Minimalistic Jewelry

Olen löytänyt uuden koruihastuksen, tai tarkemmin sanottuna merkin. Hyvin minimalistiset sirot korut ovat ehdottomasti eniten makuuni, ja mieluiten kullattuina, joten ruotsalaisen Syster P:n korut ovat just eikä melkein mieleeni. Nuorempana käytin hopeaa paljonkin, mutta muutamia vuosia sitten vaihdoin leiriä ja tälle tielle jäin, kulta vaan tuntuu sopivan ihonsävyynikin paremmin. Syster P:ltä löytyy toki koruja hopean värisinäkin, mutta saadessani valita parit suosikkini merkiltä nappasi tämä harakka tietenkin kullattua.

Systerp3 Systerp1

Korulaatikkooni muuttivat Lucky Me Bracelet pienellä hevosenkengällä ja zirkoneilla varustettuna sekä Strict Simple V Necklace -kaulakoru. Molemmat juuri sellaisia joka päivän koruja, jotka sopivat kaiken kanssa. Toivoisin ainoastaan, että lukko olisi pikkuisen suurempi – en tiedä olenko vaan mämmikoura (viime aikaisten sähläämisteni perusteella vastaus on kyllä) kun on välillä vaikeuksia saada rannekorun lukkoa kiinni. Joka tapauksessa ihastuin SP:n valikoimiin kovasti – erityisesti pidän myös yksinkertaisista nimikirjainkoruista, joita olen ihaillut kauniin Kaisan blogissa hänen kaulallaan. Lahjavinkkiä pukkaa taas joulua ajatellen, kirjainkoru olisi kiva idea vaikka siskolle tai ystävälle.

Systerp2

Ah, ihanaa että on taas viikonloppu! Omalta osaltani luennot ovat jo eilisen jälkeen paketissa, mutta tällekin päivälle riittää kyllä kouluhommia kotoa käsin. Täytyisi kerrankin osata taas aloittaa ajoissa muutaman palautuksen kanssa työskentely, ettei löytäisi itseään edellisenä iltana stressaamasta… Ihanaa alkavaa viikkistä!

I’ve found myself a new jewelry favorite – I absolutely love the minimalistic style of the Swedish brand called Syster P. I like my jewelries very simple and I tend to wear gold pleated ones the most, so I found many beautiful pieces from the brand when I got to choose my favorites.  My choices were Lucky Me Bracelet and Strict Simple V Necklace, but I’m still craving for a Beloved Letter Necklace with my initial. What a great gift idea as well now that Christmas is getting closer!

8 thoughts on “Minimalistic Jewelry

 1. How lovely! I’m starting to fall in love with these kind of jewelry as well. Though, I’m kind of scared that it breaks easily since it’s so delicate. But, yes indeed, Christmas is coming closer.. so it might be a thing to add on my wish list. :)

  I like your shirt btw, where’s it from? Thank you!

  Have a wonderful weekend Jonna! xx

  1. These are so pretty! I’ve managed to break one similar looking bracelet from a different brand, but it got stuck in my jacket and got broken then, so that was just bad luck. Otherwise I haven’t had any problems even though I tend to wear these a lot. Yeah, Christmas wish list is a good idea ;)

   The shirt is from &Other Stories, bought already last spring though. They have such nice shirts so maybe you’ll find something similar :) Have a lovely weekend, Carian!

 2. Nyt osu ja uppos. Mulla on usein kaulassa vaan kapea kultaketju kun muilla ties mita hienoa, isoa ja kaunista. Taytyy kayda katsastamassa Syster P. Kiitos!

  1. Meillä meneekin sitten maku yks yhteen korujen suhteen :) Tsekkaa ihmeessä merkki, eipä kestä!

 3. Tosi kauniit korut! Etenkin tuo kaulakoru on aivan superihana. Ohuet ja sirot ketjut on kivan monikäyttöisiä: kerrostaa vaan monta eri pituista niin tulee heti ihan eri fiilis :) Oletko muuten kokeillut tätä temppua rannekorun kiinnittämiseen? https://m.youtube.com/watch?v=k5QoamGhejI Aivan nerokas kikka, harmi vaan että unohdan aina ottaa töistä klemmarin ja joudun edelleen taistelemaan kiinnityksen kanssa joka aamu :D

  1. Kaulakoru on kyllä tosi nätti! Haluaisinkin yhdistää juuri kaksi eri pituista yhdessä, näyttää minustakin superkivalta.

   Ei vitsit, ihan loistava kikka! Nyt metsästämään klemmaria jostain, niin ei tarvitse aina vaivata poikkista tai kavereita laittamaan korua kiinni :D Kiitos tästä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *