39 neliötä rakkautta

Pitkästä aikaa meidän Vaasa-kotia! Kuvat on tosin otettu jo ennen hauvavauvan sisäänmuuttoa, joten sittemmin sisustusta koristamaan on ilmestynyt niin koiranpeti kuin lelujakin siellä sun täällä, niin ja sanomalehtinurkkauksia tietenkään unohtamatta. Hassua, miten kuukausi takaperin en olisi osannut vielä kuvitellakaan, että täällä kuuluisi pienten tassujen rapinaa jo näin pian. Joskus asiat eivät tosiaankaan mene aina niin kuin alunperin ajattelee – tällä kertaa vaan ja ainoastaan positiivisessa mielessä :)

Aikoinaan muutama vuosi sitten tänne muuttaessani kuvittelin silloisen elämäntilanteeni myötä asuvani täällä aina yksin. Mietin esimerkiksi huonekaluhankintoja tehdessä, kuinka minulle riittää vallan mainiosti pienempi sohva, eikä suurelle parisängyllekään ole yksinasuvana tarvetta. Niin elämässä vaan tulee toisinaan jänniä käänteitä, ja tänä päivänä kanssani asuu paitsi maailman kultaisin avopuoliso myös tämä meidän karvainen perheenjäsen. Ja vaikka neliöitä ei ole kuin huimat 39, mahdumme kaikki kolme tänne oikein hyvin! Kieltämättä tuo 120 cm:n sänky on kyllä vähän ahdas kahdelle, haha, mutta muuten tämä on meille ihana pesäkolo.

Vaasakoti1 Vaasakoti5 Vaasakoti6 Vaasakoti2 Insta3 Vaasakoti7 Vaasakoti3

Kodissamme ei ole kyllä sisustuksen puolesta monikaan asia muuttunut – asunto on pysynyt lähes prikulleen samanlaisena kuin ensimmäisenä opiskeluvuotenani tänne muuttaessani, mitä nyt poikaystävä on sittemmin tuonut oman miehisen silauksensa (=pleikkarin). Asunto tuo kuitenkin yhä sen ihanan fiiliksen, mikä tuli tämän ensi kertaa nähdessäni!

19 thoughts on “39 neliötä rakkautta

 1. Mulla on mennyt varmaan vähän ohi, mutta onko teillä siis tän Vaasan asunnon lisäksi myös Helsingissä kämppä? Jos on, miten olette tällaiseen ratkaisuun päätyneet ja miten pystytte sitä ylläpitämään? Onko teillä tuplahuonekalut? :D

  1. Asutaan kutakuinkin puolet vuodesta Helsingissä ja puolet Vaasassa opiskelujen myötä, joten tähän ratkaisuun ollaan päädytty :)

 2. Ihana tämä teidän Vaasan-koti! Ranskassa parisängyt on usein aika pieniä ja meilläkin on 140cm sänky…Ollaan siinä pärjätty nyt seitsemän vuotta, mutta joka vuosi ollaan ajateltu, että pitäisikö hankkia vähän isompi :D Ehkä sitten kun kymmenen vuotta tulee yhteiseloa täyteen, heh?

  1. Kiitos Anna Sofia! Haha, kummasti sitä kyllä tottuu nukkumaan pienemmässä sängyssä :D Helsingissä meillä on 160 tai 180cm, en muista kumpi, mutta ai että sitä autuutta kun saa nukkua niin että on kunnolla tilaa!

 3. Tosi kaunis asunto teillä :) Olen muuttamassa loppuvuodesta uuteen asuntoon ja samalla mietin uuden ruokailuryhmän ostoa. Tuo teidän näyttää tosi kivalta, mistä se mahtaa olla ostettu vai onko tuolit ja pöytä samasta paikasta? :)

  1. Kiitos paljon Mimmu! Oi ihanaa, pääset laittamaan uutta kotia. Ruokailuryhmä on tosiaan miksattu eri paikoista, pöytä on tilattu netistä sellaisesta kuin Veken Kaluste, tuolit taas ostin silloin muuttaessani jostain Askon poistomyynnistä :)

 4. Moikka! Onko välitila ihan kiveä vai mitä materiaalia? Kiitos jo etukäteen. :)

  1. Moikka Venla! Välitila on laminaattia :) Se on ollut tosi näppärä, vähän edullisempi ja helpompi vaihtoehto, mutta näyttää kuitenkin ainakin omaan silmään tosi hyvältä.

 5. Sulla on kyllä silmää sisustukselle, niin kotoisan ja ihanan näköistä. :)

 6. Ihana koti! <3 Olisi muuten aivan ihana saada sulta jonkinnäkönen postaus liittyen vaihtoon kun on parisuhteessa, siitä "selviytymiseen" ja jos on jotain vinkkejä kuinka olla vähemmän mustasukkainen ja kuinka ajatella siitä että mies kät baarissa uusien vaihtokavereiden kanssa toisella puolella maapalloa ilman sua? Oliko sulla ikinä tunnetta että hän voisi pettää tai miten ajattelit esim juuri tästä baarissa käymisestä?

  1. Moikka Sofia! Kiitos paljon :) Olen kirjoittanut pari postausta vähän aihetta sivuten, ennen lähtöä täällä, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2015/11/eri-maihin-vaihtoon-miten-pystytte/ ja paluun jälkeen täällä, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2016/06/happy/.

   Minusta tuohon ei ole mitään muuta keinoa kuin luottamus. Luotan poikaystävääni kuin kiveen, joten minulla ei käynyt pienessä mielessäkään epäillä, mitä maapallon toisella puolella tapahtuu baarissa tai missä tahansa ollessa. Jos ei pysty luottamaan sataprosenttisesti, voi välimatka ja erossaolo olla vaikeaa, joten kannattaa vaan asennoitua oikein :) Tsemppiä erossaoloon, se menee nopeammin kuin uskotkaan!

 7. Olisi kiva nähdä myös miten olette sijoittaneet mainitsemasi 120cm sängyn asuntoon, kun se ei näy kuvissa.

  1. Yritin kuvata makkaria myös laajemmasta kulmasta, mutten onnistunut saamaan itseäni miellyttävää kuvaa :D Se on kuitenkin sijoitettuna tuolla lailla seinää vasten kuten yhdestä kuvasta vähän näkee, mikä on oikeastaan ainoa mahdollinen paikka sängylle.

 8. Todella ihana pesäkolo teillä! Nauroin tuolle pleikkarille, sillä poikaystäväni muutti luokseni viime vuoden vaihteessa ja ainut muutos sisustukseen minkä hän toi tullessaan oli juuri tuo pleikkari! :D

  1. Kiitos Mira! Hehe, voi meidän miesrukat :D Senkin puolesta odotan kyllä seuraavaan asuntoon muuttoa sitten tulevaisuudessa, niin pääsee yhdessä miettimään ratkaisuja ja sisustamaan :)

 9. Ihana koti! :) Tiätkö meillä on kans edelleen (reilu 2v yhdessä asuttu) ‘väliaikainen’ 120cm sänky. Kaikki aina ihmettelee miten mahdutaan siinä nukkumaan, mutta meistä on vaan ihana nukkua lähekkäin. :-D Tämän vuoksi parisängyn ostaminen hiukan ehkä pelottaakin! Heh :-D

  1. Kiitos :) Haha, ihana! Onneksi mekin tosiaan tykätään nukkua lähekkäin, muuten voisi olla hankalaa, heh. On se kuitenkin kivaakin kun saa vähän ekstratilaa isomman sängyn myötä ;)

 10. Sun sisustusmaku on vaa niin ihana ja osaat kyllä laittaa kotia :) Vaalee sisustus tuo vaan niin lisää tilantuntua ja antaa valoo, ite huomanut ainakin omassa kodissa kun vaaleita pintoja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *