Syyskuussa…

Mustavalko1

– tahdon lakata kynteni viininpunaisella ja muilla kivoilla syksyisillä sävyillä.

– aion vihdoin lukea Kristina Ohlssonin keskenjääneen dekkarin loppuun. Ikävä sitä fiilistä, että on totaalisen koukussa johonkin tarinaan ja sivut tahtoo vaan kahmia vauhdilla! Vähemmän siis puhelimen selaamista ja enemmän kirjoihin uppoutumista.

– muutamme kuun puolivälissä takaisin Vaasaan. Jännä tunne, eihän siellä olla oltu viimeiseen yhdeksään kuukauteen!

– haluankin käydä vielä monissa suosikkikahviloissani ja -ravintoloissani täällä Helsingissä ennen lähtöä, ehkä testata jonkin uudenkin paikan jos aikaa jää.

– aion nauttia tästä kauneimmasta vuodenajasta (ainakin niin kauan kun sadepäiviä ei osu liikaa kohdalle) ja fiilistellä hiljalleen esiin tulevaa ruskaa.

Mustavalko3

– yritän päästä takaisin opiskelumoodiin. Voi tuottaa haasteita rennomman puoleisen kevään jälkeen, mutta eiköhän se siitä.

– haen kellarista loput syystakit, kuten trenssin ja ohuemman villakangastakin, sekä kaivan esiin muhkeimmat ja lämpimimmät lempineuleeni. Niihin kääriytyessä ajatus syksystä ja viileiden säiden tulosta muuttuu huomattavasti valoisammaksi.

– aion kelien viiletessä viettää hyvällä omatunnolla koti-iltoja, mutta myös nähdä paljon Vaasa-kavereita, juhlia ja kunnostautua taas säännöllisen treenaamisen suhteen. Lauseen uudelleen luettuani nauratti, mutta hyvä että on balanssia, haha.

– etsin jonkin uuden sarjan Netflixistä. Uuu, Narcosin toinen kausi ainakin alkaa ihan pian, joten se varmasti tulee katsottua ensimmäisenä!

– otan vielä ilon irti valosta ja yritän kuvata mahdollisimman paljon. Tätä valoisaa alkusyksyä tulee taas sitten vuoden pimeimpänä aikana marraskuussa ikävä, hrrh..

Mustavalko2

Muun muassa näitä juttuja on tiedossa tulevana kuuna. Huh, hullua että nämä kuvat on otettu jo toukokuussa, ja aika on mennyt näin nopeasti. Eikun syksyä kohti – tervetuloa syyskuu!

8 thoughts on “Syyskuussa…

 1. Moikka,
  Ostin viime vuonna suosittelemasi IHANAN pehmeän ja lämpöisän tigerin neuleen. Se oli talven paras ostos, ja vieläpä ale prosenteilla! Ottaisin syksyn j atakven taas lähestyessä kovin mielelläni vastaan muitakin neule- ja ylipäänsä vaatevinkkejä!

  1. Voi kiva kuulla, se oli kyllä ihan huippuostos! Odotan jo innolla, että sen saa pian taas käyttöön :) Ja neulehimo on kasvanut minullakin taas säiden viiletessä, ja vinkvink sunnuntaina on eräs -15% ale tulossa, pakko ehkä vinkata siitä sitten jos päädyn sen avulla itsekin vihdoin tilaamaan jonkin neuleen syksyksi ;)

 2. Tässä on muuten yksi Netflix sarja vinkki; The Gran Hotel. Itse jäin koukkuun ensimmäisestä jaksosta :D

  Ihanaa syksyn aikaa!

  1. Haha eikä, viimeksi tänään äitini ja isäni hehkuttivat sarjaa :D Täytyy ehkä tsekata, mistä on oikein kyse…

   Kiitos ja kuin myös ihanaa syksyn alkua, Lora! :)

 3. Minunkin pitäisi taas ryhdistäytyä kirjojen lukemisen kanssa, nykyinen kirja on tainnut vähintään kuukauden odottaa loppuun lukemista. :D Puoliväkisin luen sitä silloin tällöin että saisin sen luettua, ei tule tartuttua kirjaan sellaisella innolla kuin jonkun kirjan kanssa tulee, vaikka tuokin ihan ok onkin sisällöltään. Itselläni menee jotenkin kausittain lukuinto, on kuukausia kun luen paljon ja sitten taas laantuu enkä saata muutamaan kuukauteen lukea ollenkaan.

  Syksy on kyllä kaunis, nimenomaan se aika kun lehdet kellastuu ja aurinko vielä paistelee ja ilma on raikas. Kauneus loppuukin siihen loka-marraskuun vaihteeseen, kun alkaa harmaus… ;)

  1. Kuinkakohan monta kirjaa minullakin on kesken, kröhöm.. :D Täytyisi vaan ottaa aikaa lukemiselle, jättää kaikki läppärit ja puhelimet vähemmälle ja uppoutua kirjoihin. Ehkä syksyllä tulee taas tsempattua, kun on enemmän kotonakin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *