ja kyseli juuri neuvoja. Niin ja piti vielä sanoa, että Nespresson liikkeessä (Helsingissä Keskuskadulla) saa tietääkseni maistaa kahveja, en ole varma tehdäänkö siellä myös maitokahveja vai ainoastaan ilman, mutta jos siellä päin liikut niin käy ihmeessä kysymässä saako maistaa lattea :)

 3. Kiitti kollasista! Kokeilin tota Selectedin takkia kaupassa ja malli oli täydellinen! Materiaali on kuitenkin tosi huonolaatuinen (alle puolet luonnonkuitua) tohon hintaan suhteutettuna. Nojoo, oli pakko huomauttaa kiinnostuneille ;)

  1. Eipä mitään! :) No voi vitsit, hyvä kun vinkkasit. Olen muutenkin hieman pettyneenä tutkinut viime aikoina takkien matskutietoja, kun suurimmassa osassa villakangastakkeja on alle puolet villaa, mikä on tosi vähän juuri hintaan nähden. Noh, ehkä se täydellinen yksilö vielä löytyy ja hyvillä materiaaleilla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *