Joululahjavinkkejä miehille

Tähän aikaan vuodesta tapanani on aina ollut jakaa vinkkejä joululahjahankintoihin – aattion onkin enää tasan kuukausi! Kavereiden suunnalta tulikin jo kyselyä miesten lahjoja tuskaillessamme, että teetkö taas sen postauksen.  No teenhän minä – ryhdyin siis heti tuumasta toimeen ja pohdin mitä kaikkea voisi poikaystävän, veljen tai isän paketeista löytyä. Sain  postaukseen vähän miesnäkökulmaakin pyytäessäni poikaystävää mukaan ideoimaan. Suurin osa hänen ehdotuksistaan tosin oli luokkaa Star Wars -kylpytakki, mutta sai hänestä jotain muutakin irti, hahah.

giftguidemen1.Kauluspaita, 2.huivi, 3.kello, 4.neule, 5.lompakko, 6.ohjain (Verkkokauppa), 7.puhelinkuoret, 8. kuulokkeet, 9.essu, 10.kokkikirja (Suomalainen kirjakauppa), 11.hanskat, 12.tohvelit, 13.pyjama, 14.viskilasi & 15.pressopannu (Stockmann), 16.urheilupaita, 17.lenkkarit, 18.puhelinpidike, 19.kosmetiikkasetti & 12.hajuvesi (Bangerhead)

Pehmeät paketit sekä asustelahjat toimivat aina, harva kaksilahkeinen pahastuu kivasta kauluspaidasta tai pehmeästä neuleesta. Tekniikkaintoilijalle taas voisi hankkia puhelinkuoret, laadukkaat kuulokkeet tai uuden ohjaimen Play Stationille (allekirjoittanut tietysti valitsi sen kaikista esteettisimmän vaihtoehdon postaukseen). Kotikokki voisi ilahtua essusta tai ruokakirjasta, viskiharrastaja tarkoitukseen sopivista laseista ja kahvihifistelijä pressopannusta. Poikaystävän kehoituksesta kollaasiin päätyi myös sporttilahjoja; treenipaita, popot ja käsivarsipidike puhelinta varten. Ja tietysti vielä ne klassiset paketit kuten tohvelit, pyjama ja aina tarpeeseen tulevat kosmetiikkalahjat. Suosittelen myös tsekkaamaan Etsyn – esimerkiksi hakusanalla “personalized gifts for men” löytää paljon kaikkea käsintehtyä kuusen alle!

Itsehän en ole hankkinut vielä ensimmäistäkään lahjaa, joskin poikaystävän pakettia olen jo yrittänyt metsästää. Kaikkien sisarusten pikkuisten lahjat ovat kuitenkin vielä ostamatta, joten täytyy pian lähteä jouluostoksille, ettei tarvitse tuskastella viime tingassa keskellä ruuhkia. Mites siellä, joko on jotain hankittu pukinkonttiin tai keksittekö huippuideoita miesten lahjoja ajatellen? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä / adlinks

10 thoughts on “Joululahjavinkkejä miehille

 1. Kerrankin olen ajoissa liikkeellä ja sain jo tällä viikolla ostettua kaikki sekä poikaystävälle että perheenjäsenille. Poikaystävä toivoi lahjaksi hieman paksumpaa aamutakkia, johon on mukava kääriytyä, sekä kunnollisia, uudelleen täytettäviä pippuri- ja suolamyllyjä, koska hän tykkää laittaa ruokaa. Sellaiset siis tulevat löytymään hänen paketistaan tänä jouluna ja saatan lisätä pakettiin vielä jotain pientä, jos keksin. :)

  1. Vau, siellä ollaan tosiaankin ajoissa! Ihanaa ettei tarvitse enää sitten kiireen keskellä pohtia lahjoja ja seisoskella ruuhkissa. Kuulostaa tosi kivalta lahjat, aamu- tai kylpytakki on yleensä ollut itsellänikin näissä kollaaseissa mukana. Nyt voit keskittyä rentoon joulun odotukseen ;)

 2. Viime vuonna ostettiin vanhemmille veljeni kanssa lahjaksi sarvikuono. Ei oikeasti ( ;) )vaan sellainen WWF:n “adoptio” jolla tuetaan sarvikuonojen suojelua :) Tänä vuonna ei osteta lainkaan lahjoja edes poikaystävän kanssa, lähdetään yhdessä joulukuuksi reissuun niin siinä on lahjaa kylliksi. <3

  1. Kaikenlaiset aineettomat lahjat ovat kyllä ihan loistavia myös! Hyvä idea sellaiselle, joka ei tarvitse mitään mutta haluaa ilahduttaa muita :) Ihanaa että pääsette yhdessä reissuun, sehän on paras lahja!

 3. Et oo suinkaan ainoo, joka ei oo ostanut vielä lahjoja koska en oo minäkään vielä ehtinyt :D Tästä postauksesta oli kyllä niin paljon hyötyä, sain heti pari hyvää vinkkiä mitä ostaa isälle ja veljelle lahjaksi ;) Pakko kyllä sanoa, että ihan älyttömän hyvin koottu tuo kollaasi, huomaa hyvin että oot aidosti miettinyt hyviä vaihtoehtoja etkä vaan laittanut aamutossuja ja suklaarasiaa :D

  1. No hyvä, ja marraskuun puolellahan tässä vielä mennään joten ei vielä suurta hätää :D Hei ihana kuulla että tästä oli hyötyä ja tykkäsit kollaasista, mahtavaa! :) Kivaa viikonloppua sinne, Emilia!

 4. Mieheni ostelee vaatteita melkein enemmän kuin itse joten pehmeitä paketteja en ole kovinkaan ostellut :D tykkään antaa paljon aineettomia lahjoja ja ajattelinkin tänä vuonna ostaa jonkin kivan yhteisen viikonloppureissun esim. Tallinnaan tai Kööpenhaminaan :)

  1. Harvinaista että noin päin, hehe :D Juuri tuollaiset aineettomat lahjat ovatkin aina tosi kivoja ja yhteinen tekeminen on parasta. Me ollaan itse asiassa menossa Tallinnaan joulukuun alussa poikaystävän kanssa, joten jos siihen päädytte, niin ehkä täältä löytyy sitten jotain vinkkejä :) Kööpenhaminaan haluaisin kovasti myös!

  1. Kiitos Sofia! Hehe ei, vaikka tota kylpytakkia pitäisi varmaan harkita :D En viitsi tarkemmin kertoa jos poikkis eksyy tänne, mutta asustepuolella liikutaan jos vaan löydän sopivaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *