Summer Outfits

Kesä on tullut siihen pisteeseen, että on aika koota kuluneiden kuukausien asut yhteen nippuun. Paria hassua lukuunottamatta alta löytyy kesän 18 asua – joukkoon mahtuu muutama Ranska-asukin toukokuulta! Nyt olisi kiva kuulla, mikä näistä on teidän suosikkinne? :)

Summeroutfits2 Summeroutfits3

Omat lempparini ovat ehkä numerot 5, 7, 10, 14 ja 16. Näitä katsoessa voi todeta, että vekkihame on ollut yksi kesän suosikeistani, Givenchyn Antigona-laukku on ollut käytön määrästä päätellen vähintäänkin jokaisen euron arvoinen, ja neutraalit sävyt kuten valkoinen, harmaa sekä vaaleansininen ovat makuuni. Tästä on hyvä jatkaa hieman syksyisempiin asuihin! :)

We’re almost done with summer, so I think it’s time to gather up all the outfits from past months. Here are 18 outfits starting from May (and France, ohh!) – which one is your favorite? I think mine are outfits number 5, 7, 14 and 16. You can tell by looking at these that I’ve been using pleated skirts a lot lately, Antigona from Givenchy seems to be my go-to bag and neutral tones such as white, grey and light blue are my favorites. 

30 thoughts on “Summer Outfits

 1. 2,3 ja 8. Tykkään tosi paljon sun tyylistä ja mun mielestä kaikki asut on tosi kivoja, noi kolme on kuitenkin mun lemppareita.

 2. 3, 9 ja 14. Vaikkakin kaikki melkein tosi kivoja. Ainoa mika omaan silmaan jotenkin sarahtaa on 15, kengat ei sovi ja varit jotenkin pliisut hameessa ja paidassa. 17 on sitten se porno paita, josta jo aiemminkin kirjoitin. Heh!

  1. Kiitos Sanna! Heh, kaikessa ei mene aina yks yhteen ;) Kiva kuitenkin että löytyi suosikit näiden joukosta!

 3. 8 ja 10 ihan ehdottomasti! :) Kaikki muutkin asut iskee kyllä tosi kovaa, mutta näissä kahdessa on täydellisyys huipussa!

  1. Hih, vekkihamehuumaa siis sielläkin puolen ruutua ;) Kiitos paljon Essi, ihana kuulla!

 4. Voi että sulla on ihan superihana tyyli. Ihailen sun asujen yksinkertaisuutta, mutta samalla niissä on aina jokin pieni tvisti. :) Numerot 17 ja 10 ovat mun lempparit, mutta tekisi mieli sanoa, että ihan minkä tahansa kokonaisuuden tykkäisin pukea itsekin. Mä aloin (omaksi yllätyksekseni) muuten himoita kanssa tuollaista cargo-/army-takkia, mutten keksi mitään järkevää syytä ostaa sellaista tähän aikaan vuodesta, heh. Mitä himotuksiin tulee, niin kotiuttaisin erittäin mielelläni tuollaisen Antigonankin. :)

  1. Voi kiitos paljon Anni kivoista sanoistasi! Yksinkertainen kuvaa kyllä omaa tyyliäni varmasti parhaiten :) Kymppi on tainnut saada suurimman osan äänistä, se on yksi omistakin suosikeistani! Antigona on ollut ehdottomasti paras laukkuhankintani, kuten kuvista näkee se on ollut valtavasti käytössä :)

 5. Mun suosikkeja ovat 3, 6, 9 ja 17. Kaikki niistä ovat nättejä, mutta erilaisia asuja. Todellista asuinspiraatiota seuraavalle kesälle! :)

 6. Ei vaan pysty valitsemaan muutamaa kivaa sillä kaikki asut ja ylipäätään sun tyyli on todella kiva ja saan siitä myös inspiraatiota omaan pukeutumiseen :)

  1. Voi, kiitos kivoista sanoistasi Minni! Ihana jos saat täältä inspiraatiota :)

  1. Nuo vekkiasut ovat tainneet saada suurimman osan äänistä :) Kiitos paljon Riina!

 7. Näistä on niiin vaikeeta valita! Lemppareita on hmm..
  2, 8,9, 10, 12 & 17! :D Ihan mahdoton tehtävä! Kaikki sun asut on aina kyllä niin mun makuun<3

 8. Niin kun moni muukin on sanonut niin kaikki asut on todella ihania, mutta ehkä eniten nousee esille 1, 2 ja 5. Sun tyyli on vaan aina niin kohdallaan ja tuntuu että onnistut aina. Onko sulla koskaan huonoja asupäiviä edes? :D Koska ei koskaan ainakaan näytä siltä.. :)

  1. Kiitos paljon Reetta kivoista sanoistasi ja ihana että löytyi muutama suosikki :) Voi että, on kyllä! :D Tästäkin jätin pois pari mielestäni ei niin onnistunutta kokonaisuutta, ja viimeksi eilen tuskailin kaapin edessä kun en keksinyt yhtikäs mitään järkevää päällepantavaa ;) Nuo hetket vaan harvemmin välittyvät tänne blogin puolelle, kun asuja tulee kuvattua ehkä kerran viikkoon.

 9. Oeee it’s hard to choose the outfits I like most.. I guess 4, 5, 6, 9 & 10 are my favs, but I actually like them all! :)

  xx Carian

 10. Ääh, ei tästä mitään yhtä voisi edes kuvitella valitsevansa!
  Mun lempparit siis tiukan raadin jälkeen 2., 5., 7. ja 15. :)

  pst. Kauhee miten laiska musta on tullut kommentoimaan :D Muka niin hankalaa puhelimella, pyhpah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *