Neutral Tones & Hat

Tämä lienee yksi syksyn lempiasuistani tähän asti! Ohut liehutrenssi alkaa tosin olla pikkuhiljaa hieman liian viileä valinta takkien vaihtuessa villakankaisiin, mutta vielä viime viikolla trenssin ja neuleen kombolla pärjäsi hyvin. Tuo aleista aikoinaan löytynyt valkoinen Samsoe&Samsoen ohut merinovillaneule on päässyt syksyn myötä taas ahkeraan käyttöön, eikä ole muuten mennyt lukuisista pesukerroista miksikään. Suositus siis Samsoelle, tykkään ylipäätään tuon tanskalaismerkin yksinkertaisesta ja laadukkaasta tyylistä. Hattu sen sijaan on täydellinen yksilö Balmuirilta uudessa Light Camel -sävyssä, kuvissa tosin vääristää enemmän harmaaksi, mutta todellisuudessa menee loistavasti yks yhteen mokkanilkkureideni kanssa.

Tuntuu, että päivät ovat Vaasaan paluun myötä aivan sekaisin. Maanantaina oli sunnuntaifiilis ajellessamme tänne takaisin Helsingistä, eilen taas tuntui kuin viikko vasta alkaisi. En saanut koko päivänä oikein mitään aikaiseksi, en edes lähteä parin korttelin päähän keskustaan iltakahville kansainvälisen korvapuustipäivän kunniaksi. Mahtavia tällaiset elämää suuremmat juhlapäivät – tuntui kyllä väärältä, etten minä korvapuustien suurimpana ystävänä eilen sellaista mutustanut tuota leivosten kuningasta juhlistaakseni. Aion käyttää puustikortin kyllä myöhemmin tällä viikolla!

Lombardiahat7 Lombardiahat3 Lombardiahat4 Lombardiahat8 Lombardiahat2 Lombardiahat6 Lombardiahat5

Coat / American Apparel
hat / Balmuir (sponsored, find here*)

knit / Samsoe & Samsoe
jeans / Zara
bag / Mulberry

watch / Daniel Wellington (sponsored)
bracelet / Syster P (sponsored)
boots / Vagabond

I think this is one of my favorite outfits of this autumn so far! And probably the last one with this flowy trench coat, since it’s starting to be a bit too cold for wearing a thin coat like this – time for woolen ones. I wanted to pair the coat with a new light camel felt hat from Balmuir – I absolutely love all the pieces from this Finnish brand. The hat goes perfect with these suede boots! What do you think of the outfit?
Photography: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

20 thoughts on “Neutral Tones & Hat

 1. Aivan upeita kuvia! Tykkään erityisesti raikkaan valkoisen ja vihreän yhdistelmästä ☺️osaatko sanoa mikä on neuleen malli, josko sitä olisi tänäkin vuonna tarjolla..? Ja tuo balmuirin hattu? itse juuri testailin Stockmannilla aiva ihana! Jos sinulla on mahdollisuutta saada lukijoille Balmuirin alekoodia niin täällä ainakin olisi käyttöä??

  1. Kiitos paljon Emmi! :) Neuleen pesulapusta löytyi onneksi nimi eli Sanella T-Neck, muistelen nähneeni jotain vastaavaa myynnissä tänäkin syksynä, mutta en postausta tehdessä enää löytänyt jotta olisin voinut linkata..

   Balmuirin hattu on niin kaunis, tämä sävy on ehkä suosikkini heiltä tähän asti! Minäpäs laitan heti eteenpäin viestiä alekooditoiveesta, joten toivottavasti palataan sen tiimoilta :)

  1. Moikka Sara! Vitsit, tällaista on toivottu aina silloin tällöin, mutta toistaiseksi en ole vielä toteuttanut.. Laitan kuitenkin toiveen ylös, jokin arkimeikkipostaus olisi kiva tehdä pitkästä aikaa :) Kiitos tästä!

    1. Videota olen pitkään miettinytkin, olen vaan niin käsi editoinnin sun muun kanssa! Mutta eihän sitä ikinä opi ja kehity jos ei harjoittele :) Pistän tämän siis mieleen, kiitos Katja!

 2. The nude greyish color combination is very nice! I also find that the hat really completes the whole outfit. :) P.s. your hair looks so healthy and long! If I curl my hair, the curls last for like an hour and then it goes back to straight. What’s your secret haha? Have a lovely day! – xx Carian

  1. Thanks sweetie, especially for your compliments regarding my hair! I’ve been trying to make my hair stronger and at least it’s grown really fast lately :) I usually spray a little bit of hair spray – the one from John Frieda called Touchable Memory is suitable for using before curling, and it will make the curls last a bit longer :)

   Hope you have a great day too!

 3. Aivan ihana asu!! :) Tykkään kovasti!
  Pakko saada itsekin joku tuollainen hattu, niin ihana! :)

  1. Kiitos paljon Johanna, ihana jos tykkäsit! Nyt on onneksi kauppojen hyllyt pullollaan hattuja, joten löydät varmasti omasi :)

 4. Ihan täydellinen asu! Hauska miten maut menee lähes kaikessa ihan yksyhteen! :) Ihan pakko mainita, kun olen etsinyt sitä Lumenen harmaata kynsilakkaa siitä lähtien kun sen sinulla näin. Tänään viimein tärppäsi ihan vahingossa, ja teki mieli kiljasta :’D Ja on juuri niin ihanaa kun kuvittelinkin!

  1. Kiitos Julia! Ihana kuulla että menee yks yhteen :) Jes kiva että löytyi, sävy on tosi kaunis! Täytyypä taas ensi kerralla lakata sillä, nyton ollut vaihteen vuoksi punaista kynsissä.

 5. Sun blogin kun avaa bloglovinissa niin kuvat aukeaa tooodella hitaasti mikä on tosi harmi ? Ja kommentteja ei pysty lukemaan, koska mitä alemmas kelaa niin kirjaimet menee päällekkäin näin:
  t
  f
  h
  h
  b

  1. Ihan totta, onpa erikoista.. Kokeilin itse avata Bloglovinin kautta puhelimella ja kuvat tosiaan ehkä latautuivat hitaasti, mutta kommentit näkyivät itselläni ihan normaalisti. Täytyy tarkkailla, onko muilla samaa ongelmaa ja yrittää tehdä asialle jotain, kiitos kun ilmoitit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *