Pikkujoulukauden parhaat

Yhteistyössä Asennemedia & Social Wines

Se on täällä taas – pikkujouluaika nimittäin! Korkeat korot, punatut huulet ja kullan säihke tuovat täydellistä piristystä tähän pimeään vuodenaikaan. Nyt saa luvan kanssa laittaa itsensä koreaksi, kaivaa pikkumustan kaapista ja korkata kuohuvan.  Kirjoittelin tovi sitten vinkkejä kuinka selvitä synkästä marraskuusta, ja kalenteriin merkatut juhlat jos mitkä auttavat kaamoksen selättämiseen. Itselläni on ensimmäiset pikkujoulut parin viikon päästä – tulevan kuukauden aikana luvassa on juhlintaa niin ystävien ja perheen kesken kuin firmankin pikkujoulut Asenteen uudella toimistolla. Kausi alkakoon siis!

Jaume6 Jaume2 Jaume5 Jaume4

Voisin pian kerätä inspiraatiota juhlakauden pukeutumiseen ihan omassa postauksessaan, mutta ensin vikaisu omaan pikkujoululookiini. En yleensä ole juurikaan mekkojen perään, ja harvemmin varsinkaan talvisaikaan iltamenojeni asu koostuu mekosta. Nyt yllätin kuitenkin itsenikin ja ihastuin taannoin kaupoilla käydessäni tähän samettiseen pitkähihaiseen pikkumustaan. Samettiahan näkyy nyt joka paikassa kaikissa mahdollisissa väreissä ja malleissa, joten se on ainakin varma valinta pikkujouluihin! Mekko itsessään saa hyvin olla yksinkertainen, kun materiaali tuo siihen mielenkiintoa, korviin taas voi sujauttaa kauniit statementkorut. Vielä punaiset huulet ja hiukset loiville kiharoille joko auki tai kiinni, niin oma pikkujoulukokonaisuuteni on valmis!

Ja kuten todettua, kuohuva sopii loistavasti juhlaan. Olen nyt kuluneen vuoden aikana tehnyt yhteistyötä espanjalaisen Jaume Serran kanssa ja löytänyt Cava Brutista itselleni luottokuoharin, joka maistuu ronkelimpaankin makuun eikä rokota liikaa lompakkoa. Nyt pullo on saanut ylleen uuden upean kultaisen lookin pikkujoulujen kunniaksi, sisältö on kuitenkin samaa priimaa.

Jaume3 Jaumeserra2 Jaume1 Jaume7

Sitten vaan ensimmäisiä juhlia odottamaan! Joko teillä on pikkujoulukausi alkanut?

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia koskevia kommentteja ei julkaista.

11 thoughts on “Pikkujoulukauden parhaat

  1. Hei. Pakko tähän kommentoida vielä talvikengistä. Jos harmaista pidät niin katso tämmöisiä Merrell Decora Sonata Wtpf Silver Lining. Minulla on Merrelit, lämpimät ja kaikin puolin hyvät.

    1. Oi ihanaa, kuusikin jo! Pääsee kunnolla joulufiilistelyn makuun hyvissä ajoin :)

      1. Heips Kata! Mekko on tuo ensimmäinen, eli Dorian :) Tuo on kyllä ihana, tosi kiva ja mukava päällä!

        Ostan harvemmin Ginasta mitään mutta muutaman kerran olen löytänyt sieltä tällaisia helmiä! Eikun mekko-ostoksille siis ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *