Sweater Weather for Puppy

Koiravauvan tultua osaksi meidän arkea tekisi kovasti mieli höpötellä tästä uudesta perheenjäsenestä myös täällä blogin puolella. Kaikkia ei koirajutut kuitenkaan varmasti kiinnosta, joten yritän pitää aiheet balanssissa ja aina silloin tällöin julkaista postauksia Telmaan liittyen unohtamatta kuitenkaan niitä tavanomaisia teemoja. Samanlaisella sekametelisopalla jatketaan siis kuin ennenkin, heh!

Alkavan viikon piristykseksi pakko kuitenkin jakaa nämä maailman hellyyttävimmät kuvat.  Vaasassakin on viime päivinä pakkaset paukkuneet, vaikka ei lumesta vielä ole tietoakaan – kateellisena olen katsellut kuvia Helsingin winter wonderlandista, saataisiinpa lunta pian tännekin! Pakkasten saavuttua on kuitenkin täytynyt hieman päivittää vaatevalikoimaa lämpimien varusteiden tarpeessa – paitsi allekirjoittaneen myös tämän meidän karvaisen kaverin osalta. Oman huikean alennusmyynneistä tekemäni takkilöydön jaan varmasti pian jahka posti sen tuo, mutta sitä odotellessa aloitetaan tällä söpömmällä osapuolella.

Telmaneule1 Telmaneule3

Maltankoirilla ei ole pohjavillaa laisinkaan, joten etenkin jos turkkia pitää lyhyempänä, on poloiset syytä pitää lämpimänä lenkillä. Säiden viilennyttyä tulikin kiire hankkia Telmalle jotain lämmintä ensihätään, ja voi murua miten hellyyttävä näky se on tuossa raidallisessa neuleessaan. Alkuun pieni vähän ihmetteli ja eilenkin yritti vielä vähän mutustaa kaulusta sisällä pukiessa, mutta lenkillä ei ole moksiskaan vaan ylpeänä tepastelee eteenpäin. Ja eipähän tarvitse palella, se on pääasia!

Telmauusi1

Näiden suloisten kuvien myötä toivotan kivaa viikon alkua :)

12 thoughts on “Sweater Weather for Puppy

 1. Telma on mielettömän sulonen näin ei-niin-koiraihmisenkin mielestä! Ihana liikkis! <3 Pikkutyyppikin antoi pusun sille kännykänruudulle kun tässä yhessä katottiin näitä kuvia :D

 2. Voi ei miten söpö toinen voi olla! Ehkä on ihan hyvä pitää aiheet balanssissa jo sen takia, ettei kohta jokaisella blogisi lukijalla olisi tuollaista pikku hurmuria! ? Vaikka ei mulla olis mitään sitä vastaan, että itsekin omistaisin koiran!
  Terveisin yksi winter wonderlandilainen

  1. Haha, balanssi on joo ehkä ihan hyvästä! Telma on kyllä sellainen arjen piristäjä ettei tosikaan :)

   Nauttikaa lumikeleistä siellä Helsingissä, olen niin kateellinen! Onneksi täällä Vaasassakin sentään paistaa aurinko, mutta lumi toisi vielä lisää valoa :) Ihanaa viikkoa!

 3. Jos hauvelille tarvitsette jossakin vaiheessa vielä lämpöisempää manttelia niin voin ehdottomasti suositella kotimaisen pompan tuotteita. Oma koirani ei yleensä tarvitse kovemmillakaan pakkasilla takkia, mutta olen ostanut peruspompan talvipakkasia varten, mikäli karvanvaihto sattuisi olemaan päällä, kuten nyt on. Reppana on täysin pohjavillaton niin joutuu manttelia käyttämään pidemmillä lenkeillä kovan viiman takia. Pysyy hyvin paikoillaan ja selkeästi pitää koiran lämpimänä, eikä vaikeuta liikkumista. Pompalla muistaakseni on olemassa ihan Toppapomppakin, jos tarvitsee peruspomppaa paksumpaa takkia.

  1. Kiitos vinkistä Mari, kävin heti kurkkaamassa! Varmasti vaatii jotain vielä lämpimämpää kovemmille pakkasille, joten täytyy pitää tämä mielessä :)

 4. Voieii miten suloinen<3 En kestä. Ihanasti katsoo kameraankin :D
  Aina kun laitat someen kuvan Telmasta, näytän sitä mun avokille, tykätään kummatkin Telmasta kovasti + hänellä on kova koirakuume.. :D

  1. Se on kyllä oppinut hyvin poseeraamaan, namupalan houkutuksella tosin useimmiten ;) Haha ihana! Muistan miten itsekin näytin aina poikaystävälleni kaikki mahdolliset vastaantulevat maltankoirakuvat silloin kuumeen ollessa pahimmillaan :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *