Grey Knitted Dress

Terkkuja Tampereelta! Vietellään pitkästä aikaa viikonloppua täällä, kiva vaihtaa taas vähän maisemaa Vaasasta. Tykkään Tampereesta kyllä kaupunkina ihan mielettömästi ja jotenkin täällä irtautuu aina arjesta ihan erityisen hyvin. Edellisestä kerrasta onkin taas jo vierähtänyt tovi käytyämme täällä pidemmän kaavan mukaan viimeksi kesällä, joten ihana olla nyt pari päivää täällä ihan rauhassa, käydä syömässä ja tutkia kaupunkia. Lisäksi vietän huomenna synttäreitäni ja tänään pääsen kuulemma sen kunniaksi hotelliin rentoutumaan – oioi onnea! Kaiken kaikkiaan huippu viikonloppu siis tiedossa ja kun kuluneella viikolla on ollut niin tenttiä kuin ryhmätyöpuserrustakin, niin tulee kyllä tarpeeseen.

Samsoemekko2 Samsoemekko3

Viikonloppufiilisten ohella halusin esitellä teille yhden vaatekaapin odotetun tulokkaan. Olen hamunnut tätä Samsoe&Samsoen harmaata neulemekkoa ihan alkusyksystä asti raaskimatta kuitenkaan laittaa tätä tilaukseen. Lopulta kun olisin mekon tilannut (nähtyäni sen luonnossa Didemin päällä eräässä pressitilaisuudessa oli ostopäätös sinetöity – se näytti niiin pehmoiselta!), oli kokoni päässyt loppumaan ja näin myös kaikista muistakin kaupoista. Muutamia päiviä sitten mekosta oli vihdoin tullut täydennystä*, joten naputin tilauksen menemään yhtään empimättä. Harvoin jahtaan jotain vaatetta näin intohimoisesti, mutta tällaiselle rennolle ja lämpimälle neulemekolle oli todellakin tarvetta!

Samsoemekko1

Knitted dress / Samsoe&Samsoe (find here*)
sunglasses / Ray-Ban
bag / Givenchy

Mekko pääsee varmasti tänäänkin ylle kun suunnataan aamusta koko poppoo brunssille – löysät vaatteet ovat parhaita kun on ahdettava masu täyteen ruokaa, hehe. Ihanaa lauantaipäivää teillekin!

16 thoughts on “Grey Knitted Dress

 1. Mä ostin myös tuollaisen samanlaisen neulemekon Vilalta :) Löytyi Hulluilta päiviltä parilla kympillä! tosi pehmeä ja lämmin ja sopii hyvin “nahka”legginssien kanssa :) rentouttavaa Tampere-viikonloppua ja onnea näin etukäteen! <3

  1. Oi miten hyvä löytö! Tälle tulee kyllä varmasti paljon käyttöä :) Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua sinne myös! <3

  1. Tää on niiin ihana! En voinut enää sanoa ei nähtyäni tämän luonnossa :D Suosittelen siis, ainakin Samsoen omilta nettisivuilta voisi vielä löytyä, kun Booztilla on taas loppuunmyyty.

 2. Hihi, tervetuloa Tampereelle :-) Viikonloppusuunnitelmat kuulostaa ihanilta , chillisti otetaan täälläkin kun pitkästä aikaa kokonaan vapaa viikonloppu !

  Ootko muuten huomannut, että tänään on inchillä pop up -päivä, uusia merkkejä ja tarjouksia ;) ja toi sun neulemekko! Mulla on tosta se pidempi neule ja se on ihan lemppari ollut viime viikot! Niin pehmeä ja rento – sen ostamista kanssa pyörittelin aikani kun ajattelin etten tarttis enää harmaita mutta onneks kuitenkin nappasin! :)

  1. Oi ihanaa, saa nauttia viikonlopusta ihan täysin rinnoin! Inchissä tosiaan käväistiinkin, mutta tällä kertaa lähdin tyhjin käsin, mikä on ihan hyvä :D Sinne oli muuten juuri tullut tätä mekkoa nudena, aika ihana sekin! Voisin kyllä hamstrata Samsoelta vaikka kaikki neuleet, niin kivoja malleja ja värejä.

   Mukavaa viikonloppua sinne <3

 3. Voi vitsit mäkin oon ihaillut tota jo jonkun aikaa, mutta nyt se on kyllä tilattava! Sulla on varmaan koko XS? Ja jo etukäteen synttärionnittelut sulle! :)

  1. Äkkiä tilaukseen! Samsoen omilla sivuilla oli ainakin jotain kokoja vielä, kun tuo Booztin myytiin taas loppuun. Jees, mulla on koko XS, Samsoella on mielestäni aina aika reilut koot. Kiitos paljon onnitteluista! :)

 4. Oi miten ihana neulemekko! oikein ihania suunnitelmia ja brunsseihin olen viime aikoina ollut oikein ihastunut. Mukavaa viikonloppua! :)

  1. No eikö! Oli yllä monta kertaa nyt viikonloppunakin, kun on niin mukava päällä :) Kiitos ja mukavaa viikkoa!

 5. Wau, onpa ihanan pehmoisen näköinen! Ei nyt liity postaukseen about mitenkään, mutta haluiaisn tiedustella Club Monacon mekostasi. Löysin yhden ihanan mekon heidän nettisivuiltaan siellä skrollaillessani, mutta en oikein uskalla tilata kun en ole heiltä mitään aiemmin sovittanutkaan. Onko mekkosi siis mitä kokoa ja vastaako ns normaaleja kokoja mielestäsi? Olisin kiitollinen avustasi :) Blogisi on muuten ihan lempparini!

  1. No eikös, niin ihana yllä :) Mulla on Club Monacon mekosta koko 6, eli vastaten 36 kokoa. Itse olen aika lailla 36 kokoinen ja tuo istuu kuin nakutettu, ei mielestäni ainakaan tavallista pienempää kokoa. Toivottavasti tästä on yhtään apua :) Kiitos ihanista sanoistasi ja kivaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *