Cashmere & Lunch

Torstaina ehdin piipahtamaan ravintola Ragussa ruotsalaisen ihania kashmirtuotteita valmistavan Soft Goatin pressilounaalla. Kombo kuulosti jo etukäteen houkuttelevalta, sillä rakastan pehmeää kashmirvillaa sen kaikissa muodoissaan ja Ragussa taas olin käynyt toissa kesänä kerran illastamassa. Lounas näissä merkeissä hyvän seuran kera kuulosti siis enemmän kuin hyvältä!

Softgoat5 Softgoat3 Softgoat4

Soft Goat on pelkästään verkkokauppamyyntiin keskittyvä ruotsalaisyritys, joten oli kiva päästä hypistelemään tuotteita luonnossa ja tavata myös Stephanie brändin takaa. Vaikka Suomen markkinoilla yritys ei ehkä ole vielä kovin tunnettu, olin itse sattunut bongaamaan merkin jo aikaisemmin ja ihastellut neuleita nettikaupassa. Soft Goat valmistaa muun muassa pehmeitä oloasuja huppareineen ja housuineen (miten sellaisia raaskisi pitää kotona?!), eri mallisia neuleita kaikissa mahdollisissa väreissä ja puseroita – kaikki valmistettu 100% kashmirista. Aivan ihania juttuja – yksi suosikeistani oli yllänäkyvä harmaa ribattu pooloneule.

Softgoat9 Softgoat2 Softgoat1 Softgoat7 Softgoat8

Miten nuo ruotsalaiset aina osaavatakin? Myös ravintola Ragua voin yhä suositella, viime kesäinen postaukseni ravintolasta löytyy täältä. Pelkästään tuo alkuun tarjoiltu leipälautanen kaikkine herkullisine levitteineen on syy vierailla tässä ravintolassa!

On Thursday I visited Restaurant Ragu to see the beautiful collection of Soft Goat, which is a Swedish online cashmere brand. I was excited to attend this press lunch, because I was already familiar with the brand before, although I don’t have any of their products myself. It was great to see their collection, which is full of beautiful sweaters in different models and colors  cozy home wear and so on. Thank you Soft Goat and Restaurant Ragu for a lovely lunch!

2 thoughts on “Cashmere & Lunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *