Inspiraatiota talviasuihin arkistoista

Adeliina esitti hetki sitten kommenttiboksissa toiveen postauksesta, jossa olisi menneiden talvien ja syksyjen asuja inspiraatioksi. Tämä tulikin hyvään saumaan, nyt kun viime aikoina ne päivän vähäiset valoisat hetket on tullut vietettyä yliopiston kirjastolla tai luennoilla istuen tuoreiden asujen kuvaamisen sijaan. Tai jos on sattunut olemaan aikaa, on taivaalta tullut vettä kuin saavista – ei siis toivoakaan tänne tuotetusta uudesta materiaalista! Noh, tällaista se on tähän aikaan vuodesta ja nyt on vielä kiireisimmät ajat käsillä opiskelujen suhteen, joten ei auta itku markkinoilla. Kohta helpottaa!

Nyt olikin siis hyvä hetki kaivella arkistoja. Kovin pitkälle tosin en päässyt, sillä osa postausten kuvista on jäänyt palvelimien vaihdon myötä sille tielleen, ärh. Jotain vanhempia otoksia nappasin Pinterestistä, mutta pääasiassa asut ovat vuoden parin takaa. Ai että on muuten ikävä tuota harmaata tekoturkkia, jota en hölmönä ottanut mukaan Vaasaan viimeksi Helsingissä käydessäni – joulukuussa takkiin käsiksi päästessäni en sitten aio muuta pukeakaan. Ihanaa viikonloppua teille!

Red11 jonnauusi Fur1 Nahka10 Collegemekko2 Jonnauusi2 Fauxfur1 Balmuirhat4

One of my readers requested me to make a post about some of my old fall and winter outfits. I was really pleased about it, since I really don’t have time for shooting outfits at the moment. Studying at the library every day until afternoon isn’t such a good combination with the fact that sun sets after three at this time of the year here in Finland, so I was more than happy to discover my old outfits. I hope to have more time for the blog soon, only a couple of weeks left of studying!

12 thoughts on “Inspiraatiota talviasuihin arkistoista

 1. Just tätä kaivattiin! Heti löytyi uusia juttuja ostoslistalle ;) Kiitos paljon ja ihanaa joulun odotusta sulle<3

  1. Ihana kun tulit kommentoimaan, kiitos vielä postausideasta! :) Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä , et ole kyllä ainoa jolla tuntuu olevan pukeutumisinspiraatio hukassa tällä hetkellä. Kuin myös rentouttavaa joulun odotusta <3

 2. Moikka,

  täysin tähän aiheeseen liittymätön kommentti, mutta mun mielestä olisi tosi mielenkiintoista kuulla Telmasta ja juuri pentuajasta enemmän, sellaisia ihan käytännönkin asioita :)

  Itselle ajankohtainen asia kun meille kanssa muuttaa kuukauden päästä pieni pallero myöskin, ja monia muitakin varmasti kiinnostaa aihe! Ihan sellaisia juttuja, millaisia hankintoja pitäisi tehdä ennen kotiutumista, miten on sujunut sisäsiisteyden opettelu (erityisesti kerrostalossa, onko ollut vaikeaa), vinkkejä yms.

  Terkuin, Hanna

  1. Moikka Hanna! Justiin pari päivää sitten havahduin, etten ole hetkeen kirjoitellut mitään Telmasta, varmaan kun en ei ole oikein päässyt kuvaamaan tuosta karvaturrista mitään materiaaliakaan. Mutta mielelläni kyllä kerron lisää ja juuri noista käytännön jutuista, joten yritän palata tähän piakkoin! :)

   Voi miten ihanaa että teilläkin on hauvavauva-aika tiedossa <3 Se on kyllä niin kivaa aikaa (välillä myös hermoja raastavaa hehe mutta palkitsevaa!), joten ottakaa ekoista viikoista kaikki irti :) Eilen katseltiin poikaystävän kanssa videoita Telmasta juuri meille tulleena, vastahan se oli ihan pieni ja kömpelö karvakasa! Minkä rotuinen hauva teille on tulossa? :)

 3. Ihana inspiroiva postaus!!! <3 <3 Mulla on itsellä asuinspiraatio aivan nollassa joten tämä tuli tarpeeseen <3 :)

  1. Voi kiitos Mona, kiva kuulla <3 Ja et ole suinkaan ainoa, tuntuu että viime viikkoina ei ole ollut kyllä tippaakaan pukeutumisinspistä :D

 4. KYLLÄ! Kuten oon aiemminkin tainnut mainita, niin nää sun asupostaukset on mun lemppareita! Ja tällaista postausta kyllä tosiaan tarvittiin, inspiraation on kyllä tosiaankin hukassa, nimimerkillä joka päivän cubuksen parkatoppatakki ja muhkea huivi päällä :D
  Toi karvatakki on niiin ihana, ja ootan innolla uusia asuja sen kanssa! Mulla on ostoslistalla samantyylinen, en vain tunnu löytävän mistään sopivaa yksilöä, mielelläään myös sopivalla hinnalla! höh.

  1. Ihana Jessika, kiitos! Ja et tosiaan ole ainoa inspiraation puutteen kera painiskeleva, itselläni ainakin on tosi tylsä pukeutumiskausi meneillään, eikä jaksa yhtään miettiä mitä päälleen pistää. Karvatakki oli kyllä sairaan hyvä alelöytö viime vuonna! Ja hei monilla ketjuliikkeillä on varmasti omat versionsa nyt kun karvatakit ovat yhä kovassa huudossa :)

 5. Kuin myös tänne hyvin tarpeeseen tuleva postaus, kiitos siitä :) Kauniita ja tyylikkäitä kuvia!

  Muistatko mistä on tuo harmaa mekko? Joka siis kuvassa kuvakollaasin keskivaiheilla (viides alhaalta), on niin kovin hieno mekko :)

  1. Mukava kuulla, kiitos paljon Kristiina! :) Harmaa mekko on Lexingtonilta, mutta valitettavasti jo viime vuoden mallistosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *