October Favourites

Lokakuun myötä ovat tulleet myös viileämmät ilmat – useampana päivänä on jo vedetty villapipo päähän ja sormikkaat käsiä lämmittämään, hrrh! Niin ja skrabattu aamuisin autoa hätäpäissä parkkikiekolla, kun ei ole muusta ollut tietoa. Toisaalta kuitenkin myös kiva, koska itse rakastan villakangastakkeja (joista tosin osa on jäänyt vielä Helsinkiin, äh), pooloneuleita, villahuiveja.. Syksy on pukeutumisen osalta lempivuodenaikani!

Lokakuu1

1.Neulemekko, 2. nilkkurit, 3. pusero, 4. tuoksukynttilä – H&M Home, 5. kaulakoru,
6. kynsilakka – Essie, 7. pooloneule, 8. nahkahousut – H&M, 9. villakangastakki

Muutamia lempijuttuja juuri nyt – osa löytyy vastaavina jo omasta kaapista, jotain taas on vielä hankintalistalla. Kaapistani uupuu yhä kaipailemani harmaa neulemekko, eräs malli ehdittiin jo myydä loppuun kaikkialta, mutta löysin juuri tämän toisen poolokauluksella varustetun mallin, joka näyttää myös ihanalta. Nilkkureissa taas miellyttää hieman terävämmät kärjet ja mokkanahka – tänään saa muuten Boozt.comilta -20% kengistä koodilla SHOES20 (min. tilaus 108€). Yksi vaatekaapin kulmakivistä on simppeli valkoinen kauniisti laskeutuva pusero, joita omistan entuudestaan, mutta en oikeastaan yhtäkään laadukkaampaa versiota. Silkkipuseroa hamuilen, mutta toisaalta jokin huolettomampi materiaali sopisi itselleni ehkä paremmin..

Lisäksi silmää miellyttävät lämpöiset pooloneuleet, minimalistiset kultakorut, tummanpunainen kynsilakka, nahkahousut ja pitkät villakangastakit. Näitä H&M:n nahkahousuja olen miettinyt – ne kun tuntuvat olevan aitonahkaisista sieltä halvimmasta päästä, vaikka silti hinta riipaiseekin. Kannattaa muuten tsekata tuo Premium Quality -mallisto, josta löytyy useita ihania juttuja! Takkirintamalta himoitsen pitkää harmaata villakangastakkia, mutta niiden osalta kiintiö taitaa olla kaapissani jo täynnä. Mitä ihan oikeasti tarvitsisin takkien osalta olisi kunnon lämmittävä kevytuntuvatakki koiralenkkejä ajatellen – vinkkejä hyvistä sellaisista otetaan vastaan!

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

10 thoughts on “October Favourites

 1. En malta odottaa ensimmäisiä villakangastakki-ilmoja. Toisaalta niissä saa viettää niin valtaosan vuodesta, ettei ehkä tarvitsisi näin intoilla :D

  1. No joo ihan totta, sama käy joka vuosi kun ensin odottaa innoissan ja jonkin ajan jälkeen jo kyllästyy.. :D

  1. Nonamesta en ole kuullutkaan, täytyy tsekata molemmat! Kiitos paljon vinkeistä :)

  1. Oh, Peakilla on kyllä ihania takkeja! Niin on tosin hintaakin, joten täytyy katsoa mihin tämän vilukissan budjetti riittää.. :D Kiitos vinkistä Jane!

 2. Ihania juttuja oot kollaasiin kerännyt! Muutaman laadukkaan neuleen kotiuttaisin mielelläni. Mun mielestä Essien viime vuoden kausisävy “jump in my jumpsuit” on kutakuinkin ihan täydellinen punainen; onneksi en ole ehtinyt kuluttaa pulloa edes puolilleen vielä. :) Millä sovelluksella yms. muuten teet näitä kollaaseja? Itse olen nimittäin pohtinut oman lifestyle-blogin perustamista jo tuhottoman pitkään ja kaikki tekniset jutut on ihan uusia. Esimerkiksi blogidesignin ajattelin (pienellä riskillä) ostaa etsystä, mutta en osaa päättää käyttäisinkö blogipohjana bloggeria vai wordpressiä. Onko sulla jo pitkään bloganneena jotain vinkkejä aloittelijalle? :)

  Mukavia koiralenkkejä! <3

  1. Kiitos Anni! Essien Jump in my jumpsuit oli kyllä ihana sävy, harmi että itselläni pullo vetelee jo ihan viimeisiään, höh. Teen kollaasit ihan Photoshopilla, mutta muistaakseni netistä löytyy jotain ilmaisohjelmiakin, joiden avulla voi väsätä kollaaseja :)

   Kiva kuulla että olet pohtinut blogin perustamista – antaa mennä vaan jos yhtään löytyy kiinnostusta! Blogger on helppo pohja aloittelijalle ja riittää varsin hyvin, toisaalta WP tuo enemmän mahdollisuuksia pidemmän päälle, eikä sekään tosiaankaan mikään vaikea ole. Mun on pitänyt jo aikaisemmin kirjoittaa sellainen vinkkejä bloggaamiseen -postaus, ehkäpä innostuisin jatkamaan sitä luonnosta tämän tiimoilta :) Mutta ennen kaikkea kannustan aloittamaan, ikinä ei tiedä millaista se on jos ei rohkeasti kokeile!!

 3. Ostin vähän aikaa sitten Benettonin kevytuntsikan ja oon todella tykästynyt! Suosittelut Benettonille :)

  1. Benettonia suositeltiinkin jo ylempänä, kiva kuulla! Kiitos Mimmu, täytyy tutkia valikoimia :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *