-15% on Fall Favorites

Kiitos hurjasti kommenteista eiliseen postaukseen – kiva lueskella mielipiteitänne! Hyväksi havaitulla aamuajastuksella jatketaan siis tulevaisuudessakin, monella kun tuntuu olevan tapana lukea blogit juuri aamukahvin seurana tai matkalla töihin. Mukava kuitenkin kuulla, etteivät silloin tällöin myöhemmin julkaistutkaan postaukset haittaa, vaan ne tulee luettua kuitenkin. Vastailen kommentteihin tänään vielä ajan kanssa :)

Nyt kuitenkin pukkaa alevinkkiä! Boozt.com tarjoaa nimittäin tänään ja huomenna kahdesta valitsemastani merkistä – Samsoe & Samsoesta sekä VILA:sta -15% koodilla jonna15 (voimassa 15-16.9 yli 59€:n ostoksista, ei koske aletuotteita)! Samsoe kuuluu suosikkimerkkeihini yksinkertaisilla ja laadukkailla vaatteillaan, mutta erään lukijan taannoisesta toiveesta halusin valita myös toisen halvemman hintaluokan merkin, ja VILA:lta löytyi paljon kaikkea kivaa. Tässä omat suosikkini, itselläni ainakin lähtee vihdoin tilaukseen tämä pitkään himoitsemani neulemekko!

Alekoodi1

1.Neule, 2. harmaa neule, 3. pooloneule, 4. huivi, 5. takki, 6. teeppari, 7. liivit, 8. kauluspaita, 9. neuletakki,
10. nahkatakki, 11. neule, 12. takki, 13. neule, 14. bomber, 15. housut, 16. pusero, 17. neule, 18. tekoturkki

Linkit mainoslinkkejä / Adlinks

8 thoughts on “-15% on Fall Favorites

 1. Moikka! Taisit joku kerta kehua Samsoe & Samsoen teepparia, taitaa olla juurikin tuo kollaasissakin näkyvä. Olet varmasti ollut sen laatuun tyytyväinen? Onko pesussa ja käytössä menny miksikään ja onko materiaali sen verran paksua ettei läpi näy edes valkoisessa värissä? Hakusessa olisi (edelleen) jokin laadukas t-paita, näitä olen miettinyt :)

  1. Heippa! Jees, mulla on yhä Samsoen harmaa ahkerassa käytössä :) Ei ole mennyt miksikään, vaikka olen pessyt ahkerasti ja välillä vielä 40:ssä, vaikka 30 on pesuohjeissa suositeltu, köhköh. Valkoisesta mulla ei valitettavasti ole kokemusta, vaikka monta kertaa on pitänyt hankkia myös se harmaan ohelle. Harmaassa matsku on aika paksua tai sillä tavalla, ettei ainakaan siitä näy yhtään läpi, valkoisesta en tosiaan osaa sanoa. Omalta osaltani voin kuitenkin suositella :)

 2. oi ei, koituukohan kohtaloks :-D jos mä vaan vähän kurkkaan ;) oikeesti ehkä teeppari ja musta huivi, phihi :D noi liivit on ihan maailman parhaat !

  1. Hahah! Mua kiukutti, kun XS oli ehtinyt mennä tuosta neulemekosta, kun tuossa tunti sitten olisin omani tilannut, ärrh. Täytyy ehkä metsästää sitten jostain muualta, joskin alennus olisi kelvannut :/ Liivit näyttävät kyllä ihanilta!

 3. Moi Jonna! Olen harkinnut All Saintsin nahktakin tilaamista netistä, mutta koko hieman mietityttää. Otitko takistasi normaalin kokosi vai kenties pienemmän / suuremman? Koitko sovitellessasi, että eri mallien välillä olisi ollut suuri koko ero? Kiitos mielettömästi avustasi :)

  1. Moikka Tuulia! Minusta koot olivat aika vaihtelevat, minulla on takistani UK koko 4, eli EU 32, vaikka olen enemmänkin 34/36 -kokoa yleensä. Sovitin aluksi vastaavaa takkia uudemmasta mallistosta ja siitä taas 4 oli aivan liian kippana. Tämän kohdalla koko 6 olisi ollut liian iso, joten päädyin pienempään, joskaan tämän alle ei mene mitään superpaksua neuletta, ellei nahka anna käytön myötä enemmän myöden.

   Tiedä siis auttaako yhtään, kun koot näyttävät olevan vähän hämmentävät ja vaihtelevan mallista riippuen, ainakin oman kokemukseni mukaan. Kannattaa kysäistä vielä joltain muulta, vaikka Mariannalta, muistelen että hänellä olisi parikin All Saintsin nahkista :)

 4. Ihania vaatteita olet kollaasiin valinnut! Vaikka muut jo katselevat syksylle harmaat, mustaa ja vihreetä niin mä olen saanut päähäni että haluan vaaleanpunaisen kiiltävän Bombertakin :D

  1. Vaaleanpunainen bomber kuulostaa sekin hyvältä ;) Tuosta kollaasissa olevasta Vilan takista oli muuten vaaleanpunaistakin, tsekkaa se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *