No niitä epäsuosittuja mielipiteitä

Halusin vihdoin jakaa jo ikuisuuden luonnoksissa olleet omat epäsuositut mielipiteeni saatuani inspiraation Noorilta, jotka taas olivat alunperin bonganneet idean Anna Vihervaarasta -blogista. Sittemmin moni muukin bloggaaja on tarttunut postaukseen ja näitä on ollut superhauska lukea!  Postaukset saivat aikaan naurunhörähdyksiä ja “olen niiin samaa mieltä” -fiiliksiä, joten innostuin väsäämään itsekin vastaavan. Epäsuosittu on tietysti aika häilyvä käsite, mutta ehkä ennemmin sellaisia valtavirrasta poikkeavia, pieni pilke silmäkulmassa sanottuja mielipiteitä. Minkälaisia niin sanottuja epäsuosittuja mielipiteitä teiltä löytyy, entä oletteko eri vai samaa mieltä kanssani seuraavista? Kivaa viikonloppua ihanat!

Syksy3

– En voi sietää oluen makua, vaikka kuinka olen joskus yrittänyt tykätä kylmästä oluesta grilliruuan kera ja olisin tosi cool siemaillessani sitä terassilla. Se vaan maistuu ihan karseelta ja otan pizzani kaveriksi paljon mielummin cokis zeron tai terassilla lasin viiniä.

– Pokémon -huuma meni aivan yli hilseen. Peliin koukuttuivat lähes kaikki aina ystävistä vanhempiin työkavereihinkin, ja olen katsellut kadulla nenä kiinni puhelimen ruudussa käveleviä innokkaita pelaajia huuli pyöreänä. Sain itse pysyttyä pelistä erossa, hähä!

– Guccin uuteen lentoon lähtenyt logokuosi ei ole minusta erityisen kaunis, ehkä jopa mielestäni ruma.

– Pakastepizza maistuu joskus maailman parhaalta. Ristoranten vuohenjuustopizza kiitos! #cleaneating

Syksy4

– En pidä brunssien runsaista noutopöydistä, ennemmin valitsen paikan, jossa saa kivan annoksen suoraan pöytään tarjoiltuna. Aamupalamaiset brunssit ovatkin enemmän makuuni notkuvien salaattipöytien ja lämpimien ruokien sijaan.

– Leffamaulleni nauretaan aina, mutta totta hemmetissä katson paljon mielummin kepeitä romanttisia komedioita kuin Oscar-palkittuja Revenanteja sun muita (jota katsoessa muuten nukahdin) – ne eivät pätkääkään kiinnosta.

– Sen kerran kun jotain leivon, en säästele sokerin tai voin käytössä, vaan sitten leivotaan ihan kunnolla healthy-versioiden sijaan. Kyllä välillä voi vähän höllätä.

– En ymmärrä, miksi Calvin Kleinin tai minkään muunkaan merkin alusvaatteita on esiteltävä somessa. Alusvaatteet alusvaatteina, eikö? 

– En fanita ketään Kardashianien klaanista. Pitkään pystyin sanomaan, etten ole nähnyt edes yhtäkään jaksoa saati osannut nimetä perheenjäseniä, kunnes muutaman kerran satuin tylsänä hetkenä istumaan tv:n ääreen ohjelman tullessa. Ihan hauskaa viihdettä, mutta en kuitenkaan osaa yhtyä perheen ympärillä pyörivään hypeen, seuraa heidän liikkeitään somessa tai vauhkoa Kylien Lipkiteistä mistälie.

Syksy2

– Dacapo on yksi suosikkisuklaistani, mitä moni kummastelee aina. Kuulemma mummosuklaata, pah!

– En ymmärrä vlogien päälle. En seuraa ketään Youtubessa, tai siis kröhöm anteeksi – tilaa kenenkään kanavaa, tai tiedä ketään vloggaajia. Ehkä olen old school, kun olen jämähtänyt pelkkiin blogeihin, mutta ei vaan nappaa.

– Tämän olen maininnut aikaisemminkin, mutta Barcelona on mielestäni yliarvostettu. Ihan kiva kaupunki ja etenkin kesällä hyvä yhdistelmä rantaa ja cityä, mutta jotenkin en vaan syty Barcelonalle edes pari kertaa siellä käytyäni.

– En haaveile Chanelin klassisesta Flap Bagista saati Boy-laukusta, enkä tiedä voisinko koskaan maksaa niin paljoa laukusta, vaikka laukkufriikki olenkin.

– Miksi ananaksia käytetään sisustuselementteinä (oli kyse sitten ehdasta sellaisesta tai vaikka kullatusta) tai poseerataan näiden hedelmien kanssa kuvissa? Törmäsin juuri yhdessä kaupassa pöytälamppuun, jonka varsi oli ananaksen muotoinen. Mikä hitto siinä ananaksessa on?

Syksy1

Jacket / All Saints
shirt / &Other Stories

scarf / Lexington (sponsored, find here)
sunglasses / Ray-Ban

65 thoughts on “No niitä epäsuosittuja mielipiteitä

 1. Kaikki osui kohdalle, paitsi olut ja pakastepitzza! Olut on omasta mielestäni paras vaihtoehto (ehkä koska en voi sietää siideriä), ja pakastepizzat maistuvat todella oudolle :D ehkä on vielä löytämättä se oikea valmistaja ja oikeat täytteet.. Mutta Dacapo on ollut pienestä pitäen oma suosikkini myös! Nam!

  1. Hahah, hauskaa että löytyi molempaa sorttia – niin samaa kuin eri mieltäkin ;) Täältä paljastui ihmeen monta Dacapo-fania – olette mimmit oikeassa osoitteessa siis!!

 2. Mulla menee niin moni ihan yks yhteen (paitsi Pokemon, leffat, leipominen ja Dacapo – niistä olen eri mieltä). Kardashianit ja ananakset……………..

 3. Hahah, no niinpä! :D Mä en kans tajua YHTÄÄN tota ananas-juttua! Ensin se kasvoi päässä ja sitten se rantautui sisustuskeen. Häh?

  1. Hahaa, niin samaa mieltä! Tosin täytyy sanoa että silmä on jo jonkin verran tottunut ananakseen, H&M Homeen myyntiin tulleet kultaiset omenat nimittäin näyttivät vielä oudommilta…

 4. Mä olen samaa mieltä Barcelonasta, en tykännyt siitä kovin paljon. Enkä Chaneleistakaan.

  Hyvää viikonloppua, Jonna!

  1. Mikä ihme siinä Barcelonassa on, että siitä kuitenkin niin hohkataan! Toisaalta joku muu taas ei syty vaikka Lontoolle tai Pariisille, joita itse rakastan, joten makuasioitahan nämä on.

   Kiitos Marjukka ja kuin myös mukavaa viikonloppua! :)

 5. Ihan huippu kiva postaus! :) lukiessa aloin miettimään, että meissä on kyllä tosi paljon samaa :) Voisin allekirjoittaa noista lähes kaikki, paitsi tuo Dacapo aiheutti kummastusta ;) Mutta olutta en saa siemaustakaan alas, leipomukseni koostuvat lähinnä sokerista ja rasvasta ja haluan brunssilla nimenomaan aamupalajuttuja, en salaatteja tai lämmintä ruokaa :)

  1. Hehe mahtava kuulla että tykkäsit! Tämä virui niin pitkään luonnoksissa, mutta onneksi sain lopulta julkaistua ;) Ja kiva kuulla että meissä menee moni juttu yks yhteen, hyväksyn Dacapo-kummastuksen.. :D

   Ihanaa viikonloppua, Mimmu!

 6. Näitä postauksia on ollut hauska lukea blogeista! Kiva kun teit tämän :) muutaman jutun allekirjoitan itsekin, etenkin nuo vlogit, en seuraa yhtäkään :o Olut ei maistu täälläkään, mutta Gucci, ananakset ja brunssi-buffat on jees. Kardashianin klaani on mielenkiintoinen ilmiö näin markkinointi-ihmisen näkökulmasta.. Chanelista haaveilen mutta en tiedä raaskinko oikeasti ikinä ostaa sellaista. Kerran se kirpaisisi, mutta uskaltaisiko laukkua edes käyttää? Ostin keväällä mustan Guccin soho discon, koska sen hinta mielestäni on vielä kohtuullinen.

  1. Kiitos kun kommentoit Laura ja hauska kuulla, että ollaan monessa kohtaa samoilla linjoilla! Sitä ei kyllä voi kieltää etteivätkö Kardashianit olisi kehittäneet aikamoisen bisneksen ympärilleen, vaikken siihen vieneitä kaikkia keinoja allekirjoitakaan. Ja hei Soho Disco Bag iskee muhunkin – söpö ja näppärän kokoinen laukku!

 7. Tää oli tosi kiva postaus! :D Voisin itsekin tehdä samanlaisen blogiini. Oon samaa mieltä kaikista paitsi Dacapo-suklaasta ja vlogeista ja Barcelonassa en ole koskaan käynyt. :)

 8. Voin yhtyä moneen kohtaan kuten siihen, etten seuraa Kardashienien elämää ja Dacapo on minunkin lempisuklaata. Leffamaulta olen hyvin kaikkiruokainen. Joskus on kiva katsoa hömppää, mutta suuremman elämyksen olen saanut vähän niistä vaikeammista “Oscar-elokuvista” ja kaikesta näiden väliltä.

  1. Jes, yläfemmat kaikille Dacapon kannattajille ;) Ihan pelkkää hömppää en minäkään katso ja syvällisemmät leffat antavat toki enemmän, mutta esimerkkinä juuri tuo Revenant, jonka hehkutus ei mennyt kaaliin ei sitten millään.

 9. Voi nää oli niin huippuja! :D oon kanssasi samaa mieltä ananaksista, vlogeista, pokemoneista ja calvin kleineista. Kardashian-kohdan voisin muutoin allekirjoittaa, mutta kaverini sai kokeilemaan lipkittejä ja sille tielle jäin niiden suhteen… :D

  1. Heheh mahtavaa – kiitos Tuulia kun kommentoit! Ja hitsit, sorruit sille tielle :D Mullakin monet kaverit hehkuttavat Lipkittejä, mutta itse en ymmärrä niistä yhtikäs mitään.

 10. Olipa hauska postaus! Ihana kuulla että joku muukin tykkää Dacaposta eikä miellä sitä mummosuklaaksi! Mulle just yhtenä päivänä naurettiin luennolla kun nappasin evääksi kahvin ja Dacapon, kun teki mieli jotain pientä makeaa. :D Mulla oli sama juttu kuin sulla vlogien kanssa vielä pari kuukautta sitten mutta jostain syystä nykyään rakastan vlogeja <3 sun blogi on kyllä niin erityisen hyvä, että sen seuraamista tulen tuskin koskaan lopettamaan, vaikka monet vlogit ovatkin vieneet mukanaan :)

  1. Hahah, feel you! Olen kanssa monesti ostanut kirjastoon piristykseksi kahvilasta Dacapon ja saanut kummastusta osakseni :D Ehkä täytyy jossain vaiheessa yrittää tuutstua vlogeihin ja löytää vaan oikeat tyypit ensin seurattavaksi.

   Ja voi kiitos, ihanasti sanottu! Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin :) Mukavaa viikonloppua sinne!

 11. Hahaa, täällä toinen joka ei ymmärrä oluen makua ja Kardashianeita, enkä jaksa vlogeja (ehkä vielä myöhäisherään niiden suhteen) :D Olen myös valmiiksi puoliksi päättänyt, että Barcelona on yliarvostettu, vaikken siellä ole vielä käynytkään. :D Espanjassa on niin paljon mahtavia paikkoja, että vaikea kuvitella Barcelonan olevan ihmeellisempi…

  – Hansu // Hassutellen

  1. Jes, ollaan yhdessä myöhäisherännäisiä :D Ehkä innostun niistä vielä joskus, mutta ainakin toistaiseksi perinteiset blogit iskevät enemmän. Mulla oli kyllä kovat odotukset Barcelonan suhteen kun kaikki siitä niin hohkaavat, mutta jotenkin ei vaan napannut samalla tavalla kuten moni muu Euroopan kaupunki.

 12. HAH! Monestakin samaa mieltä! Mm.olut on pahaa ja pakaste pizza hyvää! Hömppäleffat on parhaita ja buffetit harvoin hyviä. CK:n alusvaatteet eivät ole hypensä arvoisia, eikä Kardashianien elämä kiinnosta tipan tippaa. Ja mitäs vielä :-D

  Ihana postaus ja kauniita kuvia!<3

 13. Hah hah hah, nämä oli tosi hauskoja. Itsekin olin monista asioista samaa mieltä, myös ananaksesta, nyt löytyy yksi ananas kippo, Hups ?. En tajua kans vlogi “hypeä”, katson vlogin jos joku “merkitsee” vlogi postauksensa blogiin. Mutta en edes tiedä miten vlogeja seurataan, enkä ole kiinnostunut ottamaan selvää. Mun mielestä Guccin laukku on myös ruma enkä ymmärrä miten kaikki siitä tykkää.

  1. Mahtavaa että postauksesta tykättiin näin paljon, kiitos Heidi! Saat anteeksi ananaskipon, haha ;) Sama täällä – tykkään kyllä videoista niiltä bloggaajilta joita seuraan, mutta varsinaiset vlogit eivät vaan oikein nappaa. Ehkä innostutaan vielä joku päivä, mutta lohduttavaa kuulla etten ole ainoa granny tämän suhteen!

 14. Hahaha sää oot niin Super! Samaa mieltä niin monesta, että melkein naurattaa ja meinaan tukehtua dacapooni.. ihanaa viikonloppua kaunotar!

  1. Hahah, nauroin kommentillesi ääneen – ihan loistava!! :D Dacapot kunniaan ja ihanaa viikonloppua sinnekin!

  1. Ihan huippua, että tämä sai näin hyvän vastaanoton ja huumori menee teidän lukijoiden kanssa yks yhteen ;) Kiitos Laura ja mukavaa viikonloppua!

 15. Monesta samaa mieltä ja varsinkin jo heti ensimmäinen nauratti. Oon muutamaan otteeseen päättänyt, että nyt opettelen tykkäämään oluesta. Mutta enää en yritä, koska se on ihan kamalaa! :D En vaan voi sitten juoda coolisti Coronaa koskaan.

  1. En vaan voi sitten juoda coolisti Coronaa koskaan – feel you!! Yritin keväällä vaihdossa ihan tosissani pari kertaa maistaa olutta, kun ei pahemmin juuri muuta baareissa tai kaupoissa myyty viinin ohella, mutta ei kun ei. Erikoista tästä tekee myös se, että nuorempana olen juonut olutta, mutta tänä päivänä en yksinkertaisesti voi sietää :D Täytynee siis luovuttaa, mutta iloitsen teistä kohtalotovereista!

 16. Haha, miten hauska postaus juuri sopivasti viikonlopun kynnyksellä! Jaan miltei kaikki nämä mielipiteet: olut hyi, voi&sokeri leivonnassa, dacapoja ostin juuri viikonlopuksi ja ananakset wtf XD

  Harvoin kommentoin, mutta kiitos ihanasta ja samaistuttavasta blogistasi ja iloista viikonloppua! Meille tulee pian koiravauva hoitoon, joten mukavat vapaat tiedossa :)

  1. Mahtavaa että iski, olen hihitellyt teidän kommenteillenne täällä näitä lukiessani :D Ja kiitos paljon kivoista sanoistasi – ihana kun luet! Mukavaa viikonloppua koiravauvan kanssa :)

  1. Hahah, ihana A! <3 Muistan aina teidän kesän läksiäislahjan - lämmittää edelleen mieltä ;)

  1. Jee mahtava kuulla! Nämä tällaiset taitaakin olla aina niitä suosituimpia postauksia :) Kiitos Emilia ja kivaa viikonloppua!

 17. Tää oli hauska! Nauratti lukiessa oma ananakseni minkä juuri raahasin reissusta “matkamuistoksi” ?. Dacabo on parasta! Kukaan kavereistani ei voi ymmärtää sen päälle. Kotikotoa sitä löytyy aina?
  Näitä tämmösiä postauksia on aina välillä niin parasta lukea!

  1. Hahha, naurattaa kyllä noi omat kirjoitusvirheetkin? Meinasin kuitenkin dacapoa, pistetään vaikka jäätävän syysflunssan piikkiin ?

   1. Piti hetki miettiä kirjoitinko itse ihan päin pyllyä :D Mutta loistavaa, että tämän aliarvostetun suklaan ystäviä löytyy ruudun takaa näin rutkasti ;)

    Kiitos Anna, huippua miten tykätty tämä oli! Nämä tällaiset onkin useimmiten niitä suosituimpia postauksia :)

 18. Haha just loistavia mielipiteitä ja aika samoilla linjoilla olen, noh, tyyliin kaikesta :D Ja mikä ihaninta niin näiden perusteella susta tuli juuri niin “tervehenkinen” fiilis, kuin mitä oon kaiken aiemmankin perusteella sun ajatellutkin olevan! Ja superkauniit kuvat myös taas kerran :)<3

  1. Haha mahtavaa, että löytyy näin paljon samaa mieltä olevia! Ja voi miten kauniisti sanottu, kiitos paljon Jenni <3

 19. Dacapo <3 kaverit aina huomauttelee mullekin tuosta samasta, mut ne on vaan niiiiiin hyviä ! Itekää en oo ikinä opinu tykkäämään oluesta, niin viinilasillisia (tai kokislasillisia) terassilla. :D

  1. Dacapo on niiin hyvää – mahtavaa että täällä ymmärretään hyvän päälle :D Ja jep! Olut olisi välillä helppo vaihtoehto, etenkin vaikka ulkomailla, mutta minkäs teet kun ei vaan maistu.

 20. Olen samaa mieltä lähes jokaisen kohdan suhteen! Etenkin Calvin Klein-alusvaatteet, Barcelona, Kardashianit (en voi ymmärtää tätä hypeä, lähtenyt ihan käsistä), Gucci ja Dacapo (parasta!). Ihmettelen, kun niin monet aina kehuu Barcelonaa. Reissu oli ihan kiva, mutta ei siinä mitään erityistä ollut. Liikaa turisteja eikä hyviä ruokapaikkoja tullut oikein vastaan. En myöskään tykännyt fiiliksestä, että saa varoa koko ajan, ettei kukaan varasta laukkua/lompakkoa/puhelinta. Voisin antaa uuden mahdollisuuden joskus silloin, kun siellä ei ole niin paljon turisteja.

  1. Ihan samoilla linjoilla – mahtavaa että löytyy samaa mieltä olevia (ja erityisesti Dacapon päälle ymmärtäviä)! Barcelona ei minuakaan jotenkin vaan sytyttänyt, vaikka kuinka olisin halunnut tykätä kaupungista yhtä paljon kuin muutkin. Noh, makuja on monia eihän sille mitään voi ;)

 21. Mahtava postaus! Pitäisi itsekin toteuttaa :) Monesta asiasta olen täysin samoilla linjoilla (esim. olutta en pysty juomaa kulaustakaan), mutta Barcelonaan kyllä tykästyin kovin!

  Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  1. Kiitos ihana! Ja hei toteuta ihmeessä, olisi hauska lukea sun mielipiteitä :) Kivaa viikonloppua sinne myös!

 22. Hahaha eii ananaslamppu nököttää olkkarissa ja Barcelona on paras kaupunki, esim oluen juomiseen ;) mutta kardashian juttua en tajua, guccista tai pokemonista puhumattakaan- hui!! :D:D parhaat nämä postaukset! :)

  1. Hahah, mahtava kommentti :D Löytyy siis niin samoja kuin eriäviäkin mielipiteitä, niin hauska lukea näitä!

 23. Hahahaha hauska postaus :) Suurin osa osu ja uppos, varsinkin kolme ensimmäistä ja tuo brunssi :D

 24. Näitä postauksia on aina hauska lukea! Niin samaa mieltä Oluesta ja Calvin Kleinin kalsareista :D Barcelona oli rantoineen mun mielestä ihan hirveä ja likainen turistirysä.

  1. No sinäpä sen sanoit, kalsarit nimenomaan! :D Ja kiitos, teidän kommentteja on ollut niin hauska lukea!

  1. No eikö! Sitten vaan omia epäsuosittuja mielipiteitä kirjoittamaan ;) Kiitos Emmi! Nyt on ollut kyllä niin ankean harmaata pari päivää, että tämä kuvien viime viikkoinen valo tuntuu jo ihan kaukaiselta. Kuin myös kivaa viikonloppua sinne!

 25. Siis ihan huippu postaus! :D Nauratti ihan, että miten voikaan olla niin samanlaisia ajatuksia näistä asioista itsellänikin. Kaikkein kovimmin osui kohdalleen jutut oluesta, Pokemon-pelistä, Kardashianeista, Barcelonasta ja niistä hemmetin ananaksista! ;) Lisää näitä! :)
  Pakko kysyä, kun ihastuin parin päivän takaisessa postauksessa olleeseen Lexingtonin ruutupaitaasi, että mitä kokoa tuo paita on sinulla? :)

  Ihana nähdä miten uskollisesti jaksat vastata jokaikiseen kommenttiin! Huh! Nostan hattua! :)

  1. Hahah, mahtavaa että tykkäsit! Näistä hieman tavallisesta poikkeavista postauksista tykätäänkin yleensä eniten, joten täytyy tehdä jatkossakin aina silloin tällöin vastaavia ;)

   Se paita on ihana, niin mukava päällä! Ainoastaan aika pitkä malli, itse kun tykkään vähän lyhyemmästä helmasta, mutta saa onneksi sujautettua housujen sisään tarvittaessa. Mulla on se koossa XS, Lexingtonin paidat on yleensä musta ennemmin suurta kuin pientä kokoa, joten jos mietit kahden välillä ottaisin pienemmän.

   Ja voi kiitos hurjasti kivoista sanoista – merkkaa mulle paljon! Niin kuin jokainen kommenttikin, minkä vuoksi haluan niihin aina vastata :)

 26. Ihana avautuminen jonka voin melkein allekirjoittaa, lukuunottamatta Barcelonaa ja Dacapo suklaata. :D Meidän taloudessa avopuoliso on Dacapo fani ja yrittänyt tarjota monet kerrat kyseistä suklaata ja olutta. Eivät vaan kumpikaan uppoa – lukuunottamatta inkivääriolutta. Kannattaa joskus napata Cittarin hyllystä esim. Neuzellerin Ginger Brause, itse en ainakaan tälle irvistänyt. ;)
  Pöytiin tarjoilu on kyllä ihanaa brunssilla niin saa keskittyä siihen olennaiseen – hyvään seuraan. Itse kävin pitkästä aikaa arkiaamiaisella Aleksanterinkadun La Torrefazionessa – kattava valikoima brekusettejä ja hintaan kuului myös erikoiskahvit – vahva suositus.

  Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

  1. Hahah, välillä täytyy vähän avautua! Ei vaan, pilke silmäkulmassa tietenkin ;) Ja hei täytyy joskus maistaa inkivääriolutta, josko se uppoisi, kun ei mikään muu mene alas ei sitten millään!

   La Torren aamiaisesta tykkään minäkin, nyt en ole käynyt pariin vuoteen mutta täytyypä korjata asia :) Rentoa sunnuntaita sinne!

 27. Musta on kans ehkä maailman oudointa, että Kardashianeja ihaillaan niin paljon! Miksi?! Varsinkin toi Kim ihmetyttää. Onko se oikeasti niin hienoa, että julkisuuteen päästään vuodetulla seksivideolla ja koko ajan janotaan vaan lisää julkisuutta hieman kyseenalaisin keinoin. Lapsen korvat rei’itetään jo taaperoiässä ja puetaan (satoja) tuhansia – jopa miljoonia -maksaviin timantteihin ja eläinten turkkeihin. Kyliesta en edes alota – Kendall vaikuttaa oikeastaan ainoalta suht tervejärkiseltä koko perheessä. Kertoo vaan jotenkin niin paljon nykyajasta ja kulttuurista, että ihaillaan mieluummin pinnallista elämäntyyliä ja muovisia julkkiksia, kuin ihmisiä jotka ovat OIKEASTI saavuttaneet jotain hienoa ja merkityksellistä elämässään ja työssään.
  Huhhuh, tulipahan avauduttua :D

 28. Hih, näitä on tullut luettua paljon, mutta ensimmäistä kertaa osui kyllä ihan nappiin omien mielipiteiden kanssa! :D Paitsi brunssitarjoilut. Jonna hei!? Noutopöytä on ehdoton ;) Ehkä olen vaan käynyt väärissä paikoissa ;)
  Muistan kun teit joskus monta vuotta sitten sellaisen “ei-himotut tuotteet”- kollaasin ja hämmästelin silloinkin, miten samoilla linjoilla ollaan vaikka muuten miellän meidän maun hieman erilaisiksi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *