Grey Jeans

Ylläni ei ole hetkeen nähty muita kuin sinisiä tai mustia farkkuja, mutta nyt tästä postauksesta inspiroituneena kaivoin kaapista harmaat farkut, jotka ovat olleet osa asuani jo monena päivänä putkeen. Ja itse asiassa tismalleen tämä sama asukin on ollut viikon aikana useammin kuin kerran yllä – parasta kun ei jaksa keksiä kaapin edessä mitään päälle pantavaa ja voi turvautua johonkin hyväksihavaittuun kokonaisuuteen. Nahkatakin, farkkujen ja keveän paidan kombo on yksinkertaisen toimiva, ja tätä voisi asustaa vaikka kuinka eri tavoin fiilikseen sopivaksi. Säiden viiletessä jalkaan vaihtuu avokkaiden sijaan nilkkurit (jotka vihdoin sain haettua kellarista poikaystävän tuella – kellarit ovat ahdistavia) ja kaulaan vielä huivi lämmittämään!

All Saints leather jacket1 All Saints leather jacket5 All Saints leather jacket3uusi All Saints leather jacket7 All Saints leather jacketuusi All Saints leather jacket6

Leather jacket / AllSaints
shirt / &Other Stories
jeans / Zara
sunglasses / Ray-Ban
shoes / Rizzo
bag / Saint Laurent

Tiedättekö muuten mikä on varma syksyn merkki? Eteinen täynnä kirkuvansinisiä Ikea-kasseja. Eilinen ilta kului pakkaillessa ja kamoja kasaan laittaessa, sillä tänään lähdemme kohti Vaasaa. Tiedän toistelevani itseäni, mutta uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut, kun opiskelukaupunki kutsuu taas. Yövymme tänään ensin Tampereella poikaystävän perheen luona, mistä sitten jatkamme lauantaina matkaa Pohjanmaalle päin. Koulu alkaa onneksi vasta ensi viikolla, joten on hyvin aikaa laittaa tavarat paikoilleen ja koti kuntoon, sekä nähdä opiskelukavereita pitkästä aikaa. Nyt ihanaa viikonloppua teille!

Can’t remember when was the last time I was seen in grey jeans, I usually wear only blue or black ones instead. Now that I’m loving everything grey these jeans are my favorites! I’ve actually been wearing this same outfit a couple of times already during the past week, it’s great when you find a good combo so it’s easy to pick up clothes in the morning. You can’t go wrong with a leather jacket, a light shirt and jeans, and you can easily make variations with different accessories. What do you think of grey jeans?

14 thoughts on “Grey Jeans

 1. Ihan täydellisen väriset! Mulla ovat myös olleet viime aikoina jatkuvassa käytössä (useita kertoja viikossa) Acnen harmaat farkut :)

 2. Vau! Olen aina ollut jotenki harmaiden farkkujen inhooja mutta nää kuvat nähtyä on pakko käydä ostamassa harmaat farkut itellenikin! Oot upea!

  1. Voi, hauska kuulla että innostuit näiden myötä! Sitten eikun omia etsimään, varmasti monen kaupan hyllyltä löytyy harmaat pökät. Kiitos paljon ihana :)

  1. Kiitos Elina! Nämä olen ostanut jo keväällä Ranskasta, joten tuskin ihan samoja enää valitettavasti löytyy. Eiköhän Zarassa ole kuitenkin tälläkin hetkellä jotain harmaita pökiä :)

  1. Kiitos! Vitsit, nämä olen ostanut jo keväällä Ranskasta, en siis tiedä onko enää ihan samoja myynnissä. Nuo kuitenkin näyttää ainakin aika vastaavilta :)

 3. Miten teillä nuo asuntokuviot menevät? Onko teillä ollut nämä vuodet siis Vaasassa sekä Helsingissä oma asunto? :)

  1. Asutaan poikaystävän kanssa Helsingissä ja Vaasassa tämän hetkisen elämäntilanteen myötä, kun tulee Helsingissäkin asuttua kutakuinkin puolet vuodesta.

 4. I love the combination. I also wear grey jeans a lot. And your jacket is also very cool! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *