Atoopikon syksyn survival kit ja 24h ale

Yhteistyössä Asennemedia & Mádara

Ihoni on elänyt tänä vuonna oikein kulta-aikaansa. Selätin nimittäin atoopikon pahimman kauden, kun pääsin heti tammikuun alussa karkaamaan iholle suotuisammille maille Etelä-Ranskaan, missä pakkasista ei ole tietoakaan ja aurinkoisia päiviä on suurin osa vuodesta. Ensimmäistä kertaa aikoihin vietin talven ilman tuskia siitä, kuinka paksua tököttiä tarvitsen kasvoilleni tai minkä ihmeen meikkipohjan saisin pysymään kauniina ilman, että se paakkuntuu kuiviin kohtiin päivän mittaan. Valitettavasti tänä syksynä ilmojen viiletessä takataskussa ei ole lentolippuja edes pienelle aurinkolomalle, joten on turvauduttava muihin keinoihin taistellakseni kylmyyttä ja sen aiheuttamia iho-ongelmia vastaan.

Madara1 Madara2

Yhteistyö Mádaran kanssa tulikin hyvään saumaan, ja pääsin tutustumaan tähän monia kehuja keränneeseen, arvostetulla Ecocert -sertifikaatilla varustettuun luonnonkosmetiikkabrändiin. Täytyy myöntää, että mielikuvani Madarasta oli hyvin hatara ennen omia kokeilujani. Olin joskus vuonna yks ja kaks saanut jostakin pressitilaisuudesta testattavakseni kimallehippusilla varustetun vartalovoiteen – ei siis sen suurempaa historiaa, vaikka muiden positiivisista kokemuksista olinkin lukenut. Silloin en myöskään sen koommin syttynyt pakkausten ja purkkien designille, kun taas tällä kertaa niiden tyylikäs ulkomuoto oli ensimmäisiä asioita, joihin kiinnitin huomioni.

Madara3 Madara4

Sain valita Mádaran valikoimista kolme tuotetta, joita olen ehtinyt testailla nyt muutaman viikon ajan. Tykkäsin muuten siitä, miten nettikaupassa on helppoa löytää itselle sopivat tuotteet selaamalla valikoimia eri ihotyypeille – itse tsekkasin tietysti heti ensimmäisenä kuiva iho -kategorian. SOS Hydra Repair Intensive Serum kuulosti juuri siltä mitä ihoni kaipaa heti lämpöasteiden laskiessa. Kermainen seerumi sisältää muun muassa auringonkukkaöljyä, tyrniuutetta sekä pellavasiemenuutetta, ja se imeytyy iholle nopeasti.  Seerumin päälle  taas olen levittänyt SOS Hydra Recharge Creamia päivävoiteeksi, joka kosteuttaa tehokkaasti, mutta ei kuitenkaan ole liian tujua, etteikö sitä voisi helposti käyttää meikin alla.

Ehkä suurimmaksi suosikikseni näistä kolmesta ylsi Exfoliating Oil-to-Milk Scrub, joka on loistava herkän ihon kuorintavoide – tämä öljypohjainen voide muuttuu iholla vaahdoksi kuorien epäpuhtauksia. Yleensä kuorintojen teho ei tunnu mitenkään konkreettisesti (aina vain uskon niiden toimivan ja tekevän hyvää, hehe), mutta tämän jäljiltä iho jää ihanan pehmeäksi. Liekö sitten syynä tuo öljypohjainen koostumus vai kevyesti kuorivat rakeet, mutta ainakin omalle iholleni tämä on täydellinen. Plussaa tosiaan purkin tyylikkäästä ulkomuodosta!

Madara5

Ja syy miksi kerron teille Mádara-suosikeistani juuri nyt on se, että perinteinen 24h Night Sale lähestyy startaten 13.9 klo 00. Vuorokauden kestävä lähes kaikkia tuotteita (lukuunottamatta settejä ja matkakokoja) koskeva hurja -40%:n alennus on ollut supersuosittu, eikä ihmekään, sillä noin isoilla prosenteilla saa aika hyvän summan pois hinnasta, lisäksi yli 70€:n tilaukseen saa kaupan päälle uuden SOS Hydra Maskin.

Alennussivusto aukeaa täällä 13.9. Nyt on siis hyvä sauma tehdä tuttavuutta Mádaraan! Onko teillä entuudestaan brändistä jo kokemuksia? Ainakin itselle tällaiset uudet tuotekokeilut ovat aina enemmän kuin tervetulleita, etenkin tähän vaikeaan vuodenaikaan kun tuntuu mahdottomalta löytää tarpeeksi kosteuttavia tuotteita. Toivottavasti nämä ovat avuksi pakkaskeleillä!

4 thoughts on “Atoopikon syksyn survival kit ja 24h ale

  1. Juuri eilen tulikin taas meiliä tuosta 24h-kampanjasta. Ihan parasta! Olen jo muutaman vuoden käyttänyt Madaran tuotteita shampoosta seerumeihin ja dödöön – olen kyllä ollut tyytyväinen :)

  2. Kiitti alevinkistä! Pitääpä itsekin hankkia talvea varten toi SOS Hydra Recharge Cream :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *