Pancake Breakfast

Huomenta! Tässä tuli pidettyä huomaamatta muutama päivä blogivapaata ja kuukin ehti välissä vaihtua, mutta linjoilla ollaan taas. Nyt kirjoittelen tätä Helsingistä käsin, ajoimme nimittäin tänne viikonlopuksi Telman esittelykierrokselle sekä muutenkin totuttelemaan karvakuonoa matkustamiseen. Ajomatka meni onneksi hurjan hyvin, Telma on tottunut nukkumaan autossa, joten sen suhteen ei ollut mitään ongelmaa. On ollut ihanaa nähdä kavereita ja läheisiä täällä uutta perheenjäsentä esitellen, aika moni on suunnitellut tulevansa kaappaamaan pennun salakavalasti.. :D

Aamu1

Eilen oli varsin hidas aamu, kun Telman aamulenkin jälkeen jatkoimme kaikki kolme vielä unia jättäen aamupalan myöhempään. Jääkaapissa oli tänne tullessamme tietenkin pelkkä valo vastassa, mutta kävimme perjantai-iltana nopeasti kaupan kautta ostamassa banaanipannaritarvikkeet aamua varten. Näitä muutama vuosi sitten joka tuutissa kyllästymiseen asti hehkutettuja pannareita tehdään meillä yhä silloin tällöin, sillä ne ovat niin mielettömän helppoja ja hyviä. Omat pannarini höystän vielä kanelilla ja paistetaan kookosöljyssä, sivuun turkkilaista jogurttia ja marjoja, niin lopputulos on erityisen herkullinen. Mistään healthy foodista ei tosin ihan ehkä voida puhua, koska meillä pannareiden ohelle kuuluvat myös pekoni ;) Suolaisen ja makean yhdistelmä, ah!

Aamu2

Nyt aamupalan kimppuun – ihanaa lokakuun alkua teille!

4 thoughts on “Pancake Breakfast

  1. Ei näin, Jonna… Minulla oli jo valmiiksi kauhea pannukakkuhimo, ja nyt se on superrrriso! ;) Onneksi kynsilakkasi hieman vie sentään ajatuksiani muualle, sävy näyttää nimittäin täydelliseltä syksyyn! Mikäs se mahtaa olla?

    1. Haha, anteeksi! Näihin löytyy onneksi lähes aina tarvikkeet kaapista, eikun munat ja banaani muusiksi ja pannulle ;) Kynsilakka on Chanelin Accessoire, suosikki jo muutaman vuoden takaa.

  2. Nam! Miten osaatkin ottaa aina niin ihania aamupalakuvia. :D Olen joskus itse yrittänyt mutta lopputulos on lähinnä säälittävä…ilmeisesti harjoitus tekee mestarin! Nälkähän tässä tulee kun näitä otoksia katselee. ;)

    1. Voi, kiitos vaan kohteliaisuudesta! Vähän asettelua ja sommittelua, ihan näin esteettiseltä ei joka päivä aamiaiseni näytä ;) Nimimerkillä tänään pelkkä ruisleipä ja kahvi, hehe.

      Sulla on muuten ihan superkivan oloinen blogi kauniilla kuvilla varustettuina, miten tulinkin kurkanneeksi sitä vasta nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *