Khaki Green & Ripped Jeans

Vähän syksyisempää asua kehiin, ainakin pitkien lahkeiden ja murrettujen sävyjen puolesta. Tänä kyseisenä päivänä kyllä pärjäsi vielä oikein hyvin avokkailla ja kevyellä takilla, kun toisinaan on täytynyt jo hautautua villahuiviin ja tennareissakin on paleltanut. Olen ollut ihan hukassa aamuisin vaatekaapin edessä, kun ei ikinä tiedä onko ulkona liian kylmä paljaille säärille vai pakahtuuko nahkatakissa. Olen itse asiassa aika huono kerrospukeutumaan, vaikka moni tätä vuodenaikaa sen osalta hehkuttaakin. Minä en niinkään välitä (=osaa) vaikka kuinka haluaisin, joten pukeutuisin jo suosiolla nilkkureihin ja paksumpiin takkeihin!

Cargotakki on ollut tosi hyvä välikausivaruste juuri tällaisiin päiviin. Tykkään tosi paljon sen rentoudesta, ja siitä että takkia voi huoletta yhdistellä niin mekkoihin kuin vaikka revittyihin farkkuihinkin, kuten tässä. Tosi helppoa ja simppeliä, kuten tyylini yleensäkin. Yksinkertaista sen sijaan ei ollut näiden kuvien ottaminen, kun ensin ei meinannut löytyä sopivaa taustaa, minkä jälkeen kova tuuli oli riesanani. Saatiin lopulta sentään jotain aikaan, ja ainakin ihana valo kuviin!

Takki4 Takki2 Takki1 Cargo8 Takki5 Takki7 Takki3

Jacket / H&M
top / Zara
jeans / Liu Jo
bag / Givenchy
watch / Daniel Wellington (sponsored)
flats / Rizzo
sunglasses / Ray-Ban

Cargo jacket is a great choice for this season. It seems like it’s impossible to know in the morning whether it’s too cold to wear a leather jacket or too warm for bare legs, and I have to admit that I’m not that good with wearing layers. This jacket though is perfect, since you can wear it with only a top underneath it (as in these pictures) or put a warm sweater instead in case it’s colder. All in all – a really good buy! Here the jacket is paired with ripped jeans, lace-up shoes and a simple white top. How do you like it? Have a great Saturday!

Photography: Viena K / Edit by me

2 thoughts on “Khaki Green & Ripped Jeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *