The Beauty of Fall

Vitsit mikä määrä ja miten loistavia kommentteja perjantaiseen postaukseen – kiitos kaikille niistä! Nauraa hihitin monille ja iloitsin siitä, miten samanhenkisiä ja samanlaisella huumorilla varustettuja ihmisiä sieltä ruudun takaa löytyy. Kuinka siistiä olisi joskus pitää tällaisten tyyppien kanssa lukijamiittinki – jossain hyvää aamupalamaista brunssia tarjoavassa paikassa ja goodie bagissä Dacapoa tietysti. Olette huippuja!

Tähän väliin muutamat syksyfiilistelyt – kahvilahetkiä kohmeisia sormia kupin äärellä lämmitellen, syksyn garderobia ja tietysti tuota upeaa luonnon väriloistoa. En vain saa tarpeekseni miten kaunista ympärillä on viime viikkojen aikana ollut, onneksi olen sentään saanut taltioitua jotain linssin läpi muistoksi. Harmi että tämä kausi kestää niin valitettavan pienen hetken, nyt lehdet rupeavat pikkuhiljaa jo tipahdella puista ja mittari alkaa mennä miinuksen puolelle. Tällä viikolla on ollut myös niin tasaisen harmaata, että tämä kuvien auringonvalo tuntuu jo kovin kaukaiselta. Toivottavasti saataisiin vielä nauttia kuulaista ja aurinkoisista syyspäivistä – rentoa sunnuntaita!

Syksyuusi2 Insta1 Fall1 Syksyuusi1 Insta1 Syksy1

A few fall snapshots from past weeks – coffee moments, autumn wardrobe and the amazing colours around us . It’s unbelievable how beautiful the nature looks like at this time of the year – can’t get enough of it! Just wish this season would last longer – leaves are already starting to fall and it’s getting colder everyday. Not to mention the amount of light – believe it or not but in November we might only see light for a few hours in a day and that’s tough! Need to make the most of it now then and enjoy then sun. Have a relaxing Sunday!

3 thoughts on “The Beauty of Fall

  1. Heippa, vertailen tässä GHD:n ja Cloud Ninen välillä ja löysin googlen kautta jonkun vanhan postauksesi. :) Vieläkö sulla on Cloud Nine käytössä ja oletko ollut tyytyväinen?

    1. Heippa! Voi kyllä, Cloud Nine porskuttaa yhä täydessä voimissaan :) Olen ollut siihen supertyytyväinen, kertaakaan ei ole tullut mitään ongelmia tai vikaa tuon suhteen. Itse ainakin voin siis suositella Cloud Ninea lämpimästi!

      1. Mahtavaa, taidanpa itsekin tilata sitten sen! :) Onneksi bongasin vanhan postauksesi googlesta, vakkarilukijana luotan enemmän tuttuun blogiin kuin johonki randomiin. Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *