All Grey

Harmaainnostukseni jatkaa kulkuaan, ja tästäTigerin muhkeasta mohairneuleesta on tullut yksi suosikeistani. Niin ihana vetää tämä ylle viileämpinä päivinä, ei malttaisi juuri muuta oikein pukeakaan. Neule on eksynyt jo pari kertaa päälle harmaisiin farkkuihin yhdistettyinä mustien asusteiden kera, kuten kuvien parin viikon takaisessa asussa, tässä siis oma ainakin lähes all grey  -lookini! Ballerinat ovat tosin ehtineet jo vaihtua nilkkureihin ja tennareihin, mutta ne ovat vaan kivaa vaihtelua pitkän tauon jälkeen etenkin nilkkureiden osalta.

Turvaudun lempineuleeseeni todennäköisesti tänäänkin, kun on suunnattava yliopistolle luentojen alkaessa. Tähän asti lukujärjestyksessäni ei ole ollut kuin yksi kielen kurssi, mutta tällä viikolla alkavat henkilöstöjohtamisen maisterikurssit. Jännittävää, kun ei ole aikoihin joutunut kunnolla opiskelemaan ja voi mennä tovi opiskelumoodiin pääsemisessä, mutta samalla uskon kurssien olevan mielenkiintoisia. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että tein ehdottomasti oikean valinnan pääaineeni suhteen! Kirjoittelen varmasti opinnoista lisää vielä myöhemmin kurssien edistyessä :)

Allgrey1 Allgrey7 Allgrey3 Allgrey5 Allgrey4 Allgrey6

Knit / Tiger of Sweden (find here*)
jeans / Zara
bag / Givenchy
flats / Rizzo
watch / Tommy Hilfiger (sponsored)

As I’ve already told you I’ve been madly in love with everything grey lately and it’s still going on strong. This chunky knit from Tiger of Sweden has become my favorite! I love these kind of pieces that you can always count on, especially on breezy mornings like today. The knit is really easy to combine with almost everything – this one with grey jeans is something that I’ve worn a couple of times already. I’ll probably pick this knit today as well since I’m starting with my master courses at the university. Wish me luck!
Photography: Essi / Edit by me
*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “All Grey

  1. Thanks Nicole! It’s hard to get back on track after vacation, but slowly getting there ;)

 1. Hei, tää ei liity postauksen aiheeseen mitenkään, mut haluaisin kysyä pari kysymystä kauppikseen liittyen :-) Kauppis siis kiinnostaisi alana tosi paljon, mutta tän nyky taloustilanteen vallitessa mua mietityttää työllisyys. Miten sä oot kokenut kauppislaisten työllistymisen, pääseekö ne helposti työelämään valmistumisen jälkeen? Entä oletko itse ollut kesäisin oman alasi kesätöissä vai muilla aloilla? Ja miten yleensä, onko sun kaverit/vanhemmat opiskelijat työllistyneet hyvin kesiksi ja muuten? Tää on tosi offtopic mutta tää asia vaan huolettaa mua tosin paljon, ei huvittaisi yhtään opiskella alaa joka ei sitten työllistäkään :-D

  1. Moikka Karoliina! Toki saa kysyä aina, vastaan mielelläni jos vaan osaan :)

   En pysty kovin vahvalla kokemuksella tai tiedolla vielä itse sanomaan, minkälainen työllisyys on valmistumisen jälkeen, mutta itse suhtaudun luottavaisesti. Tietenkään työpaikka ei ikinä ole mikään itsestäänselvyys varsinkaan tässä taloustilanteessa ja kauppatieteilijöitäkin on koko ajan vaan enemmän kilpailunkin näin kovetessa, mutta tutkinto avaa kuitenkin todella laajasti ovia ja sitä myös arvostetaan. Itse olen ollut ekasta opiskeluvuodesta lähtien kesät töissä rahoitusalalla, ja toisen tai viimeistään kolmannen vuoden jälkeen reippaasti suurin osa koulukavereistakin sai alansa kesätöitä. Ei tule oikeastaan omasta kaveripiiristä mieleen yhtäkään, joka ei olisi viime kesänä työllistynyt oman alan tehtäviin, muutamat jatkavat myös osa-aikaisesti nyt opintojen ohella.

   Tietenkään pelkkä tutkinto ei vielä takaa kenellekään työllistymistä, vaan persoona ja muut tekijät vaikuttavat yhtä lailla, mutta kauppis antaa hyvän ja arvostettavan pohjan. Minä kannustaisin opiskelemaan sitä, mikä nimenomaan kiinnostaa, vaikka toki on hyvä että on myös realistinen ja miettii asioita muiltakin kanteilta. Jos kauppis kuitenkaan yhtään tuntuu omalta vaihtoehdolta ja sellaiselta mitä kiinnostaisi opiskella, niin ehdottomasti kannustan hakemaan! Kauppis on yleishyödyllinen ja avaa paljon ovia, ainahan sitä voi vielä erottautua vaikkapa sivuainevalinnoilla tms :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *