Grey & Black

Säät ovat kyllä heittäneet aivan häränpyllyä, kun toppatakit on saanut hylätä kaapin perukoille ja villakankaiset taas palauttaa paraatipaikalle eteiseen. Ei tosin haittaa, itse kun viihdyn villakangastakissa muutenkin suurimman osan talvesta! Kerrospukeutumalla pärjää oikein hyvin, neuleen alle vielä pitkähihainen pusero ja kaulaan muhkea huivi, niin villakangastakkikin riittää pikkupakkasella. Tämä musta takki on viime vuodelta ja ollut hurjan paljon käytössä – tällaiset pitkät suoralinjaiset takit miellyttävätkin nyt eniten silmääni takkirintamalla.

Asukuvat ovat jo muutaman viikon takaa, mutta ovatkin siis yhä varustuksen puolesta ajankohtaiset, joskaan aurinkolaseille ei ole ollut ihan hetkeen käyttöä. Muuten samaisella varustuksella mennään lähes joka päivä, jotenkin ei jaksa tällä hetkellä miettiä aamuisin pukeutumista yhtään, niin on helppoa napata kaapista vaan hyväksi todetut kombot. Kuten tässä harmaa luottoneule ja harmaat farkut – hiirulaiskauteni ei siis ole nähnyt vielä loppua. Päinvastoin, edelleen himoitsen harmaata takkiakin… Ei siis epäilystäkään suosikkiväristäni tällä hetkellä!

Pipo6 Pipo2 Pipo7 Pipo3 Pipo1 Pipo4 PIpo5

Coat / Zara
knit / Tiger of Sweden (find here*)
beanie / Balmuir (sponsored, find here*)
jeans / Zara
bag / Givenchy
watch / Daniel Wellington (sponsored, find here*)
boots / Depeche

A classic wool coat is definitely one of my wardrobe favorites when it comes to this time of the year. I’m not the biggest fan of puffy coats, even though they are really in this fall, so I try to make it as long as possible with a wool coat. Layers are the key if there are more than a few minus degrees! Now it’s quite warm though so an outfit like this is something that I wear basically everyday. I absolutely love the grey sweater and it’s a perfect pair with a little darker coloured jeans. Can you tell my favorite colour at the moment based on this outfit? ;)
Pictures: Essi / Edit by me
* adlink / mainoslinkki

14 thoughts on “Grey & Black

 1. Ihana asu Jonna! :) ja stressinhallintapostaukseen vielä – täällä on ollut myös pinna kireänä viime aikoina, en sitten tiedä johtuuko tästä pimeydestä vai mistä… Gilmore on ollut lääkkeenä, mutta myös jooga ja hengitysharjoitukset auttavat rauhoittumaan :) tsemppiä!

  1. Kiitos paljon Emmi! Ehkä tuo pimeys tekee osansa, ainakin kaikki tuntuu sata kertaa raskaammalta keskellä harmautta kuin jos olisi aurinkoista. Mutta toivotaan, että sitä aurinkoakin nähtäisiin taas pian, yksikin päivä tekee paljon ;) Kuin myös tsemppiä sinne!

 2. Moikka Jonna! :) Hei kysymys tuosta iki-ihanasta Tigerin neuleesta: mikä koko sulla siitä on? Kyttäilen sitä nettikaupoista säännöllisen epäsäännöllisesti ja nyt niitä on tullut näemmä lisää, mutta hupenevat taas kovaa tahtia :D Kivaa päivää!

  1. Moikka! Mulla on koko S, mietin pitkään tuon ja XS:n välillä, mutta lopulta ei oikein ollut muuta ratkaisevaa eroa kuin että S:n helma on pikkuisen pidempi, niin päädyin tähän. Nyt äkkiä tilaukseen, kun on tullut lisää kokoja ;) Samoin ihanaa päivää!

 3. Another day, another perfect outfit! <3 – xo Carian

  P.s. I'm super-duper happy with my black DW watch! Again, thank you for the discount code! :D

  1. Thank you sweetie <3 And oh that's so nice to hear! I've been wearing mine every day since I got it, so I bet you're happy with the watch too :) No problem at all! Have a lovely week!

 4. Ihana asu taas! Täältä tulis postaus toivetta, olisko mahdollista saada koostetta esim menneiden talvien/syksyjen asuista, saisi vähän inspistä pukeutumiseen näihin harmaisiin aamuihin! :)

  1. Kiitos Adeliina! Kuin myös postaustoiveesta, tämähän tuli kuin tilauksesta, kun ei juuri nyt ole oikein aikaa kuvata uusia asuja. Eikun asuarkistoja siis selaamaan ;) Kivaa tiistai-iltaa sinne!

 5. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden mutten ole koskaan kommentoinut! Nyt oli kuitenkin pakko! Asu on super kiva ja näytät tosi hyvältä kuvissa! :) Tuo neule<3 Kiitos piristävästä blogista!!

  1. Voi, et tiedä miten ilahduin kommentistasi! Etenkin nyt turhauttaessa kun ei riitä vuorokaudessa tunnit blogille lämmitti tämä palaute erityisen paljon mieltä. Kiiitos siis ihana itsellesi kun luet! :)

 6. Täällä toinen villakangastakkifani! :D Minulla on myös musta, samanpituinen villakangastakki ja tykkään siitä tosi paljon. Villakangastakki on myös tyylikäs, heti tulee skarpimpi olo kun laittaa sellaisen päälle ja jalkaan nilkkurit tai saappaat!

  1. Villakangastakit on best! Tämän varjolla yritän perustella itseni sen harmaan hankintaa.. :D Mutta tuleehan siinä vietettyä vuodessa aika paljon aikaa, hehe, niin sopisi panostaakin.

 7. Voi villakangastakit, on ne vaan niin parhaita! Onneksi on vähän “viileämpiä” ilmoja niin voi huoletta käyttää vaikka minä kyllä puen paksumman neuleen vain pikku pakkasilla alle ja käytän silti :’D Upee asu taas kerran ♥ sä osaat kyllä aina yhdistää rennosti mutta tyylikkäästi :)

  1. Hehe, ihan sama juttu täällä :D Käytän lähes säällä kuin säällä, toki sitten ihan paukkupakkasilla on turvauduttava paksumpiin. Ihanasti sanottu, kiitos Emilia! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *