Summer Cabin

Blogi päätti tosiaan kaatua sunnuntai-iltana, joten en suureksi ärsytyksekseni päässyt edes luonnostelemaan postauksia saati ajastamaan mitään. Nyt kuitenkin näyttää taas toimivan, toivottavasti vastaavilta teknisiltä pulmilta vältytään jatkossa. Toisaalta pieni breikki tuli ihan hyvään saumaan, sunnuntaina oli nimittäin sen verran veto pois tyttöjen mökkireissun jäljiltä. Mökkeily teki niin hyvää, tässä muutama hassu otos landemaisemista!

Cabin7

Saunottiin ja uitiin paljon, mikään ei voita kunnon puusaunaa. Vesikin oli yllättävän lämmintä, joten järvessä oli helppo viihtyä. Joka vuosi muuten himoitsemme naapurimökin rantaan kiinnitettyä vesitramppaa ja mietimme, kuinka meidän lapsenmielisten tekisi mieli ihan pikkuisen lainata sitä.

Cabin5

Syötiin itsemme ähkyyn kunnon kesäruoalla – freesiä salaattia, uusia perunoita voinokareella ja kylmäsavulohta. Illalla taas grillattiin makkaraa, maissia ja tuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä, huomaa että samat kesäruokasuosikit säilyvät vuodesta toiseen. Kyllä näitä ruokia ehtii taas tulla talven aikana ikävä.

Cabin4

Mökiltä ei meidän pettymykseksi löytynytkään Mölkkyä, joten yritettiin korvata tuota kesäpelien kuningasta jollain ihmeen Pöllillä, joka ei ollut hyvästä yrityksestä huolimatta kyllä mistään kotoisin, haha! Mölkky sen olla pitää.

Cabin2

Aamupalaksi kreikkalaista jogurttia hunajalla ja metsästä juuri poimituilla marjoilla. Olihan siinä fiilistä lähteä heti herättyä silmät yhä unihiekkaa täynnä kupin kanssa metikköön ja etsiä parhaat mustikat vielä yön jäljiltä kosteiden varpujen kätköistä. Näin voisi useamminkin aloittaa aamunsa, jos mustikkapensaat löytyisivät pihasta.

Cabin3 Cabin1

Meitä ei ihan hellitty kunnon hellesäillä, mutta onneksi aurinkokin pääsi välillä pilkahtelemaan ukkos- ja sadekuurojen lomassa ja päästiin viettämään aikaa myös ulkona. Kuinka hauska sisustusyksityiskohta on muuten tuo naulakon virkaa toimittava puinen airo mökin seinällä!

Cabin6

Kyllä tuolla vaan aina nauttii ja ihanaa että saatiin kaikkien aikataulut sopimaan mökkireissun järjestämiseksi, kiitos tytöille! Tarkoituksena olisi ehtiä mökkeilemään vielä ainakin kertaalleen poikaystävän kanssa, tai miksei viettämään vaikka iltaa ihan vaan arkena töiden jälkeenkin, kun ei ole pitkä ajomatka. Onneksi kesäviikonloppuja on yhä muutamia jäljellä, joskin ne alkavat täyttyä uhkaavasti. Nyt täytyy kuitenkin nauttia täysin rinnoin, eikun kivaa viikkoa ja elokuun alkua kaikille! :)

Here are a few snapshots from our summer cabin, where we spent the weekend with my friends. We waited for this little trip for such a long time and this has become a tradition for us. It’s easier said than done though to get everyone’s schedules organized and plan a weekend that works for all of us but luckily we made it after all. We ate some great summer food with salad, potatoes and salmon, played board games, ran to the lake after sauna and so on. Hopefully this won’t be my last weekend at the summer cabin, we’re trying to make it there with my boyfriend one more time. Have a great week you all – can’t believe it’s already August!

6 thoughts on “Summer Cabin

 1. Aivan ihana toi mekko, oon etsinyt samantyyppistä! Onko se ihan pitkä vai polviin asti tms.? :) Ihania mökkitunnelmia teidän mökkireissulta, luen tätä myös takkatulen äärestä meidän mökkireissulta ja mökkeily on kyllä ehkä parasta kesässä, ooh mitä ihania hetkiä<3 Luin muuten nyt vihdoin mooonta sun postausta putkeen näin jälkijunassa ja ihania juttuja :)

  1. Kiitos Lilli ihanasta kommentista <3 Se on joo ihan pitkä maximittanen, just täydellinen rento kesämekko :)

   Teidänkin mökkifiilikset on snäpin perusteella vaikuttanut aivan ihanalta (myönnän että jäin haaveilemaan muurinpohjaletuista haha). Kivoja vikoja hetkiä sinne tyttöjen kanssa, nauttikaa täysillä! :)

 2. Kivoja mökkitunnelmakuvia! :) Mökkeily on niin ihanaa! Mua inhotti lapsena kun meillä ei ollut mökkiä, perusteluna oli ettei me sellaista tarvita. Höh, minä olisin tarvinnut… ;)

  Nykyään mökkeillään poikaystävän lapsuudenperheen tutun mökillä, yleensä ollaan ehditty vain kerran kesässä, mutta tänä vuonna aiotaan kyllä mennä toistekin. Toivottavasti kesäisiä säitä vielä riittäisi! Mökkeily on kyllä mukavaa vaikka ei hellettä ja aurinkoa olisikaan, kun grillata voi katoksessa, saunoa voi vaikka ei uida tarkenisikaan ja ulkopelejäkin voi pelata vaikka kylmempää olisikin. Silti mökillä hengailu on tietysti kivempaa, mitä parempi keli on. :)

  1. Voi, ihana että kuitenkin nykyään pääset kesällä mökkeilemään :) Ja tosiaan, vaikka aina haaveilee että mökkiviikonlopulle osuisi hyvä sää pystyy siitä nauttimaan ilman helteitäkin. Mahtavaa positiivista ajattelua, propsit siitä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *