Kahvilavinkki: Papu Cafe

Tykkään itse bongailla kahvilavinkkejä muista blogeista, Instagramista sekä muista somekanavista, ja näin ollen laittaa itsekin vinkkejä täällä eteenpäin. Tällä kertaa olin pistänyt mieleen Noora & Noora -blogin perjantain parhaista Kruunuhaa’ssa sijaitsevan Papu Cafen (Mariankatu 24)– kiitos vaan vinkistä Noorille! Kahvilan huudit ovat yksiä suosikkikuvausmestojani, ja olemmekin joskus harmitelleet, kun emme tiedä lähistöltä mitään kahvilaa jossa poiketa asukuvailujen jälkeen. Tämä oli siis ihan loistava löytö!

Papucafe1 Papucafe2

Papu Cafe näyttää ulkoa päin vaatimattomalta, mutta sisään astuessa voi huokaista ihastuksesta. Ystäväni totesi, kuinka marmoripöydillä ei voi ikinä mennä vikaan ja en voi kyllä kuin yhtyä. Muita sisustushelmiä Papussa ovat muun muassa yhtä nurkkaa koristava turkoosi samettinen sohva, kaunis puulattia, persoonallisuutta tuova taide seinillä ja urbaani valkotiilinen tiski. Kaiken lisäksi tietysti ystävälliset vietnamilaiset omistajat, hyvä kahvi ja tiskin herkut. Täydet pisteet porkkanakakulle, jossa on kerrankin laitettu tuorejuustoa useampi kerros pelkän päällikuorrutuksen sijaan – silkkaa neroutta.

Papucafe6 Papucafe3 Papucafe4 Papucafe5 Papucafe7

Jos siis kaipaat rauhallisempaa päiväkahvipaikkaa hieman kauempana ydinkeskustan hälinästä keskellä idyllistä Kruunuhakaa (jossa haaveilen joskus asuvani, oih), poikkea Papu Cafe’hen. Saman kadun varrelta löytyy myös parikin kivaa putiikkia, kuten Kruunukirppu & Olkkari (Mariankatu 12), jonka sisustus- ja lastenvalikoima iski meikäläiseen täysin. Yhdistimme juuri tällöin ystäväni kanssa pienen putiikkikierroksen ja kahvittelut – täydellistä lauantaipäivän viettoa!

5 thoughts on “Kahvilavinkki: Papu Cafe

  1. Hei! Voitko kertoa mistä ovat snapissa näyttämäsi vaaleat (super kauniit) nilkkurit <3 ?

    1. Heippa Oona! Niistä onkin paljon kyselty :) Nilkkurit ovat Nilsonilta Vagabondin, aivan ihanat! Piti käydä vaan sovittelemassa, mutta kerran jalkaan kokeiltuani en voinut olla lähtemättä niiden kanssa, hehe. Tosi mukavat jalassa ja niin hyvännäköiset!

  2. Samoilla kulmilla sijaitsee myös kiva vietnamilainen ravintola No5 coffee ( tai jotain tuonnepäin), kannattaa köydä kokeilemassa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *