Christmas Decoration

Vanhemmille lukijoille sekä toki viime aikoinakin rivien välistä lukeneille on varmasti selvää, että allekirjoittanut on jouluihminen henkeen ja vereen. Kerta kaikkiaan rakastan tätä kautta! Kaupunkeihin syttyvät jouluvalot, glögi ja tähtitortut, joululistat Spotifyssa, lahjojen miettiminen… Monta syytä tykätä joulusta siis! Ja koska tätä juhlistetaan vain kerran vuodessa, on tunnelmointi sallittua aloittaa ajoissa näin reippaasti marraskuun puolella jo. Nimimerkillä ensimmäiset joulutortut on syöty jo aikoja sitten.

Aloinkin jo fiilistelemään sisustuspuolta keräten inspiraatiota ennen kuin itse kaivan joulukoristeet ja -tekstiilit kaapista. Tämä on joka vuosi yksi suosikkikausistani sisustuksen suhteen, kun tällainen yleensä neutraaleja sävyjä suosivakin innostuu leikittelemään väreillä, eikä kullankimalluksessa tarvitse säästellä. Kuulun ilmeisesti niihin harvoihin, joka ei karta punaista jouluisessa sisustuksessa, joten sitä saa näkyä pieninä ripauksina tekstiileissä. Omaksi yllätyksekseni ihastuin myös tummanvihreään samettiin, joka näyttäisi upealta muuten vaaleassa sisustuksessa ja erityisesti kultaan yhdistettynä.

Joulu2

1. Viltti, 2. rasia, 3. kynttilä – H&M Home, 4. kynttilänjalka, 5. tyyny – H&M Home, 6. koristeet – H&M Home,
7. tyyny – H&M Home, 8. koristevalot, 9. pöytäkuusi, 10. astiat – H&M home, 11. lyhty, 12. keittiöpyyhe

Miltä teidän joulusisustus näyttää, entä oletteko ottaneet koristeet jo esiin vai onko vielä liian aikaista? Vinkkinä muuten mahdollisia tulevia hankintoja varten, että Ellokselta saa 22.11 asti normaalihintaisesta kodin valikoimasta -20%. Suosittelen tsekkaamaan myös H&M Homen tarjonnan – ihania joulujuttuja!

Can’t help it – this is my favorite time of the year! And since Christmas is only once a year I think it’s about a time to start celebrating it.  All the beautiful Christmas lights in the city, drinking hot chocolate, Christmas playlists on Spotify… Not to mention the holiday decoration with all the cute textiles, candles and so on. How does your Christmas decor look like or have you started the season yet?

Mainoslinkkejä / Adlinks

6 thoughts on “Christmas Decoration

 1. Itse en kotia koristele lainkaan, kun vietellään joulua perheen luona, mutta ekat piparit on jo leivottu ja glögejä maisteltu. ;) Lähes kaikki lahjatkin ostin, ettei tarvitse sitten jouluruuhkassa paniikissa sinkoilla ees taas.

  1. Hyvissä ajoin ollaan siis sielläkin joulufiilistelyn suhteen ;) Pahus, itselläni on vielä kaikki joululahjat hankkimatta, mutta onhan tässä hyvin aikaa vielä! Kunhan ei joutuisi siihen viimeisten viikkojen pahimpaan ruuhkaan kauppojen keskelle :D

 2. Täällä ilmottautuu myös yksi joulufani :D Todella kauniita tavaroita tuossa kollaasissasi. Tuollainen pieni joulukuusi pöydälle olisi ihan mielettömän kiva! Ajattelin käydä huomenna kaupungilla, joten täytyykin poiketa H&M Homen kautta :)

  1. Jee, oikeassa paikassa olet siis ;) Oikeaa joulukuusta ei meillekään oikein viitsi hankkia, mutta tuollainen pieni pöytäkuusi tai sitten pikkuinen sypressi johonkin nurkkaan olisi kiva, ajaisi saman asian. H&M Homella on kyllä paljon kivoja joulujuttuja :)

 3. Aw, all of these look fantastic! I currently am hunting for Christmas decoration too and already ordered some from H&M. Can’t wait to decorate soon. Also I am happy that I’m not the only one excited for Christmas, while most of the people say to me that it is too early.. :)

  Kisses from Bulgaria!
  Desislava
  http://truedreamcatcher.blogspot.bg/

  1. Hope you’ll receive your order soon so that you can start decorating! And yes, you’re definitely in the right place when it comes to being excited about Christmas ;) Love this season! Have a nice weekend, Desislava!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *