Snowy – finally!

Jeee – vihdoin saatiin Vaasaankin lunta! Olen huokaillut kavereiden kuvissa näkyvien lumisten maisemien perään toivoen kunnon pyryä tännekin päin Suomea. Samalla olen päivittäin vastaillut Helsingissä asuvien läheisten kysymykseen – eikö siellä pohjoisemmassa tosiaan ole vieläkään lunta? No nyt on! Yön ja aamun aikana satoi ihana lumipeite ja pakkanenkin oli laskenut muutamaan asteeseen – juuri tällaisesta talvisäästä minä pidän. Ensi viikolle tosin on jo luvattu taas plussakelejä ja vesisadetta, joten nautitaan nyt edes näistä muutamista päivistä. Oli kiirehdittävä heti kuvaamaankin näihin lumimaisemiin ja kultaiseen valoon juuri ennen auringonlaskua – oli muuten upea sellainen!

Oli kyllä hauska seurailla koiran reaktiota ensilumeen, en tiedä kumpi meistä oli enemmän innoissaan eilen aamulla pihalla. Telma pysähtyi ensin hetkeksi rapun eteen ihmetellen valkoista maata, minkä jälkeen lähti säntäämään kinoksiin ja juoksi ympyrää aivan hämmennyksestä ja onnesta sekaisin. Vähemmän onnellisena tosin sitten takaisin sisälle päästyä tajutessaan joutuvansa pesulle, jotta kaikki lukuisat lumiköntit saataisiin turkista irti. Ei se ole kuitenkaan menoa haitannut – on tuo koiranpentu vaan niin hellyyttävä näky ihka ensimmäisen lumen keskellä!

Talvi2 Talvi5 Talvi4 Talvi1 Talvi3

Hat / Balmuir (sponsored, find here*)
scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
coat / Zara
pants / Mango
knit / Lexington (sponsored)
boots / Vagabond
bag / Givenchy

Finally we got some snow here as well! I’ve been so jealous looking at my friends’ photos from Helsinki where there’s a real winter wonderland. Don’t have to be jealous anymore, haha! Our dog also loves the snow and as this is the very first winter for her she’s so excited about it. We also had to go and take some photos right away, next week it’s supposed to be rainy and plus degrees again, so need to make the most of this time. Love the wintry background!
Photos: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Snowy – finally!

 1. Lumi on niin ihanaa! Se tekee pilvisenäkin päivänä niin paljon valoisammaksi maiseman ja piristää, toisin kuin sellainen marraskuun synkkä vesikeli kun ei tee mieli katsoa edes ikkunasta ulos, saati lähteä pihalle vapaaehtoisesti…

  Mua alkoi ihan harmittaa kun luin lumien ensi viikolla sulavan, vaikka olihan se odotettavissa ettei marraskuussa sataneet lumet vielä jää… Toivottavasti saamme kuitenkin nauttia lumisesta talvesta (pikku)pakkasineen eikä mitään sellaista, että tässä olisi ollut tämä talvi!

  1. Sano muuta! Illatkin ovat paljon tunnelmallisempia, kun lumi valaisee :) Harmi jos lumet olivat tältä erää tosiaan tässä, toivottavasti saataisiin kunnon talvisää taas pian uudelleen!

 2. Beautiful pictures! Everything looks so bright because of the snow!
  I really like the burgundy color of the scarf!

  Enjoy your weekend! xx Carian

  1. Thank you Carian! The snow makes everything much more beautiful, I simply love it! Have a lovely weekend :)

 3. Tiedustelen tuon huivisi kokoa? Kiitos ja ihanaa joulun odotusta & tunnelmointia ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *