Name Tag

Telma, Telmeriini, Tempura, Tepa… Rakkaalla hauvalla on monta nimeä!

Nametag2

Tilasin Telmalle muutama viikko sitten Etsystä kultaisen pikkuisen nimilaatan – ihastuin niin paljon wag tagin kädenjälkeen etten osannut enää katsoa lemmikkikaupoissa myytäviin laattoihin päinkään. Nimilaatat tehdään käsityönä Japanissa, ja sen saa valita haluamansa muotoisena kultaisen tai hopeisen värisenä. Itse valitsin meidän karvaturrille pelkistetyn pyöreän kultaisen laatan ja nimen alle tassunjäljen – toiselta puolelta taas löytyy puhelinnumero. Myyjä piti ajan tasalla sähköpostitse laatan valmistumisesta ja laatta tuli viikossa parissa postitse pakattuna pieneen söpöön pakettiin. Peukut siis wag tagille!

Nametag3

Havahduin juuri, että Telma on ollut meillä nyt kuukauden päivät – uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut. Tässä ajassa tuo pallero on kyllä kasvanut jo ihan hurjasti, vaikka se yhä saakin vastaantulijat huudahtamaan “voi miten pieni!”. Telma rakastaa keppileikkejä ulkona, maistaisi mielellään mamman aamutohveleita, viihtyy parhaiten sohvalla tyynyn tai viltin päällä ja havahtuu syvimmästäkin unesta kuullessaan herkkulaatikon aukeavan. Tuosta pienestä otuksesta on tullut kuukaudessa jo niiin rakas!

I ordered this cute little name tag for Telma from Etsy – found a shop called wag tag and loved their simple design so had to get one for our puppy as well. You can choose the shape of the tag and have it in either gold or silver coloured – I picked the first one with a little paw in it. The tags are handmade in Japan and I received my order in two weeks or less – love the result! And Telma does too for sure ;) Just realized that we’ve had her for already a month now, amazing how fast the time has gone. Can’t even imagine our days without her anymore!

2 thoughts on “Name Tag

  1. Aivan ihana tuo nimilaatta <3 oliko kauhean kallis? Tekisi mieli laittaa tilaukseen myös omille koirille :)

    1. No eikö, niin söpö! Muistaakseni tälle tuli vähän alle 30e hintaa postareineen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *