New Beauty Favorites

Kauneus3

Glamglow Gravitymud Firming Treatment*

Kulttimaineen saavuttanut Glamglow lanseerasi vastikään uuden kiinteyttävän ja ihonsävyä tasoittavan Gravitymud -naamion, jota on ehditty hehkuttaa jo siellä sun täällä. Hopeana hohtava naamio levitetään kasvoille (plussaa mukana tulevasta pienestä sudista!) 20-30:ksi minuutiksi, minkä jälkeen se on tarkoitus irrottaa yhtenä liuskana. Verkkokalvollani oli kauhukuva nähtyäni videon jostain vastaavasta peel off -naamiosta, jota tyttö kirjaimellisesti repii videolla kasvoiltaan tuskaisesti varmaan kymmenen minuuttia, haha. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, vaan tämä naamio lähtee kasvoilta hellästi jättäen ihon siloisaksi – pelkäämästäni kiristävän kuivasta fiiliksestä ei myöskään ollut huolta. Kiinteytyksestä nyt en niin tiedä, mutta ainakin tämä teki ihosta pehmeän ja tasaisen näköisen – miinusta taas Glamglow’n tapaan suolaisesta hinnasta.

Beauty2

Proffs Volume Powder

Olen joskus aikaisemmin kirjoittanut hiuspuuterista, mutta viimeisen vuoden aikana olen unohtanut sen olemassaolon jostain syystä kokonaan turvautuen enemmän kuivashampooseen tuuheuden tuomiseksi. Nyt kuitenkin löysin tämän Proffsin purkin kaapista ja otin uudestaan käyttöön – hiuspuuteri on kyllä mahtava keksintö tällaiselle hentohiuksiselle! Puuteria voi sirotella suoraan tyveen tai kuten itse usein teen liian tujun lopputuloksen välttämiseksi, hieron ensin kämmeniin ja sitten hiuspohjaan. Puuteri tuuheuttaa tehokkaasti vähemmälläkin määrällä ja antaa tekstuuria.

Kauneus2 Kauneus4

Urban Decay Vice Lipstick – Backtalk (Comfort Matte)* & Naked (Cream)

Seuraavana kaksi tämän hetken lempihuulipunaa. Tutustuin Urban Decayn uusiin Vice Lipstick -puniin kesällä, ja ihastuihin näihin tyystin! Tummempi, hieman ruskeaan taittava nude Liar on huulillani usein etenkin iltamenoissa, joten kävin ostamassa Sokokselta vastaavasta värimaailmasta hieman vaaleamman Naked -sävyn, joka on helppo arkipuna, kuten kuvasta huuliltani näkee. Myyjä jaksoi kärsivällisesti etsiä ja testailla kanssani juuri sellaista punaa kuin mitä metsästinkin – kehut siis hyvästä asiakaspalvelusta Urban Decayn pisteelle! Sain hetki sitten kokeiltavakseni myös sävyn Backtalk koostumuksessa Comfort Matte (kuvassa alempana), joka sekin toimii loistavasti, vaikken yleensä niin mattapunista välitä.

Kauneus1

Maybelline Colossal Go Extreme Volume & Falsies Pushup Drama

Otin ripsien pidennykset pois jo kesällä, joten muutama kuukausi on menty taas naturellina. Räpsyt ovat kivaa vaihtelua silloin tällöin, mutta pidemmän päälle turvaudun mielummin ripsariin, vaikka siihen muutama minuutti meneekin ekstraa aamuisin. Nyt olen tykästynyt kahteen Maybellinen ripsiväriin – tuuheuttavampaan Colossaliin sekä pidentävämpään Pushup Dramaan, molemmat vedenkestävinä jotta taivutukset kestävät läpi päivän. Pushupissa on ainoa huono puoli, että se tuntuu lähtevän todella huonosti pois, vaikka yleensä Lumenen vedenkestävän silmämeikin poistoaine on tarpeeksi tujua.

*:llä merkityt tuotteet saatu kokeiluun

6 thoughts on “New Beauty Favorites

 1. Juuri tänään aamulla meikatessa ajattelin kuinka paljon tykkään tosta Maybellinen Push Upista, ihan lemppari tällä hetkellä! ♥︎

  1. Se tekee kyllä tosi kivat ripset! Mutta millä ihmeen ilveellä saat sen pois kunnolla? :D Tuntuu että tuota saa hinkata tosi kovaa ja siltikin meinaa jäädä rippeitä ripsiin.

   1. Vinkkaan tähän omasta mielestäni parhaan silmämeikinpoistoaineen, jolla tuntuu lähtevän pitävimmätkin ripsarit hyvin pois: Nivea Double effect eye make-up remover. Ei ole vielä koskaan pettänyt! :)

    1. Uu kiitos vinkistä! Olen ollut vuosia niin vannoutunut Lumenen käyttäjä tällä saralla, ettei ole tullut muita testattuakaan. Täytyy napata kaupasta ens kerralla :)

 2. Hei, luin jostain hiljattain, että kuivashampoon käyttö voi ehkä aiheuttaa hiustenlähtöä, siis kaljuuntumista. Sama lienee hiuspuuterin kanssa. Syynä se, että kuivashampoo tukkii hiustupet yhdessä hien kanssa. Minusta kuulostaa ihan uskottavalta eli pieni varoituksen sana, jos et ole sitä kuullut.

  Olen itsekin käyttänyt pitkään kuivashampoota silloin tällöin mutta nyt en enää tartu siihen niin hanakasti tuon luettuani. Muistaakseni artikkelissa sanottiin, että kerran viikossa on ok mutta sen useammin käyttöä kannattaisi ehkä välttää. Varmaan on myöskin aika yksilöllistä koko asia mutta ‘better safe than sorry’.

  1. Oho, ihan hiustenlähtöä! Sen olen ajatellut ihan jo maalaisjärjelläkin, että kuivashampoo voi tukkia päänahkaa ja syväpuhdistavan shampoon käyttö on näin suositeltavaa, mutta että ihan hiustenlähtöä.. Piti googlailla aiheesta lisää ja hui!

   Täytyy siis ehkä itsekin harkita kuivashampoon käytön vähentämistä. Voisi tosin kuvitella, että hiuspuuteri ei ainakaan tällä tavalla käytettynä (hieroo sormiin ja siitä hiuspohjaan) olisi yhtä paha kuin kuivashampoo suoraan tyviin suuria määriä suihkutettuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *