Fall Balcony

Syksyn tullen sisustuskin kaipaa yleensä pientä päivitystä. Torkkupeitot vaihdetaan muhkeampiin, kevyiden pellavatyynyliinojen tilalle tulee neulotut yksilöt, lyhdyt ja kynttilät otetaan taas käyttöön.. Tein pienen päivityksen parvekkeelle, lasitetulta partsilta kun ei tarvitse kerätä kalusteita ja tekstiilejä säilöön talven ajaksi. Näin alkusyksyn lämpiminä päivinä parvekkeella voi hyvin juoda vielä päiväkahvit tai nauttia lasin punkkua viltin alla illan pimetessä. Jatketaan kesää ja parvekekautta niin pitkälle kuin vielä vaan voi!

Syksy parveke 2

 

Syksy parveke4

Parvekkeen sisustusta ei olekaan näkynyt täällä hetkeen, vaikka kovin moni asia ei ole siellä muuttunutkaan. Kalusteet ovat samat vanhat Ikean rottinkiset – tykkään tästä sohvaryhmästä edelleen ihan hurjasti. Koristetyynyistä vaihdoin juuri kesäiset sinivalkoraitaiset palmikoituihin neulostyynyihin tuomaan syysfiilistä. Lyhtyjä ja kynttilöitä olen myös näin syksyn myötä lisännyt – pöydällä oleva on Riviera Maisonin, lattian lyhty taas Plantagenista peräisin. Kesällä sain myös vihdoin haaveilemani parvekevalosarjan, kun hankin Clas Ohlsonilta aurinkokennovalot.

Niin ja kuulkaa – pöydällä kukoistava vaaleanpunainen tulilatva on säilynyt hengissä toukokuusta asti! Tässä on kyllä ollut kukkalajike minun makuun, kun se on hieman liian harvoista kastelukerroista huolimatta selvinnyt käsittelyssäni hengissä. Samaa en nimittäin voi sanoa hieman myöhemmin istuttamistani petunioista, osa sinnittelee vielä viimeisillä kukillaan, osan hautajaisia sen sijaan on jo vietetty viikkoja takaperin. Ehkä on vaan hyväksyttävä se tosiasia, etten ole mikään viherpeukalo!

Syksy parveke3 Syksy parveke1

Here’s a little glimpse of our fall balcony. It’s great that our balcony is covered, so there’s no need for taking all the textiles inside when the fall and winter comes. Thus I made a little decor update there. I changed the navy striped pillows into knitted ones and added some candles and lanterns – you don’t need much for a fall update and I think it looks so cozy. Now that it’s still quite warm this is a perfect place for an afternoon coffee or a glass of red wine in the evening.

16 thoughts on “Fall Balcony

 1. Voi että kun on tunnelmallinen parveke! Meillä vielä hiukan tyhjän puoleinen parveke, tilaa on niin paljon että se on melkein ongelma! :-D seuraavaksi täytyy saada lisää tyynyjä ja tunnelmavalaistus..

  1. Kiitos Pinja! No mutta se on ihan positiivinen ongelma, mielummin noin päin haha ;) Viimeistään ensi kesänä sitten kunnolla sisustamaan parveketta!

 2. Tämä on aika henkilökohtainen kysymys ja ymmärrän hyvin , jos et halua vastata tähän. Onko sinulla siis tällä hetkellä kaksi asuntoa, yksi Vaasassa ja yksi Helsingissä?

  1. Tällä hetkellä asutaan poikaystävän kanssa tosiaan sekä Vaasassa että Helsingissä nykyisen elämäntilanteen myötä :)

 3. Onpa kutsuva ja kotoisa parveke! Tuohon kelpaa istahtaa iltahämyssä auringon laskiessa maukas punaviini kädessä. :)

  1. Kiitos Jenna! No eikös :) Toivottavasti saataisiin vielä useita lämpimiä iltoja.

 4. Parveke näyttää somalta! Arvaa: itsekin juuri tänään päätin alkaa oikein urakalla käyttää parveketta juuri tänään. Aamupuurot, iltapäiväkahvit, paperitöitä, kirjaa, iltatee… Miksei tota kaikkea tekisi ainakin tavallaan “ulkona” auringon paisteessa! Hankin myös muutaman vihertävän piristeen, joiden nimiä en tiedä (kertonee jotain omasta viherpeukalouden tasostani… En ole peukalo laisinkaan vaan käsi :D) Niin mahtavaa kuulla, että tulilatva elää ja voi hyvin -I told you so!

  1. No mutta, hyvä että parveke pääsee hyötykäyttöön ;) Hei sinähän tosiaan vinkkasit tulilatvasta silloin, ihan huippua kiitos vaan vielä! Tietää mihin kukkaan luottaa ensi kesänäkin, haha. Jotain kivoja viherjuttuja (muita kuin niitä pirun kuihtuvia oliivipuita) haluaisin hankkia sisälle, saa nähdä löytyykö jotain epäviherpeukalolle sopivaa.

 5. Ooh miten ihanan idyllisen näköistä! Tollasella parvekkeella kyllä kelpaisi kahvitella ja viinitellä vielä pitkälle syksyyn ♥︎

 6. Hei! Sulta tuli snapchatissa kuva Lindexin tekoturkista, minkä hintainen mahtoi olla ja onko sulla enempää tietoa takin ilmestymisestä? Olikohan kyseessä siis tämän syksyn/talven tuleva tuote! Pakko saada :)

  1. Moikka Kaisa! Takki on tosiaan tämän syksyn tuote, se on niin kaunis! Kysäisin ja on tulossa myyntiin kuun lopussa, viikoilla 39-40 ja hinta on 69,95 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *