Culottes with Sneakers

Ennen Vaasaan lähtöä ehdin ikuistaa Helsingin kaduilla vielä yhden asun käydessäni pressilounaalla, joskin olemme ehtineet jo kuvaamaan parit asut täälläkin päässä. Kivaa taas aktivoitua näiden kanssa, kun on kunnolla aikaakin. Viime viikot ovat myös mahdollistaneet mukavan kevyen syyspukeutumisen, mikä ei haittaa yhtään – vaikka välillä aamuisin tuottaakin päänvaivaa kun ei tiedä eletäänkö intiaanikesää vai jääkautta.

Tämäkin oli niitä päiviä, kun lämpöasteet kohosivat sen verran korkealle, että uskalsi huoletta lähteä liikenteeseen vajaamittaisilla liehuhousuilla. Nämä kahdeksan punnan culottesini olette jo nähneet kerran aikaisemmin ilta-asussa täällä, mutta tässä toinen rennompi kokonaisuus tennareiden kera. Toki nuo näyttävät huomattavasti skarpimmalta korkojen kanssa, mutta tykkään itse tästä rennommastakin lookista kovasti! Yhdistin housut tennareiden lisäksi hieman istuvampaan ribbiyläosaan ja nahkatakkiin – mitäs te sanotte?

Tennarit3 Tennarit2 Tennarit6 TEnnarit5 Tennarit4

Leather jacket / All Saints
top / H&M
trousers / Zara
sneakers / Adidas (sponsored)
bag / Givenchy
watch / Tommy Hilfiger (sponsored)

Täällä valmistaudutaan viikonlopun viettoon ja toivottavasti saadaan nauttia ainakin aurinkoisista keleistä. Yksi parhaista ystävistäni tulee nimittäin huomenna käymään Vaasassa, joten kiva päästä näyttämään hänelle kaupunkia! Muuten suunnitelmissa tänään lounasta keskustassa ja illalla tehdään poikaystävän kanssa ruokaa – vuoden ensimmäinen Vain elämää vaatii kunnon aterian ja katsomon ;) Leppoisaa perjantaita!

Photography: Viena K / Edit by me

6 thoughts on “Culottes with Sneakers

  1. Tosi toimiva asukokonaisuus, tykkään! Pakko vielä kehua puolukka tuorepuuroa, tein blogiisi laittamalla reseptillä ja voi että kuinka hyvää!! Mukavaa viikonloppua :)

    1. Kiitos paljon Krista! Ja hei ihana kun testasit ja tulit vielä huikkaamaan, mahtavaa :) Kivaa viikonloppua sinne myös!

  2. I Think the outfit combination is great, I just don’t think the sneakers suit with it. But that is just my opinion, Futhermore you have a great style

    1. Thanks Nicole! No worries, different opinions are more than welcome ;) I wrote in the text that these pants do look better with heels, but wanted to try a more relaxed version as well.

      Have a great weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *