Stressinhallintaa

Viime viikko oli jotenkin erityisen tehokas ja fiilis oli harmaudesta ja sateisuudesta huolimatta korkealla. Sain raahattua itseni pitkästä aikaa yliopistolle kirjastoon, yleensä kun tuppaan jäämään tekemään hommia kotoa käsin, vaikka rehellisyyden nimissä koululla saan aina enemmän aikaan (pitkäksi venyvistä lounas- ja kahvitauoista huolimatta). Koulutyöt siis etenivät hyvää vauhtia ja treenitkin kulkivat hyvin. Jostain syystä lauantaina kuitenkin iski aivan puskista joku karmea stressikohtaus, kun tuntui että kaikki kaatui päälle. Onneksi on tuo korvaamattomana tukipilarinani toimiva parempi puolisko, joka mental breakdownini keskellä käski sohvalle katsomaan Gilmorea ja unohtamaan hetkeksi kaikki deadlinet. Käskystä.

Talvivaasa2

Olo helpotti pienen purkauksen jälkeen kuten yleensä. Laitoin läppärin kiinni loppupäiväksi kouluhommien osalta, suuntasin salille kaverin kanssa, juotiin lasit punaviiniä ja illan vietin ihan omassa ylhäisyydessäni leffan parissa koira kainalossa. Tällainen rauhottuminen tekee stressin keskellä välillä todella hyvää! Sunnuntaina taas nukuttiin pitkään, kävin kavereiden järjestämällä ihanalla tuparibrunssilla ja otin suosiolla etäisyyttä koulutöihin. Ystäväni sanoin kaikesta selviää aina, vaikka työmäärä tuntuisikin sillä hetkellä toivottomalta – jälkikäteen voi kuitenkin taas muistella, että eihän se niin paha edes ollutkaan.

Pari seuraavaa viikkoa tulevat olemaan aika karmeita kaikkien maisterikurssien palautusten osalta ja samalla teen vielä ekstrahommiakin vauhdittaakseni kandiksi valmistumista. Tavoitteenani olisi saada paperit ulos viimeistään tammikuussa ja opintopisteet ovat muuten kasassa, mutta yritän saada vielä pari puuttuvaa vapaavalintaista kurssia suoritettua itsenäisesti, jotta voisin pian kutsua itseäni ihan virallisesti kauppatieteiden kandidaatiksi. Töitä siis riittää ja blogissa voi tahti varmasti hetkellisesti hiljetä, mutta onneksi joululoma häämöttää pian! Sitten onkin edessä ainakin kuukauden niin tarpeeseen tuleva loma Helsingissä- sen voimin jaksaa pakertaa vielä viimeiset rutistukset.

Talvivaasa3 Talvivaasa4 Talvivaasa1

Kuvat ovat jo parin viikon takaa, eivätkä nämä seesteiset talvitunnelmat nyt ehkä kuvaa parhaimmalla tavalla tätä kaoottisempaa fiilistäni, hehe, mutta ei se mitään. Osuttiin ihan täydellisen auringonlaskun aikaan rantaan ja näky oli aivan mielettömän kaunis. Harmi ettei lumesta ole enää tietoakaan, mutta kunhan jouluksi saataisiin valkoinen maa, niin olisin onnellinen! Niin ja ne kouluhommat pois alta siihen mennessä ;) Reipasta viikkoa ja tsemppiä muillekin loppuvuoden opintojen kanssa painiskeleville!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *