Thoughts for October

Polkaistaanpas taas uusi viikko käyntiin! Toivottavasti tästä tulee hieman toimeliaampi kuin edellisestä, kun tuntui etten viime viikolla saanut juuri mitään aikaiseksi blogihommia ja parille pakolliselle luennolle osallistumista lukuunottamatta. Salillekin sain kammettua itseni vaivaiset pari kertaa mikä sekin oli työn takana – tosin olen aina ollut sitä mieltä, että jos ei ole fiilistä, on parempi huilia kuin pakottaa itsensä liikkeelle. Välillä totaalirentoutuminen tekee hyvää, niin jaksaa taas uudella energialla!

Viikonloppuna istuin sentään kunnolla alas ja kirjoitin vihdoin to do -listan tälle kuulle – eikö se ole jo askel kohti asioiden aikaansaamista? Teen listan muuten aina perinteisesti muistikirjaan puhelimeen kirjaamisen sijaan – siinä on jotenkin ihan eri fiilis ja kohtien yliruksiminen on parasta. Lokakuulle on koulun osalta tiedossa ainakin pari eri ryhmätyötä esityksineen, yksi tentti ja ehkä pitäisi paneutua myös parin itsenäisen ekstakurssin suorittamiseen, mikäli siis mielin saada kandin paperit ulos tämän vuoden puolella. Päädyin sittenkin sisällyttämään vaihdon opinto-pisteet maisteriin, minkä myötä tarvitsen muutaman ylimääräisen kurssin kanditutkintooni. Toisaalta papereilla ei ole kiire, toisaalta taas olisihan se kivempi aloittaa vuoden alussa kesätöiden hakeminen ihan oikeasti kauppatieteiden kandina.

Telmauusi1 Telmauusi3

Kuusta tulee siis näillä näkymin varsin kiireinen, mutta eiköhän tästä selvitä, ja suunnitteilla olisi viettää kuun aikana vielä viikonloput niin Helsingissä kuin Tampereellakin. Lokakuu on minusta aina ihana kuukausi, kun luonto näyttää parastaan kirkkaissa ruskan väreissä, ilma on kirpeä ja valoa riittää vielä pitkälle iltaan. Toki silläkin voi olla osuutensa asiaan, että olen syntynyt lokakuussa ;) Marraskuu taas on aina jotenkin nihkeä kuukausi, kun mitään erikoista ei oikein tapahdu, deadlinet paukkuvat kouluhommissa ennen lomia ja pimeys alkaa painaa. Joulukuussa taas saa jo fiilistellä joulua jo ihan luvan kanssa, mutta tuo inha välikuukausi voitaisiin minun puolesta hypätä kokonaan yli. Nojoo, onneksi lokakuuta on vielä jäljellä!

Telmauusi2

Shirt / Lexington SS16 (sponsored)

Nyt toivotellaan Telman kanssa reipasta uutta viikkoa! Näiden kuvien ottamisesta ei muuten ole kuin viikko, mutta tuntuu kuin tuo pieni karvakasa olisi ehtinyt jo siinä ajassa taas kasvaa hurjasti.

It’s time for a new week once again! Hoping this would be a bit more productive though than last week, when I felt like I couldn’t get anything done besides attending a couple of sessions at the university. I couldn’t even get myself to go to the gym more than two times but I think that sometimes you just need to rest and take time for yourself. After that you’ll have more energy again!

My best tip to make it through a busy time is to write a to do -list. It’s so much easier to keep yourself on track by following the things on the list and check them by the time you get them done (love that feeling by the way!). I like to write them on an actual paper instead of using your phone – I’m traditional when it comes to this as well as agendas too ;) Wishing you all a great new week with my lovely little furry friend!

10 thoughts on “Thoughts for October

 1. Mä pidän myös lokakuusta, koska mullakin on lokakuussa synttärit. Ja olen todellakin samaa mieltä että marraskuun voisi skipata ihan suosiolla ja siirtyä suoraan joulukuulle. Marraskuussa on aina niin tolkuttoman pimeää. Joku kiva etelän matka koko marraskuuksi olisi kiva ;)

  1. Jes muitakin lokakuun tyttöjä! Ja ihan samaa mieltä – olisipa ihana karata marraskuussa jonnekin lämpimään. Toisaalta jossain vaiheessa kuuta voi jo pikkuhiljaa fiilistellä joulun lähenemistä, korkata glögikauden ja poltella kynttilöitä, joten ehkä marraskuustakin saadaan ihan tunnelmallinen pimeydestä huolimatta :)

 2. Oot varmasti blogissa maininnut useamman kerran mutta mones vuosi sulla alko nyt yliopistossa..neljäs? :)

  1. Jees, neljäs vuosi starttasi nyt :) Maisteriopintoja käyn siis nyt, kandin tein viime syksynä ennen vaihtoa ja nyt olisi tosiaan tarkoitus valmistua sillä saralla.

 3. Syksyn opiskelut on aika lailla pulkassa – juuri parahiksi marraskuuksi. Voi sitten oikein antaumuksella fiilistellä kylmyyttä ja pimeyttä :D No ei kai, kiva puuhastelu auttanee ;)

  1. No mutta siellä ollaan ajoissa, ihanaa että loppusyksy sitten vapaata siltä osin! :)

 4. Voi miten ihastuttavia kuvia, tuo teidän koiruus on vaan niin sulonen ♥ Mulle iskee aina sun blogista kova innostus päästä takasin koulun penkille opiskeleen, onhan tässä nyt pari vuotta sieltä pois oltukkin.. Tätä ilmiöö ei yleensä tapahdu missään muualla kun tääl sun tekstejä lukiessa ;) Mitä kautta sä yleensä oot noita kesätöitä hakenut? :)

  1. Kiitos ihana Emilia :) Voi, hauska kuulla että täältä tarttuu opiskeluinnostus! Nyt en ole hetkeen varsinaisesti hakenut kesätöitä oltuani samoissa tehtävissä kolme kesää, silloin ekana kesänä paikan saadessani hain eri organisaatioihin ihan yleisten nettihakujen kautta ja sieltä tärppäsi. Tietysti aina voi lähestyä myös suoraan, jos on vaikka jotain kontakteja yrityksessä – ne kannattaa aina käyttää hyödyksi, kun työpaikoista on niin kova kilpailu :)

 5. Missä kaupungissa siis opiskelet? Varmasti mainittu täälläkin monesti, mutta jotenkin aina mennyt ohi! Mitä oot tykännyt kauppatieteiden opiskelusta? :-)

  1. Opiskelen Vaasassa nyt neljättä vuottani :) Olen tykännyt kyllä, itse kun en tiennyt tarkalleen mitä haluaisin tulevaisuudessa tehdä, niin koin että kauppis avaa hyvin ovia ja mahdollisuuksia. Toki ekan vuoden pakollisten kurssien joukossa oli niitä, jotka ei niin napannut, mutta pääaineen myötä pääsee sitten enemmän opiskelemaan sitä mikä tuntuu itsestä kiinnostavimmalta. Lisäksi kauppiksessa on myös tosi hyvä meininki ja yhteishenki ainakin meillä Vaasassa! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *