Kokeilussa Lumenen uutuuksia

Keneltäkään somea seuraavalta tai ihan vaan kosmetiikkaosastoilla tarkkaavaisena olleelta tuskin on voinut jäädä huomaamatta Lumenen mieletön brändiuudistus. Juuri tällaista kansainvälistä filistä tämä meidän hieno kotimainen Lumene onkin kaivannut, ja kaikki uusien tuotteiden ympärillä pyörivä hehkutus on täysin ansaittua! Saatuani näitä testiin innostuin heti jo pelkästä purkkien kauniin yksinkertaisesta ulkomuodosta, mutta monen tuotteen sisältökin on vakuuttanut.

Lumene1 Lumene4

Ensimmäisenä otin testiin Lähde-sarjan Hydration Recharge -yövoiteen, koska edellinen kosteuttavampi kasvovoiteeni veti viimeisiään. Tämä on ainakin omalle atooppiselle iholleni täydellinen yövoide – koostumus ihanan kermainen ja iho tuntuu pehmeältä vielä aamullakin. Ansaitsi siis heti paikkansa kylpyhuoneen kaapissa! Saman sarjan geelinaamio on myös niittänyt niin paljon kehuja sekä kavereiden että monen kanssabloggaajan kesken, joten sitä on ehdottomasti vielä kokeiltava.

Invisible Illumination -sarjastakin löytyi monta suosikkia, kuten Lip Perfector Balm, joka on kevyttä persikkaista väriä antava huulihoide. Oiva valinta siis sellaiselle, joka haluaa huulituotteelta sekä hoitavuutta että pientä väriä ja kiiltoa. Yhden universaalin sävyn Serum Concealer taas ei ihan ollut minun makuuni, tosin olenkin erityisen tarkka mitä tulee tummien silmänalusten peittoon tarkoitettuun tuotteeseen, eikä tämä tuntunut omiin tarpeiisini ihan tarpeeksi kosteuttavalta.

Lumene5 Lumene2

Entäs sitten ne ehkä viime aikoina eniten hohkatut uutuudet – saman sarjan Instant Illuminizerit? Ei liene yllätys, että nämä ovat omatkin ehdottomat suosikkini koko uudistetusta valikoimasta. Erilaiset kuultotuotteethan ovat olleet varsin pinnalla viime aikoina, joten Lumene iski mainioon saumaan näillä nestemäisillä highlightereillaan. Helmiäisen vaaleanpunainen Rosy Dawn on täydellinen tuote tuomaan hehkua kasvojen korkeimpiin kohtiin kuten poskipäille – yritin parhaani mukaan havainnollistaa sitä alla olevalla kuvalla, mutta kokeilkaa itse, niin vakuututte! Plussaa myös pipettipullojen käytännöllisyydestä sekä kauniista ulkonäöstä.

Lumene3 Lumene6

Vielä viimeisenä uusi taivuttava ripsiväri – True Mystic Curl jatkona aiemmalle True Mystic Volume ripsarille, josta olenkin kirjoittanut aikaisemmin täällä. Itse liputan ehkä ennemmin Volumen puolesta tai se tuntuu toimivan omille hentoisille ripsilleni paremmin, mutta taivuttavaa ripsaria etsivien kannattaa tsekata tämä!

Tässä siis ensifiiliksiä Lumenen uutuuksista, varmasti tulen postaamaan vielä muistakin jahka ehdin testaamaan. Joko te olette kokeilleet näitä, entä oletteko samoilla linjoilla onnistuneesta uudistuksesta? :)

6 thoughts on “Kokeilussa Lumenen uutuuksia

 1. Moikka. Mitä peitevoidetta käytät? Itsellä myös kuiva ja atooppinen iho ja monet peittarit tuntuu liian paksuilta! Mielellään laittaisin kokeiluun jonku uuden tuttavuuden :)

  1. Moikka! Paras tähän asti kokeilemani peitevoide kosteuttavuuden suhteen on Diorin Nude – se peittää hyvin, on helppo kerrostaa jos tarvitsee enemmän peittoa ja lisäksi tuntuu kivan kosteuttavalta. Nyt en kuitenkaan raaskinut ostaa tuota normaalihinnalla, joten halusin testata jotain budjettivaihtoehtoa ja kokeilin Kicksin omaa nestemäistä peitevoidetta. Ei ihan Diorin veroinen, mutta tuohon hintaan kyllä hyvä! Ei myöskään kuivahda silmänalusille, kuten juuri monet paksut peittarit. Ainiin ja meinasi ihan unohtua Urban Decayn Naked Skin Concealer! Se on kanssa tosi jees, halvempi kuin Dior mutta tyyriimpi tietysti kuin Kicksin :)

 2. Täällä on myös ihastuttu Lumenen uuteen lookkiin! Olen niin himoinnut noita puteleita, mutta vielä en ole päässyt testereitä pidemmälle. Itse ihastuin myös eniten tuohon Rosy Dawn hehkutuotteeseen, eikä serum concealer napannut täälläkään (johtui tosin siitä etten kokenut sen “universaalin” sävyn olevan ihan niin universaali :D). xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  1. Tuo Rosy Dawn on kyllä ihan ykkönen! Joo, peittarin sävy ei ihan napannut mullakaan – mielenkiinnolla muuten testaan sen sävyseerumin, kun siitäkin oli tuo yksi universaali, että miten mahtaa toimia.

 3. Moikka! Ihanaa, että teit postauksen Lumenen uutuustuotteisiin liittyen :) Itse olen kokeillut Instant illuminazer -sarjan sävyseerumia, joka on kevyt ja kosteuttava meikkivoide. Oma meikkivoiteeni vaihtui kertaheitolla tähän, niin paljon siihen tykästyin! Juuri sopivan kevyt, ei jätä “kakkumaista” lopputulosta, vaan oma iho hieman kuultaa sieltä läpi. Täydellinen omaan makuuni, suosittelen muillekin :)

  1. Moikka Karoliina! Kiva jos tykkäsit :) Hei tuon sävyseerumi odottaakin myös testausta, kiva siis kuulla positiivisia kokemuksia! Pelkään ettei se itselläni peitä tarpeeksi, kun herkästi punoittava ihoni kaipaa hieman tasoitusta, mutta jostain näin vinkin sekoittaa tuota omaan meikkivoiteeseen kuulaan lopputuloksen saamiseksi. Täytyy kokeilla pikimmiten, kiitos kun vinkkasit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *