Current Favourite Nail Polishes

Sain lukijalta muutama päivä sitten toiveen esitellä tämän hetken suosikkikynsilakkojani. Joku ehkä muistaa minun olevan intohimoinen kynsilakkafriikki, jolla on aina kynnet lakattuna, joten tartuin postaustoiveeseen enemmän kuin mielelläni.

Kynnet1

Dior – Rouge*, Lumene Natural Code – Bite of Burgundy*, Lumene – Silokallio*, Chanel – Accessoire

Kynnet2

Kovin on voitokasta punaisten sävyjen kannalta, mutta ne nyt vaan kuuluvat itselläni aina tähän vuodenaikaan. Diorin Rouge on täydellinen rehti punainen, Lumenen Natural Coden hieman tummempi  Bite of Burgundy taas on osa Annika O:n suunnittelemaa lakkakokoelmaa. Sävy on nappi, mutta Natural Coden lakkojen miinus tulee paitsi pullon pienestä koosta myös omaan makuuni hieman liian pienestä sudista. Lumenen harmaasta Silokallio -sävystä innostuin alkusyksystä ja tämän perään on usein kyseltykin. Allakin näkyvä Chanelin tumma viininpunainen on ollut viime viikkoina käytössä ehdottomasti eniten, tämä on vaan niin päheä sävy! Pullon olen muuten ostanut varmaan kolmisen vuotta sitten, mutta sisältö on edelleen ihan priimaa.

Kynnet4 Kynnet3

OPI – Original Nail Envy Nail Strengthener, Seche Vite – Dry Fast Top Coat

Lopuksi vielä kaksi tärkeintä asettani kynsien kunnossapitoon. OPI:n vahvistavaa Nail Envyä olen käyttänyt jo vuosia aluslakan tapaan, ja uskon sen olevan salaisuuteni vahvoihin kynsiin, jotka harvemmin lohkeilevat ja kasvavat hurjaa vauhtia. Seche Viten pikakuivattaja taas on ihan ykkönen lajissaan – ei enää tuhriintuneita lakkauksia ja pitkää odottelua kynsien laiton jälkeen, kiireisen ja malttamattoman lakkaajan pelastaja siis. Olen saanut jo monta kaveriakin koukuttumaan tähän!

I got a request to make a post about my current favorite nail polishes. Some of you may already know that I’m passionate when it comes to nail polishes and I always wear something on my nails. Despite of that it was easy to choose my favorites since I’m really into all shades of red at this time of the year, although one grey got on my list as well. I think the dark burgundy from Chanel is what I’ve been wearing the most lately – what’s your favorite color?

*saatu blogin kautta / sponsored product

8 thoughts on “Current Favourite Nail Polishes

  1. Ootko kokeillut essencen kynsilakkoja? Ihan mieletön laatu kahden euron hintaan!! Varsinkin ne gel-sarjan lakat pysyvät kuin tauti ja sutikin on reilun kokoinen :) Ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, ja jos ei niistä pidäkkään ei tuo 2e hirveesti rokota ;) Itse ajattelin koota 15v siskolleni joululahjaksi kynsilakka/kynsienhoitosetin johonkin purkkiin :)

    1. Hitsit en ole, vaikka joku kavereista taisikin niitä joku aika sitten hehkuttaa! Muistan että yritin silloin etsiä kaupasta mutten löytänyt, täytyy siis ottaa uusi yritys, kiitos muistutuksesta :) Kuulostaa nimittäin sen verran hyvältä, että pakko päästä itse testaamaan. Tosi kiva lahjaidea, varmasti siskon mieleen!

  2. Tuo Chanelin viininpunainen on niiiiin hyvä!! Mä oon myös ensimmäistä kertaa ikinä innostunut kunnolla kynsilakoista, kun omat kynnet alkaa olla hyvässä kunnossa:) Tuon OPI:n vahvistajan laitan tämän postauksen innostamana heti ostoslistalle!

    1. Sävy on ihan loistava ja laatu säilyy vuodesta toiseen, vaikka on avattu pullo! Toivottavasti OPI:n vahvistaja lunastaa lupauksensa, itselle siitä ainakin tullut ihan ehdoton luottotuote :)

  3. Punaiset on kyllä niin kivoja syysvärejä, jotenkin piristää synkkyyttä ja harmautta :) Ja kiitos aluslakkavinkistä, täytyykin pitää toi mielessä! xx

    1. Jep, punainen kuuluu kyllä tähän kauteen :) Eipä kestä, hyvät vinkit täytyy aina laittaa jakoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *