Sunday Mood

Ihana ihana sunnuntai! Koko viikonloppu on sujunut superkivoissa merkeissä, kun perjantaina vietettiin ensin duunipaikkani kesätyöntekijöiden päätösjuhlia (terkut juttelemaan tulleelle lukijalle – vieläkin hymyilyttää!), mistä jatkoin vielä kavereiden luo Apolloon. Lauantaina taas pienestä väsymyksestä selvittyäni lähdimme poikaystävän kanssa Porvooseen viettämään kesäpäivää – paino sanalla kesä, kun vihdoin saatiin nämä upeat kelit takaisin! Illalla lähdimme vielä Eiranrantaan katselemaan auringonlaskua päätyen lopulta iltakävelylle ihastelemaan ympäristöä ja haaveilemaan kaupunkiasumisesta. Vielä joku päivä.

Sunday3 Sunday4

Kuva omistettu Lauralle, joka juuri mainitsi Epäsuosittuja mielipiteitä -postauksessaan yhden mainion allekirjoittaneenkin suosiman kuvakliseen – hahah!

Sunday1 Sunday2

Tänään sen sijaan kävimme ystävien kanssa brunssilla, ja illemmalla olisi tarkoitus pitää vielä pieni minigolf-turnaus säänkin salliessa. Muita kivoja sunnuntaijuttuja – Balmuirilta saadut pellavaiset deniminsiniset lakanat* (pahoittelut rypyistä, mutta sitä se realiteetti ainakin meidän kotona on, hehe), siivottu kämppä, uusi söpö pyjama ja tietenkin hyvä kahvi. Hymyn nostaa kasvoille myös se, että huomenna starttaa viimeinen viikko töitä ja loma on lähellä. Ihanaa sunnuntain jatkoa!

*mainoslinkki / adlink

6 thoughts on “Sunday Mood

    1. Haha, mulla onkin itse asiassa postaus jo viittä vaille valmis luonnoksissa ;) Tulossa siis!

    1. Vähän ehkä huono sanavalinta multa, mutta siis viittasin keskusta-asumiseen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *