Ihanaihana syyskuu

Nämä kuvat oli tarkoitus tulla postaamaan jo viikonloppuna, mutta tekniikka päätti toisin blogin ilmoittaessa taas kaatumisuhasta. Pieni karvaturrimme on ilmeisesti aiheuttanut sen verta paljon liikennettä tänne, ettei kapasiteetti meinannut riittää, heh. Oli siis parempi pysyä hiljaa ja toivoa, että sivu pysyy pystyssä! Eilinen menikin sitten jonotellessa kymmeniä minuutteja palveluntarjoajan asiakaspalveluun ja tekniikkaa kirotessa. Oli varsin kiukkuinen päivä muutenkin, kun samassa jouduin soittelemaan myös vakuutusyhtiöön sunnuntaisen pienen äksidentin johdosta. En ole eläessäni rikkonut yhdenkään iPhonen näyttöä (kavereiden säröillä olevia puhelimia välillä katsellessa pidän tätä saavutuksena, haha!), mutta nyt onnistuin pudottamaan takin taskusta asfaltille tuliterän alle viikon vanhan iPhoneni.

Näyttö pirstaloitui kauttaaltaan – ei mikään halpa vahinko, joten otti päähän oma mämmikouraisuus aivan suunnattomasti. Noh, materia on aina vaan materiaa, joten pienimmästä päästä kuitenkin tällaiset “murheet”, eivätkä ne kauaa jaksa harmittaa. Viikonloppu oli muuten rentouttava, käytiin perjantaina katsomassa tyttöjen kanssa Bridget Jones, jota voin ehdottomasti suositella hauskana hyvän mielen leffana, lauantaina taas vietettiin iltaa ihan vaan kotona kolmistaan. Aika ihanaa olla vaan tässä näin, todettiin monesti.

Sweetvaasa3 Sweetvaasa2 Sweetvaasa1

Postauksen aurinkoiset kuvat sen sijaan ovat jo parin viikon takaa kahvihetkeltä Sweet Vaasassa, edellisestä kerrasta tässä yhdessä lempparikahvilassamme olikin jo vierähtänyt pitkä tovi. Ja mikä parasta, tarkeni vielä juoda kahvit terassilla ja jopa ilman takkia – siis syyskuun puolivälissä! Alkusyksy on ollut säiden puolesta kyllä erityisen kiva, kun lämpöä on riittänyt näinkin pitkälle ja sateiset päivät voi laskea varmaan yhden käden sormin. Tällaisen jakson myötä alkaa helposti pitämään aurinkoista säätä jo itsestäänselvyytenä unohtaen ne harmaat ja ankeat syyspäivät täysin. Täytyy siis nauttia kun mahdollista, ihanaa tiistaipäivää!

2 thoughts on “Ihanaihana syyskuu

  1. Hei!
    Tiedän, että kirjoitat usein ravintoloista ja kahviloista. Olen nyt selaillut monta Helsinki-vinkkiä mutta en voi päättää mihin mennä kun olen menossa sinne… Jos saisit valita vain kaksi ravintolaa ja kaksi kahvilaa Helsingissä, mitkä valitsisit? Ei tarvitse olla keskustassa! :)

    1. Hei Sofia! Voi vitsit, nyt pistit tosi pahan.. Piti ihan selata omia postauksia, niin sai palautettua kaikkia paikkoja mieleenkin :D Pakko nyt sanoa hieman useampia kun en tiedä esimerkiksi minkälaista ravintolaa ajattelit, lounas vai illallinen, fancympaa vai rennompaa.

      Ravintolaksi jos haluaa enemmän fine diningia niin ehdottomasti Bronda tai Gaijin, illallisella toimii myös Pastor, lounaaksi rennompana mestana taas esim. Tori. Kahviloista The Cock aamupalaa ajatellen, iltapäiväkahveille La Torrefazione keskustasta tai Papu Cafe Kruunuhaasta päin hieman kauempana hulinasta. Hups, ei ihan tullut kahta ja kahta, mutta en millään osannut päättää, mahdoton tehtävä :D Toivottavasti näistä on yhtään apua, mukavaa Helsinki-trippiä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *