Grey Beanie

Viikonloppu mennä hujahti rennoissa merkeissä. Perjantaina pussillinen irttareita ja perinteinen Vain elämää -katsomo (ei mikään suosikkijakso kyllä tällä kertaa), lauantaina taas vähän kouluhommia ja illalla kaverin tuparit. Alunperin oli tarkoitus lähteä lauantaina ulos, mutta olinkin lopulta ihan vaan vesilinjalla, mikä oli työntäyteisen sunnuntainkin kannalta ihan hyvä päätös! Viikonloppumenoja on nykyään aina hieman sumplittava, kun ei viitsi jättää Telmaa vielä liian moneksi tunniksi yksin, mutta eipä haitannut yhtään lähteä kotiin muiden suunnatessa jatkamaan, kun tiesi pikkuisen odottavan iloisena vastassa. En ole muutenkaan ikinä ollut joka viikonloppu baarissa viihtyvää tyyppiä, joten  mistään suurista uhrauksista ei ole omalla kohdallani kyse – päinvastoin tuo heiluhäntä on kyllä paras mahdollinen syy tulla kotiin ajoissa!

Tässä kuitenkin yksi asu menneiltä viikoilta – ihmeen mustanpuhuvaa taas, joskin harmaan Balmuirin kasmhmirpipon sekä samansävyisen neuleen yhdistäminen tekee heti kokonaisuudesta paljon pehmeämmän. Harmaa Tiger of Swedenin mohairpooloeule on viime syksyn suosikkini, jonka kaivoin innoissani säiden viilettyä kaapista taas esiin – edelleen aivan yhtä ihana, joten kannatti satsata tähän! Jokainen tarvitsee tällaisen muhkean ja pehmoisen turvaneuleen, jonka voi vetäistä ylle hyisinä syysaamuina. Ei haittaa kylmät ilmat, kun on asianmukaiset ja kauniit varusteet!

Beanieuusi1 Pipouusi2 Beanieuusi3 Pipo1 Beanieuusi2

Beanie / Balmuir (sponsored, find here*)
knit / Tiger of Sweden
coat / Zara
bag / Mulberry

pants / Mango (find here*)
boots / Vagabond

How was your weekend? Mine was really relaxing which was just what I hoped for my weekend this time. I was about to go out on Saturday but ended up coming home early when others continued their evening, since I didn’t want to leave Telma alone for that many hours just yet. It was a good decision though – considering also that I had a lot of things on my to do list for Sunday so I made it easier for me. Woke up fresh and relaxed on Sunday then!

Here’s another almost all black outfit – shocking, haha! Looks so much more like me though when I added some grey shades in it. I love this cashmere beanie from Balmuir – it keeps my head warm on these cold autumn days and looks good at the same time. It’s also a perfect combo with this grey turtleneck sweater, don’t you think? Hope you have a lovely Monday!
Pictures: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

10 thoughts on “Grey Beanie

  1. No näinpä juuri, muistaisipa tuon asenteen useamminkin säästä valittaessa ;)

  1. Kiitos Anna Sofia! Se vaalea Lombardia näytti superhyvältä sulla – itsekin ajattelin ettei sävy sopisi blondille ja vaaleaihoiselle, mutta tuossa on väri just eikä melkein :)

   Samoin sinne ihanaa viikkoa!

 1. Mikä koko sulla on siitä uudesta vaaleanharmaasta Tigerin neuleesta? :) Näytti niin ihanan lämpimältä, että täytyy ehkä itsekin laittaa tilaukseen! ;)

  1. Moikka! Mulla on koko S :) Kävin sovittamassa sitä ja mietin tuon ja XS:n välillä, lopulta niissä ei ollut juuri muuta ratkaisevaa eroa kuin pituus, pienemmässä kun on vähän naftimpi helma. Neule on kyllä ihana!

 2. Kaunis Jonna! Muhkeiden neuleiden esiin kaivaminen on yksi asia, jota rakastan syksyssä. Laitoin juuri tilaukseen samanlaisen Tigerin vaalean harmaan neuleen, joka on vilahdellut postauksissasi. Toivottavasti laatu on hyvä, koska hinta vähän kyllä kirpaisi. Viimeeksi Repeat-merkkinen neule nukkaantui parissa kuukaudessa epäsiistiksi. Pitäisi varmaan koittaa vielä jotain nukanpoistajaa :)

  1. Kiitos Anni! Neuleissa asuminen ei kyllä yhtään haittaa itseänikään ;) Oi se on niin ihana, tykkäät varmasti! Uskoisin tuonkin kestävän hyvin, kun tämänkään postauksen mohairneule ei ole mennyt miksikään, vaikka olen pessytkin ihan koneessa hienopesuohjelmalla. Repeatin neuleet ovat kashmiria, eikö? Muistaakseni kashmirin “ominaisuus” on se että se nukkaantuu, mutta luulisi siistiytyvän nukanpoistajalla tai sellaisella kashmirille tarkoitetulla kammalla tms :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *