Balmuir Favourites & Sale Code

Kommenttiboksissa on viime aikoina useampaan otteeseen toivottu alekoodia Balmuirille, joten pistin heille viestiä eteenpäin. Allekirjoittanut oli hieman hidas asian suhteen, ja tästä ehdittiin jo muistuttamaan, pahoittelut siis omasta puolestani että tässä kesti! Hyvää kannattaa kuitenkin odottaa, eikö? ;) Koodilla Jonnamaista15 saatte -15%:n alennuksen Balmuirin verkkokaupasta – voimassa viikon eli 9.11. asti. Alla vielä muutamia omia suosikkejani näin syksyisessä teemassa!

Sunday1

Lausanne Cashmere Robe*

Lausanne aamutakki on valmistettu 100%:sta cashmeresta ja tämän yleellisemmäksi ei kotiasu kyllä voi enää mennä! Aamutakki on superpehmeä ja lämmin, nyt syksyn tullen olen ottanut tämän taas jokapäiväiseen käyttöön viileitä aamuja piristämään.

Home3

Verona Candle Stand*

Balmuirin kristallikokoelma on upea, jos ette ole aikaisemmin niihin vielä tutustuneet kaikkien pehmoisten tekstiilien ohella niin nyt viimeistään! Meillä on kotona kauniit Piemonte -viinilasit sekä nämä jykevät Verona -kynttilänjalat kahdessa koossa.

Balmuirtyynyt2

Monogram Cushions* & Maggiore Percale-Cotton Linen (nutria)*

Joulunkin taas lähestyessä tässä yksi loistava lahjavinkki. Nimikirjailtu koristetyynynpäällinen on ihana persoonallinen lahjaidea erityisesti sille, jolla on jo kaikkea. Balmuirin lakanoista taas pidän eniten näistä Maggioreista, jotka tuntuvat vähän kuin pellavalta mutta ovat viileämmät ja kevyemmät omaan makuuni.

Hattu

Lombardia Hat & Helsinki Scarf*

Lombardia-hattu ja Helsinki-huivi tuskin kaipaavat esittelyjä, kun molempia on näkynyt niin omassa blogissani kuin runsaasti muuallakin. Sekä hattua että huivia on saatavilla useissa eri väreissä, joten valinnanvarasta ei ole pulaa. Helsinki-huivi on ihan paras myös matkustamiseen ja tämä on aina mukanani lentokoneessa lämmikkeenä, myös kesäisin huivin keveyden ansiota.

Bedroom3

Kid Mohair Throw (Nutria)*

Balmuirilta löytyy myös ihania torkkupeittoja, kuten tämä Kid Mohair yksilö kauniin ruskean sävyisenä. Tämä on etenkin vilukissoille loistava, koska Mohair lämmittää tosi hyvin – yhdet jos toisetkin päikkärit on tämän alla nukuttu.

Hat5

Lombardia Scarf (Nougat)*

Vielä viimeisenä suosikkina Lombardia-huivi! Tämä Nougat-sävy on ollut super suosittu ja ainakin viime talvena muistan tämän olleen usein loppuunmyyty, nyt sitä kuitenkin näyttää taas olevan. Lombardia on ihanan kevyt ja tuo kuvioinnillaan mielenkiintoa yksinkertaisiin asuihin.

Mitkä ovat teidän Balmuir-suosikkeja? Toivottavasti koodista on iloa! Kehitellään varmasti jotain kivaa vielä joulun alla, ainakin aikaisemmin arvonnat ovat aina olleet mieluisia ;)

* Sponsored products / Adlinks

20 thoughts on “Balmuir Favourites & Sale Code

 1. Vitsit sulla on kiva kämppä, tollanen torkkupeitto houkuttelee kyllä! Ootko saanu noi kaikki balmuirin tuotteet?

  1. Kiitos! Tuo torkkupeitto on kyllä ihana, tosi kaunis myös valkoisena. Nämä tuotteet ovat yhteistyössä saatuja, unohtuikin itse asiassa mainita tuonne loppuun kuten tavallisesti teen, joten hyvä huomautus :)

 2. Mulla on paljonkin Balmuirin tuotteita, etenkin huiveja. Viimeisin hankintani on ehdoton suosikkini iso harmaa cashmere-huivi. Tuota Lombardia-huivia käytin ennen kovasti, mutta nyt se kaipaa pesua. Onko sinulla (tai jollain lukijalla) kokemusta ko. huivin pesusta. Uskaltaisikohan kokeilla pestä itse?

  1. Mä olen itse tosi huono pesemään huiveja, useimmiten riittää pelkkä tuuletus. Voin toki kysäistä Balmuirin väeltä myös vinkkiä pesuun, jos ei täältä lukijoiden joukosta löydy muilta kokemuksia :)

  1. Balmuirilla on kyllä ihan valtavasti kaikkea ihanaa! Ei voi olla kuin ylpeä kotimaisen brändin suosiosta :)

  1. Oi, juuri tuo Nougat sävy on tosi kaunis! Eipä kestä, toivottavasti koodista on iloa :) Kuin myös ihanaa loppuviikkoa!

 3. Ihania kuvia Jonna <3 :)
  Mä oon ollut ihan liian laiska kommentoimaan viime aikoina, mutta nyt parannusta taas siihenkin:)
  Haleja ja ihanaa loppuviikkoa ja erityisesti pusut/halit karvakorvalle. <3 :)

  1. Kiitos ihana Mona, kiva kun kommentoit pitkästä aikaa <3 Karvakorvalta terkut ja kivaa viikkoa sinne Krakovaan!

 4. Voi miten ihania nämä kaikki! Mulla olisi hakusessa joku ihanan paksu, iso, pehmeä ja lämmin huivi talveksi. Mahtaisikohan Balmuirilta löytyä jotakin tällaista, tai osaisitko suositella jotakin? :) Vähän nuo materiaalit mietityttää, kun varsinkin villa on sellaista, että se kutittaa aivan kamalasti. Joku ihana cashmeresta tehty huivi olisi täydellinen, mutta tuo Helsinki-huivi taitaa olla vähän turhan ohut ja keveä koville pakkasille. :)

  1. Hmm.. Ainakaan oman kokemukseni mukaan Balmuirin huiveista mikään ei ole sellainen supersuper paksu, joskin ne kuitenkin lämmittävät, mutta oletan että etsit sellaista jämäkkää paksua huivia. Tänä syksynä olen käyttänyt paljon tätä Lexingtonin huivia, http://www.lexingtoncompany.com/en/women/clothing/accessories/aurora-wool-scarf-warm-sand, näkyy kuvissa esim. täällä https://jonnaluukko.com/2016/10/no-niita-epasuosittuja-mielipiteita/, ja tuo on suosikkini paksummista yksilöistä. Balmuirilla on toki vastaavina Highland ja Lucca, jotka ovat molemmat ihania, mutta esim. tuo Lexingtonin on kuitenkin paksumpi ja jämäkämpi. Talvella käytän kuitenkin yhtä lailla tuota Helsinki -huivia, kashmir on siitä kiva materiaali että se on pehmeä ihoa vasten ja se ei ole liian tukahduttava esimerkiksi keväällä, mutta lämmittää kuitenkin myös talvella :)

   1. Hmm, ei olisi yhtään hullumpi tuo Lexingtoninkaan huivi. Ja joo, nimenomaan sellainen jämäkkä huivi, taisin ilmaista itseni vähän epäselvästi. :D Ja tuo kun on villaa, niin oletan että ei kuitenkaan ole sellainen kutittava? Yksi neule mulla on 100% villaa, ja sen alla on melkeen pakko pitää aina jotain pitkähihaista, kun kutittaa niin vietävästi muuten. :D

    1. Mulla ei ainakaan kutita yhtään, vaikka itsellänikin on vähän herkkä iho välillä. Ihanan pehmeä :) Mutta tosiaan ainakin se kashmir olisi sitten ihan takuuvarma vaihtoehto että se nyt tuskin voi ainakaan kutittaa ketään!

 5. Kiitos alekoodista. Laitoinpa just tilaukseen tuon Lombardian -huivin. Aivan upea.

  1. Ihana jos oli hyötyä, eipä kestä! Lombardiasta tulee olemaan varmasti paljon iloa, kiva kun se käy useampana vuodenaikanakin :)

 6. ihania Balmuir-tuotteita ! :) olen aikeissa tilata itselleni joko capri huivin tai juurikin tuon lombardian, niin osaisitkohan suositella jompaa kumpaa erityisesti? hauskaa syksyä!

  1. Balmuirilla on kyllä vaikka mitä kivaa! Hmm, molemmat ihania mutta vähän erilaisia, Caprihan on 50% puuvillaa ja 50% silkkiä, kun taas Lombardia 100% villaa. Capri on siis ehkä vähän fiinimpi ja Lombardia ns. arkisempi, kun tuo silkki tekee vähän juhlavamman vaikutelman. Itse pidän ehkä enemmän Lombardiasta ja miellän sen monikäyttöisemmäksi :) Kuin myös ihanaa syksyä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *