When You Can’t Pull off The All Black

Kokomusta toimii aina. Musta on turvavärini. Ei, nämä lauseet eivät ole omasta suustani! Pidän mustasta kyllä jossain määrin, mutta päästä varpaisiin puettuna se ei vaan kerta kaikkiaan ole oma juttuni. Yritin inspiroitua tätä postausta varten ja kerrankin pukeutua kokomustaan, mutta eteisessä peilin edessä seisoessani totesin, että ei vaan tunnu omalta. Fiilistä vahvisti vielä poikaystävän ilme hänen kurkatessaan asuani – ei selvästikään ollut yleinen näky tämä pimeyden ruhtinas meidän taloudessa. Siispä neule vaihtoon ja ai että, heti oli varmempi fiilis! Arkeen sujauttaisin vielä jalkaan tennarit tai matalapohjaiset nilkkurit, mutta kuviin halusin tällä kertaa vaihteeksi korot tuomaan ryhtiä.

Kokomustat asut jätän siis jatkossakin muille ne rokkaaville, ellei tulevaisuudessa tule jotain harvinaisia mielenoikkuja, mutta Daniel Wellingtonin uutta vastikään lanseerattua mustaa kelloa sen sijaan fiilistelen ihan täysillä. Olen jo jonkin aikaa haaveillut kokomustasta nahkarannekkeisesta kellosta, joten tämä osui täydelliseen saumaan. Alunperin sain tämän itse asiassa kangasrannekkeella, mutta koska nahkainen iskee enemmän, vaihdoin vaan vanhasta kellostani rannekkeen – tulipahan sekin mahdollisuus testattua. Valkotauluista DW:n nahkakelloa on tullut käytettyä lähes päivittäin viime aikoina, joten uskon tälle mustalle tulevan vähintään yhtä paljon käyttöä. Alempaa löytyy vielä teille Daniel Wellingtonin tarjoama alekoodi!

Blackwatch4 Blackwatch2 Blackwatch5 Blackwatch7 Blackwatch3

Koodilla jonnamaista saatte -15%:n alennuksen kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista täällä*, voimassa 31.10 asti!

Blackwatch8 Blackwatch6

Leather jacket / All Saints
knit / Ginatricot
jeans / Zara
shoes / Zara
watch / Daniel Wellington (sponsored, find here*)
bag / Mulberry

 All black works every time. Oh well, maybe for some people and they do make it look damn good, but all black look isn’t just something that I’d feel myself comfortable in. I’ve tried though! In this outfit for example I wore a black turtleneck sweater at first but I didn’t feel like myself when looking to the mirror. I quickly changed the sweater in a hurry and oh how much better it felt!

So maybe it’s better to leave the all black for those who can nail it, and I’ll stick to these kind of outfits ;) The new Daniel Wellington all black watch then again is something that I really love! I’ve been craving for a black watch for a long time now so this was the perfect addition to my collection. In case you’re looking for one as well, you can get -15% discount on everything on Daniel Wellington using the code jonnamaista (valid until 31st of October). Happy shopping!
Pictures: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

12 thoughts on “When You Can’t Pull off The All Black

 1. Hah, muutaman kerran olen saanut samanlaisia katseita kokomustasta asusta. Joskus lukiossa tuli pukeuduttua lähes poikkeuksetta skandinaavisesti kokomustaan mutta sittemmin olen moiseen varustukseen kyllästynyt :)

  1. Ehkä musta ei vaan ole meidän juttu ;) Itselläni ei ole oikeastaan koskaan ollut tuollaista kokomustaa vaihetta, joka monilla jossain vaiheessa on, eihän sitä tiedä lämpenenkö mustille asuille vielä joskus!

 2. Oooh how much I love that black watch!! I never leave the house without wearing a watch and since I like to switch jewelry, I might buy this new DW in black too! Plus, the discount is a nice bonus! Thanks so much! :) – xx Carian

  1. It’s beautiful, isn’t it! I love the rose gold details in it :) No problem, glad to hear that the discount will be used!

    1. I think I have the smaller one! For some women the 40mm looks good but my wrist is so tiny that the smaller one suits better :)

 3. Aina niin tyylikkäänä! :)

  Kokomustaan en miekään osaa pukeutua. Minulla on muutama musta neuletakki ja käytän niitä usein mustien housujen kanssa, mutta kyllä neuletakin alla täytyy olla muun värinen paita ja neuletakin olla auki, että se paita näkyy. ;) Musta sinänsä on kyllä turvaväri kun sen kanssa käy kaikki värit.

  1. Kiitos paljon Tanja :) Jep, sama juttu! Esimerkiksi juuri musta takki ja mustat housut ei haittaa, mutta jotain muuta väriä on saatava, kuten juuri tämän asun kohdalla kävi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *