Burgundy Lips

Olen parantumaton huulipunafriikki ja huulimeikkiä tuleekin käytettyä kutakuinkin päivittäin. Kosmetiikkajemmoistani löytyy monia erilaisia punia innostuessani aina meikkiosastojen huulipunahyllyillä ja saadessani usein myös blogin myötä testiin eri merkkien uutuksia. Näiden joukosta annan kuitenkin toisinaan purtiloita eteenpäin kavereille, mikäli esimerkiksi jokin sävy ei tunnu omalta. Jokin aika sitten sain kokeiltavakseni Lumenen uusia True Passion Lip Color -huulipunakyniä, joista pari otin itselleni käyttöön ja parit taas jakoon ystäville. Tämä viininpunainen Varjojen tanssi -sävy oli jo eteenpäin -pinossa ajatellessani, ettei tällainen dramaattisempi sävy sopisi vaaleille piirteilleni. Pidän punaisista, vaaleanpunasävyisistä ja nudeista punista vierastaen kaikkia tummempia, mutta lopulta päädyinkin pelastamaan tämän viininpunaisen Lip Colorin pinosta. Ja vitsit, tämähän on aika makea, kuten eilen jo Snapchatin puolella totesin!

Burgundy2 Burgundy1

Täytyy sanoa etten odottanut näiltä True Passion Lip Color- punakyniltä kummoisia, sillä olen yleensä ennemmin perinteisten huulipunien ystävä, mutta nämä olivatkin oikein positiivinen yllätys. Puna on miellyttävä levittää huulille ja pigmentti on tosi hyvä, myös tämä viininpunainen pysyi huulilla pitkään (pussailukin testattu). Näin tumma sävy vaatisi kyllä vielä kaveriksi rajauskynän siistin lopputuloksen saamiseksi, ehkä innostun hankkimaan sellaisen jos tälle tulee enemmänkin syksyllä ja talvella käyttöä! Mitäs te sanotte – kyllä vai ei burgundyhuulille?

Burgundy3

I’m a lipstick addict and I wear something on my lips basically every day – always carrying a couple of lipsticks with me in my bag as well. I wear mostly pink, nude or red shades, which are easy and I think they suit me best. Burgundy was something that I had never tried before though, since I thought it would be a too dramatic color for me. I wanted to give it a try after receiving this True Passion Lip Color from Lumene, and it looked actually really nice! It’s fun to try something different every once in a while, don’t you think? What do you say – yes or no for burgundy lips?

10 thoughts on “Burgundy Lips

  1. Todellakin! En tiedä miksi niin vierastin tätä alkuun, mutta ehdottomasti tosiaan myös vaaleaveriköille ;)

 1. Kylläpäs sopii :) Itsekin olen miettinyt kyseisen sävyn hankkimista, näyttää todella kivalta!

  1. Kiitos Jenni :) Vaikka tummaa vierastinkin alkuun, niin tosi kiva kokeilla vaihteeksi jotain erilaista!

 2. Minulla on arkisin käytössä pelkkä huulirasva, juhliin laitan aika väritöntä huulikiiltoa. Vierastan huulipunien käyttöä. Mutta tästä tuli heti sellainen ajatus, että tuota voisikin kokeilla. Juuri tuo viininpunainen, toimisi täydellisesti pikkujouluissa ? onko sinulla mikä kynsilakka kuvissa? Sopivat täydellisesti yhteen! Ja entäs pipo? Niin hieno, että pakko saada! ?

  1. Kokeile ihmeessä! Toinen helppo puna “aloittelijalle” on Clarinsin Instant Light Lip Balm Perfector, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2016/06/my-bangerhead-haul-giveaway/, vähän kuin huulirasva mutta antaa kuitenkin väriä ja tuoksuu superhyvältä.

   Kynsilakka taas on Lumenen Natural Coden Annika O:n suunnittelemasta syyskokoelmasta, sävy Bite of Burgundy. Pipo sen sijaan on aivan ihana kashmirpipo Balmuirilta, laitan tästä asun kokonaisuudessaan vielä tulemaan ja alekoodikin on tiedossa, joten stay tuned ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *