Tukkakuulumisia

Yhteistyössä Asennemedia & Verman

Kuukausi takaperin (härregyyd miten nopeasti aika menee!) kerroin kokeilevani uusia apteekeissa myytäviä Vermanin Helein Biotin+ -kapseleita. Nämä kauneuskapselit sisältävät niin biotiinia, sinkkiä, kysteiinia kuin C-vitamiiniakin, joten Helein Biotin+ on erinomainen ravintolisä niille, jotka haluavat vahvistaa ihoa, hiuksia sekä kynsiä. Olenkin viime viikkoina napsinut kapseleita tunnollisesti joka ilta, mutta mitä hiuksille kuuluu nyt?

Heleinuusin1 Helein5

Kuukausi on tietysti varsin lyhyt aika arvioida ravintolisän konkreettisia aikaansaannoksia, joten mistään absoluuttisista tuloksista en omasta puolestani voi oikein vielä puhua. Sinkki ja biotiini ovat kuitenkin tärkeitä hiusten ja kynsien vahvistuksen kannalta, joten aion varmasti syödä Biotin+:aa vielä jatkossakin ja toivon mukaan huomata tuloksia parin kuukauden kuluttua enemmän. Lisäksi kuten aikaisemmassa postauksessani totesin sisältävät nämä enemmän sinkkiä ja biotiinia muihin vastaaviin lisiin verratessani, joten Biotin+ on oikein varteenotettava vaihtoehto markkinoiden laajoista valikoimista ihan jo sisällönkin perusteella. Hintakin on kohdillaan – purkista riittää kapseleita kahdelle kuukaudelle ja yhden purkin hinta on alle 20€.

Heleinuusin2

Viimeksi eilen minulle myös todettiin, että ovatpa hiuksesi venähtäneet pitkiksi. Niin ne tosiaan ovat, joskin edellisestä käynnistä kampaajalla on myös vierähtänyt tovi. Piti ihan tarkistaa kalenterista, ja olen viimeksi istahtanut kampaajan penkkiin heinäkuussa, ohoh! Pitkä kampaamoväli näkyy paitsi jo hieman saksimista vaativina latvoina myös reippaana muutaman sentin tyvikasvuna. Nuorempana olin tosi tarkka juurikasvusta ja kävin 1-2:n kuukauden välein kampaajalla raidoittamassa tyveä, näin vanhemmalla iällä taas osaa jo vähän höllätä. Onneksi, paitsi lompakon myös hiusten hyvinvoinnin kannalta!

Suunnitelmissani olisikin nyt syksyn ja talven ajan antaa tyven vielä hieman kasvaa ja hiusten levätä – vaalennus kun kuluttaa aina vaikka olisikin kyse vaan juuren kevyestä raidoituksesta. Olen jo tottunut tähän köyhän naisen liukuvärjäykseeni, eikä se ole ollenkaan niin paha, kuin 18-vuotias minä kuvittelisi. Näin talvea kohden aina jopa kaipaa hieman tummempaa sävyä vitivaalean sijaan (joka tosin on ehdottomasti se oma juttuni kaikista kokeiluista viisastuneena) ja Pinterest-kansioni on täyttynyt kauniista vaaleista ombre-värjäyksistä. Joka syksyinen kysymys – uskaltaako pikkuisen tummentaa, niin tuo oma sävykin sulautuisi paremmin?

Helein1 Heleinuusin3

Näissä kuvissa on muuten ne kuuluisat toisen päivän kiharat, joita niin parjasin tuossa edellisessä postauksessani. Ei ollenkaan hullummat, vai mitä ;)

2 thoughts on “Tukkakuulumisia

  1. Jos Vaasassa aiot käydä kampaajalla, suosittelen Kirkkopuistikolla (apteekkia vastapäätä) olevaa Frisyyriä. Siellä ovat tosi taitavia, itselleni laitetaan aina omaa sävyä (maantieharmaa) ja vaaleaa sävyä olevia raitoja – niin, että tyvi on pikkiriikkisen tummempi jolloinka oma väri sulautuu kasvaessaan nätisti joukkoon! :)

    1. Kiitos paljon vinkistä! Olenkin harkinnut jos nyt loppuvuodesta kävisin Vaasassa kampaajalla kun en Helsinkiin ehdi, täytyy laittaa mieleen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *